Pirmais, ko der atcerēties - uz Tevi arī kartupeļu maisā tērptu atskatīsies, ja pratīsi sevi pasniegt.
Bet es tā saprotu, ka tēmē uz tādu klasiskas dāmas tēlu.
Ieteikumus par apģērbu izvēli šeit meitenes jau ir izklāstījušas. Uz ziemu kleitu labāk nemēģini, ja vien nedodies uz pasākumu - ātri pāries visa vēlme pucēties. Klāt pie ieteikumiem par džinsiem un glītiem zābaciņiem varu ieteikt arī kādu mētelīti piemeklēt - uzreiz cits skats.
Kad nolemsi, ka laiks kāpt uz papēžiem, sāc ar tādiem, kas nav augstāki par 4-5cm. Ja sāksi ar augstākiem, labākajā gadījumā salauzīsi kurpei papēdi, sliktākajā - kāju. Tas pats attiecas uz papēža izmēru - sākumā ņem stabilākus, uz naglām vēl paspēsi izskraidīties. Tāpat labāk mācīties staigāt apavos, kas stabili turas pie kājas - laiviņas, kādi zābaciņi. Vasaras zandalēs var gadīties, ka pašķiebjoties kājai var gadīties, ka saplēs tās siksniņas, vai pat, ka dabū pāris zilumus. Uz augstākiem, smalkākiem papēžiem pārej lēnāk, tāpat uz nestabilākiem.
Esmu tik daudz kritusi un kurpes plēsusi, ka nu tagad jūtos kā eksperts - viss tamdēļ, ka sagribējās mācīties uzreiz 7cm papēžos un zandalēs.
Vēl, ja gribās to gaitu, kur dibens smuki grozās, tur jādara tā, ka ejot jāliek kājas ar purngalu uz āru un viena kāja visu laiku otrai priekšā - tad dibens pats smuki grozās. Apmēram šādi:
Tikai te pēdas ir uz iekšu. Tas maitā skatu. Diemžēl labāku paraugu neizdevās atrast un pašai zīmēt slinkums.
Muguru vienmēr turi taisnu, plecus nedaudz uz atpakaļu un ejot skaties 2m sev uz priekšu, nevis uz savu kurpju purngaliem. Savus apavus Tu jau mājās būsi apskatījusi, tur nav ko pētīt pa ceļam.
Ja ir stāja un gaita, tad pārējais vairs nav grūti.
Man grūtākais bija piespiest sevi no rīta krāsoties. :D
Gan arī Tev izdosies :)