Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Deserts

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Lūdzu, padalieties ar receptēm.
Domāju taisīt tādu kā krēmu. Vai nu putukrējums un biezpiens vai putukrējums ar rīsiem. Ko pasniegt ar ķīseli varbūt. (t)| Kādas vēl ir variācijas?

Kādas idejas?
04.10.2013 18:48 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
āāļo
04.10.2013 18:58 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Putukrējums ar biezpienu un grauzdētām auzu pārslām + dzērveņu ķīselis.
04.10.2013 19:00 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Ooo, labais! Kā grauzdēt auzu pārslas? Un kādā veidā pasniegt?
Tās auzu pārslas jaukt kopā ar putukrējumu un biezpienu? :-/
04.10.2013 19:01 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man nav želantīna :(
04.10.2013 19:02 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Var tāpat, var ar cukuru kopā.
04.10.2013 19:04 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Un tad padzesētas iejauc putukrējuma - biezpiena masā.
04.10.2013 19:05 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man vislabāk patīk cukurā apgrauzdētas pārslas, kas pārkaisītas pa virsu. Iejauktas masā, tās zaudēs daļu kraukšķīguma
04.10.2013 19:09 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Jā,es arī tā iedomājos, ka nebūs kraukšķīgas. Varbūt kārtojumu taisīt deserta traukos, bet vai auzu pārslas ies labi kopā ar biezpiena krēmu?
04.10.2013 19:13 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kāda veida biezpiena krēms tev būs? Ar biezpiena/ putukrējuma masu iet ideāli kopā
04.10.2013 19:15 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu jā putukrējums ar biezpienu vai arī putukrējums ar rīsiem. Laikam jau labāk ar biezpienu :)
04.10.2013 19:17 |
 
Reitings 8
Reģ: 04.01.2013
Oktobra Ievas Virtuves numurā ir vafeļu krēma recepte:
*paciņa vafeļu (90g) - vislabāk Selgas ar vaniļas vai citronu garšu
*450g skābais krējums - der pat 15%
*3 ēd.karotes cukurs
*2 tējkarotes želatīns.

Samaisa krējumu ar cukuru, iemaisa salauztas vafeles. Pievieno uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu. Viegli samaisa un liek ledusskapī, lai sastingst. +ķīselis vai ogu mērce.
04.10.2013 19:54 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Uztaisiju kārtojumu ar grauzdētām auzu pārslām un saldo krējumu ar biezpienu. ņammīgs sanāca :)
04.10.2013 21:00 |
 
Reitings 38
Reģ: 04.03.2013
Ja garšo šokolāde, tad pavisam noteikti ieteiktu izmēģināt šo - Franču šokolādes kūku bez miltiem!
http://www.cepucepu.lv/sokolades-kuka-bez-miltiem/

Garšo absolūti dievīgi!
04.10.2013 21:54 |
 
Reitings 38
Reģ: 04.03.2013
Atvainojos, to protams ar ķīseli nu nekā, bet tā starp citu, recepte ir to die for ;)
04.10.2013 21:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits