Garlaicīgi. Parunājam?

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Nevaru iemigt. Itkā nāk miegs, bet nenāk :D :D
Tikko noskatījos Modern Family jaunāko sēriju, paņirdzu. Pirms tam nopirku pieklipsējamos matus ebay. Ko jūs darat??
06.10.2013 01:36 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Lexyyy, tarakāni ir visiem. Arī man un Tev.
06.10.2013 04:36 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Protams,bet nu mēs jau meitenes esam perfektas :D
06.10.2013 04:39 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
ir daudz jauku puišu, piemēram manējais, bet nez kāpēc lielai daļai meiteņu nepietiek ar to, ka pret tevi izturās ar cieņu,mīlestību,uzticību.. bet nē es jau arī esmu tā, kas beigās pati nezin ko grib un brauc auzās..
pieķeras tiem, kas lauž sirdis...

cūka, nepietiek ar to, ka viņš mani vienreiz jau salauza, jo toreiz pašam nebija pārdzīvota salauzta sirds no ilggadējas meitenes, pagājuši vairāk kā 3gadi, es jau viņu sen biju aizmirsusi, man viss bija labi, bet te pēc jaunā gada attopas viņš un sāk mani vajāt, viņam mani vajag.. un nu jau vairāk kā pusgadu mani neliek mierā, bez maz vai nekaunīgi gaida, kad izskirsos ar puisi un būšu ar viņu. !! dusmas, ka viņš man atkal par sevi atgādināja. atsauca atmiņā to laiku pirms 3g.. protams, tagad man viņš nav vienaldzīgs, jo kā nekā bija tik stipras sajūtas, un nekas nesanāca, nebija iespējas pamēģināt būt kopā, tēpēc tagad ir tā nepabeigtības sajūta...
es negribu atkal uzķerties uz viņa, bet saprotu, ka jau sāku iebraukt vecajās sliedēs..
06.10.2013 04:46 |

Reitings 606
ar prātu ļoti labi saprotu, ka man viņu nevajag, ka būtu daudz lietu, kas man nepatiktu un ko mēģinātu viņā labot, nevēlētos tādu puisi, būtu nelaimīga un iespējams pēc rozā'briļļu perioda man viņš noriebtos un nemaz negribētu vairs ar viņu būt (jo man tā ir ļoti bieži) bet.. emocijas, kas strāvo viņa tuvumā esot, liek prātam atslēgties... un domāt domas, kaut es varētu būt brīva un ļaut pienākt sev tuvāk.
vēljovairāk man viņu nenācās satikt un apziņa, ka viņš bija otrā LV galā, kopš pārvācos uz Rīgu, man ļāva par viņu aizmirst. bet tagad arī viņš ir Rīgā un arī mājup braucot viņu sanāk satikt. :S
06.10.2013 04:52 |

Reitings 606
piedodied par palagiem. vienkārši gribējās to visu kaut kur beidzot izlikt. Neesmu ne ar vienu pašu cilvēku par to runājusi.. laikam pašai kauns no sevis.
06.10.2013 04:54 |

Reitings 433
Reģ: 29.01.2009
Pēdiņa, tur nav ko kaunēties, sirdij nepavēlēsi. Spriežot gan pēc Tevis rakstītā, viņš nav pelnījis Tevi... Un vispār, kā ko tādu var uzrakstīt? Laikam apzinās, ka viņš Tev nav vienaldzīgs un izdomāja "bērnu ar konfekti sakārdināt, bet neuzcienāt".
Varbūt arī gribēja Tevi greizsirdīgu padarīt, jo uz viņa vēlmi samīļot neatbildēji ar to pašu.
Centies piedomāt pie tagadējām attiecībām ;) nesalaid tagad visu postā :)
06.10.2013 05:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits