Sveikas, pierasts jau ka svetdienās ir tik daudz darāmā, bet kas jadar tas jādara.
Meitenes klausos ka visas te daudz ko garšigu cep. Tad mans jautājums kā pagatavot raugu mīklu esmu redzējusie kā to dara, bet pati neesmu to darījusi?
Sveikas!
Mācos, rakstu konspektus un izskatās, ka, iestājoties maģistros RSU, esmu ieberzusies. Liekas, ka to visu, ko vēlas augsto plauktu mācībspēki, normāls strādājošais nevar fiziski izdarīt. Eh
Ļoti priecātos, ja uzrastos kāda izpalīdzīga RSU komunikācijas maģistru absolvente...
Hmmm... šodiens esmu sieviete klasiskā: aizgāju uz bodi pēc kāposta un burkāniem, atgriezos ar jaunu maku:D A ko padarīsi, ka tādiem smukulīšiem atlaide + man tāpat vajadzēja jaunu maku!!!
Ir, ir man garantija, bet kad viņi to aparātu ieraudzīs, teiks man, lai eju, no kurienes nākusi. :D Šis telefons tiešām izskatās vairāk pēc stroikas strādnieka telefona, nevija jaunās māmiņas komunicējamā aparāta. :D
Ak, paģiras, Go Away! :(
Bet, nu, nekas, bija tā vērts. Vakar ballīte nu tāaaada :) Ideāli
Tagad baudu mājās brūvētu alu. Šis tāds savdabīgs, nevarētu teikt, ka baigi garšīgs, bet nu dzert var. Tā nejauši tagad sanāk lāpīties :D