Sveikas milas damas saja skaistaja rudens diena,ta ka esmu apvelusies ,bet man ir skaists dupsis,dzinsas mani padara apalu,tad nu ir doma iegadaties apspiestas dzinsas vai legingus,tikai ne tas planas,kas ir domatas vasara,butu jauki dzirdet ieteikumus,kas varetu labi izskatities rudeni un kas butu tas labakais ,ja varat ieliekat bildites ar piemeriem,lai jauka jums diena
tatad pec sis diskusijas parlasisanas saproti ka nedaudz apaliga meitene uz ielas ar legingiem iet nevar.
Nu, nu. Apaļīgām meitenēm tieši legingi ļoti labi derēs, jo slaidina kājas. Tikai svarīgi ir tas, ka nevajadzētu dupsi atsegt, bet izvēlēties īsto garumu krekliņiem utt ;)
Hmm ja man vilciens nevar izbraukt cauri kajam es legingus nesat nevaru?
un vasara(dzivoju pasa centra) un kad eju ar suni laukaredzu meitenei slaida, figura vnk ka konca a sortinjos iespilejusies pipec ka un dibena vaigi ta lien lauka, ja nu skaista pakala bet bik padaudz, bet te nedaudz caurspidigaki legingi un pipec.
Tievās meitenes domā, ka viņas ir apaļīgas. apaļīgās meitenes domā, ka viņas ir resnas, resnās domā, ka viņām piestāv legingi.
Un novērojums- meiteņu ieliktajās bildēs meitenes nu nemaz nav apaļas, tā ka ar to apaļumu un legingu savienojumu prātīgi, lai nesanāk izskatīties pēc šī smukuļa :)
LovLov, tā uzskata vairākums - ja nav vietas vilcienam, tu esi resna! Ej sportot, beidz ēst un saved sevi kārtībā. Un par to šortu trendu - lūk tas ir vājprāts! Bet legingi? NU NOPIETNI? :D
LovLov, Tu ne tikai nevari vilkt legingus, bet vispār iet no mājas ārā nevari,jo tas taču ir tik "briesmīgi" un traumējoši citu acīm.
p.s.
Es ar nevaru iet ārā no mājas.
Ja uz kartru soli noļum dibens 3 reizes, tad uzvelc kreklu vai džemperi pāri dibenam un vālē!!! Jo dažreiz uz ielas tiešām nākas redzēt tādus kadrus, kad gribas pieiet un pajautāt- vecenīt, Tu šodien spogulī skatījies? :D
Bet godigi sakot es neznu cik reizes man nolims dibens kka neviens sudzejies nav a spoguli tik redzi ka pagriezies. :D a ejot kair tas ir labs jautajums :D
Ārā iet apģērbā, lai klausītos visu laiku komplimentos? :D:D
A man pakaļa ļum, jo ir fantastiska, dzirdu par viņu tikai komplimentus, īpaši legingos. Ko nu? :D
Un skriet, ja ļum pupi, arī nedrīkst! Kauns tak, ļum kā govij tesmenis!
It īpaši mani pārsteidz pirmās pavasara dienas, kad visas tievās meitenes ir silti saģērbušās, bet lielās, celulītainās pēcpuses ir uzstīvējušas legingus un mini svārkus.
Lengingus vajadzētu ar likumu aizliegt pārdod visām ne-slaidajām meitenēm, jo tas paskats ir vājprātīgs!