Sveikas milas damas saja skaistaja rudens diena,ta ka esmu apvelusies ,bet man ir skaists dupsis,dzinsas mani padara apalu,tad nu ir doma iegadaties apspiestas dzinsas vai legingus,tikai ne tas planas,kas ir domatas vasara,butu jauki dzirdet ieteikumus,kas varetu labi izskatities rudeni un kas butu tas labakais ,ja varat ieliekat bildites ar piemeriem,lai jauka jums diena
Domāju, ka legingus var vilkt meitenes līdz kādiem 80 kg. Tikai, protams, ir jāsaprot, ka virsū jāuzvelk tunika vai kleita.
Bet pliku legingu vilkšanu nekad neesmu atbalstījusi un neatbalstīšu arī ļoti tievām meitenēm ( ja nu vienīgi retos gadījumos pa mājām). Legingi taču ir domāti, lai uz tiem vilktu kaut ko virsū. Ir tik liela visādu bikšu izvēle, lai nebūtu jāstaigā ar legingiem pa ielu.
Bet nu katram jau sava gaume un katrs uzskata savādāk.
Protams, ka katrs var vilkt to, kas liekas visērtākais un piemērotākais. Tomēr, tad ir jāietur šī nostāja arī runājot par sandaļu un zeķu kombināciju, crop topiem un ļumīgiem punčiem, un pārējo, kas draud izdedzināt acis.
Prieks, ka meitenes ir apmierinātas ar savu augumu, tomēr nez vai ļumīga pakaļa, kas ir izlikta apkārtējo apskatei ir iemesls lepoties.
Te jau visupirms dazai labai skeletskalai jasaprot, ko nozime vards "rens". Apalaks dibens nu galigi to nezozime.
Pati eju uz sporta klubu legingbikses ( nu izskatas pec legingiem-adidas) un maicina. Cik es esmu ieverojusi, ka tievajam ar ar labu figuru loti labi izskatas legingi ar topiniem ( bet ta lai tcauri viniem nesoidz stringi un viss cits). Apalajam labak izskatas, ja ir kkas garaks, noteikti ne topins. Tas ir mans noverojums.
Pati legingos staigaju tikai pa maju, loti erti un izskatas labi. Uz ielas gan neeju legingos, man kka nekad nav sanacis.
Bet tas ieliktas legingbikses ir loti smukas, tos pat isti par legingiem nenosauksi.;)
Legingi nav bikses, legingi ir zekubikses bez pēdām. Un kā vispār tagad, kad ārā ir knapi 10 grādi var iedomāties iet ar zeķubiksēm bez kleitas vai svārkiem? Atsaldētās, ļumīgās pakaļas.
Manuprāt,ja esi apaļa, tad apspīlēti legingi ir pats šausmīgākais apģērba gabals,ko ievest tavā garderobē.
Kapēc,visiem ir obligāti jāiespīlējās apģērbos. Apspīlētas drēbes ir domātas slaidajām.Briesmīgi izskatās, kad uzsteipj apaļa meitene legingus un ciskas viena gar otru rīvejas.Brrrrrrrr
Mi amor, te,ludzu,sikak izstasti,ko lai apaljaas uz sportu velk,jo sporta bikses parsvara ir legingveidigas un manuprat lai jau neglaimo figurai.taa bus lielaka motivacija un parada iisto ainu.vel jau ir tas charkstoshaas bikses, bet taas zaalei neder.
the_one, es tik pastastiju savu noverojumu uz ielas, ne sporta zale. Lai apalas velk ko grib un uz sporta zali, manuprat, vismazak vajadzetu uztraukties ko vilkt un ka izskatities, ne ta?