kampanella, reklāma uzsver arī dizainu(Nissan Juke), es nezinu, kur tu skaties, bet kaut vai tagad šķirstīju kaut kādu Žurnālu un tur tieši bija par jaunajām detaļām, kā arī līzinga nosacījumu minēšana ir pavisam tipisks info, pavisam saprotami, cilvēkam taču pērkot tas interesē. NU, bez pirmās iemaksas? Nu un? Tāpat jau būs jāmaksā, nesaredzu, ka ar šo pirmās iemaksas neesamību, viņi īpaši šķiro kontingentu, jo bez naudas tāpat mašīnu nenopirksi.
Jā, šai valstī it gadījumi, kad cilvēks dzīvo Imantas dzīvoklī un baruc ar Porsche, taču tas ir stāsts par vēŗtību skalu un tā katram ir cita, nav korekti minēt abstraktus piemērus par neremontētiem dzīvokļiem, jo apšaubu, ka tu ej ciemos pie katra jauna auto īpašnieka pārbaudīt.
Jā, es zinu turīgus cilvēkus(atkal, ko mēs uzskatām par turīgu?), kas pērk nevis pavisam jaunas, bet mazlietotus auto un ne vienu vien. Par ārzemēm vēl varam diskutēt, tas jau ir atkarīgs no rajona, varbūt Berlīnē arī nebrauc ar dārgiem auto, bet Minhenē paverās vesels jaunu auto placis, ja ta var izteikties. Šī diskusija principā izvērtās šādās sliedēs ne tāpēc, ka pat vēlos strīdēties, bet tas kā tu to uzrakstīji - tam tik ļoti sita cauri to - es zinu kā ir, kas pērk, jo mans draugs strādā..nevarēju klusēt, bet tagad gan - piedod, ja kļūdos, tomēr es visu jau izteicu.