Kā Jūs uzzinājāt?

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Vēlējos uzzināt, kā Jūs sapratāt, ka Jūsu vīrietis ir aizgājis pa kreisi?
Pats pateica? Atradāt sms? Zvanus? Aizdomas bija? Kāds pateica?
Vai vienkārši intuīcija strādāja, ka kkas nav labi un tad ķērāties pie izmeklēšanas.

Jo patiesībā, uz draugu diezgan ļoti strādā intuīcija, reiz intuīcija teica, ka nu kkas bija ne tā, izrunājāmies un izrādījās, ka tik tiešām bija neliels incidents un vienkārši bijusi plika buča.... tad sirds nomierinājās... bet ir bijis tā, ka intuīcija ko saka, tad viņš pastāsta un viņa vēljoprojām ir nemierīga un tad es jautāju vēlreiz to pašu un tad viņš atzīstas..
03.10.2013 18:31 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
vavellos :D
05.10.2013 19:10 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
bon_bon,

tas bija daudzus gadus atpakaļ... daudzus...kā nekā Ex..
e-pasti agrāk bija vairāk populāri;)!
05.10.2013 19:27 |

Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
ārprāts, lai arī cik labas man ir attiecības ar savu vīrieti, šo diskusiju izlasot, galvā pilnīgi slimas fantāzijas parādās - a ja nu mans arī tāds ir?
05.10.2013 19:32 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Uzjautrinoši lasīt Valfrīda un līdzīgus komentārus. Šis saka
jūs vienmēr esat domājušas, domājat un domāsiet tikai par sevi un savām vajadzībām. Un tas, kas ir vajadzīgs vīrietim jums blakus, ir otršķirīgs
un tajā pat laikā
arī domāju tikai par sevi un savām vajadzībām
. Kārtējā dubultstandartu domāšana, vai ne? Ko tad Tu sagaidi no sievietes, ja TU PATS NEESI GATAVS ZIEDOTIES UN DOT PRETĪ? ATTIECĪBAS NAV VIENVIRZIENA IELA! JA TU VĒLIES, LAI TEVIS DĒĻ SIEVIETE BŪTU GATAVA ZIEDOT VISU, TAD IR JĀSNIEDZ TĀDU PAŠU ATTIEKSMI PRETĪ. JA NĒ, TAD NĒ! KUR IR PROBLĒMA? DĒĻ SAVA EGOISMA SATIEC LĪDZVĒRTĪGAS EGOISTES UN TAD IZFUNKTIERĒ VESELU TEORIJU, KA VISAS SIEVIETES IR VIENĀDAS. Nu taču smieklīgi!

Pazaudēji trīs vārdus citāta sākumā "Mācos no jums ..." un turpinājumā "...arī domāju tikai par sevi un savām vajadzībām". Nu, bet izraut vārdus no konteksta un padarīt autoru par ļaundari taču ir vesela māksla, vai ne? Ar tādām prasmēm pat politikā izsitīsies! Liene, tev ir kur augt! Vari ne tikai ar biznesu , bet arī ar politiku nodarboties. Potenciāls ir!
05.10.2013 19:42 |

Reitings 597
Cilvēks ir sociāla būtne. Cik arī valfrīdveidīgie nevēlētos to atzīt, bet vientulība, nevienam nevadzīgs/a sajūta ātri vai vēlu sāk viņus grauzt! Tu prasi, kas Tev pietrūkst!?
Varu atbildēt. Šī drošības sajūta, ka mīļotais cilvēks Tevi atbalstīs no matter what, pieņems Tevi kāds Tu esi ar visiem taviem vājuma brīžiem un trūkumiem, neaizvietos neviena trauku mazgājamā mašīna vai apkopēja!

... un, ja bija vēlēšanās uzjautrināties par visiem maniem komentiem, vajadzēja izlasīt arī pašus pirmos, kur rakstīju ka ja man būs vajadzīga kāda sabiedrība, drošības sajūta , tad mudīti vecumdienām sev atradīšu.
05.10.2013 19:49 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
good-liver
nebaidies, visi nav vienādi, ir vīrieši, kuri vēlas veidot patiesas, cienošas attiecības un mīl un ciena savas sievietes;)!
bet ir arī jākļi, ir..
05.10.2013 19:58 |

Reitings 597
Jā, un arī man ar vienu no jums nekad nav pieticis, jo jūs vienmēr esat domājušas, domājat un domāsiet tikai par sevi un savām vajadzībām. Un tas, kas ir vajadzīgs vīrietim jums blakus, ir otršķirīgs.

... jā, arī es kādreiz biju jauns un naivs - ticēju ka tas ko šeit pats esmu uzrakstījis nav patiesība. Dzīve māca un audzina :-). Normāls process. Augam prātā un pieredzē un izdaram pareizos secinājumus.
05.10.2013 19:59 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
... jā, arī es kādreiz biju jauns un naivs - ticēju ka tas ko šeit pats esmu uzrakstījis nav patiesība.

Ljoti zjeel, ka tev naacaas dziivee sastapt taadas maitas, kuras sagraava tavu izpratni par attieciibaam.
05.10.2013 20:01 |

Reitings 597
Ljoti zjeel, ka tev naacaas dziivee sastapt taadas maitas, kuras sagraava tavu izpratni par attieciibaam.

Drīzāk būtu jāžēlojas par savu spēju vērot, spriest un analizēt citu dzīves, rīcību un rezultātus. Vieglāk būtu neko neredzēt, nesaprast un neiedziļināties - būtu tikpat laimīgs :-) kā citi :-), tai sk. - jūsējie vīrieši :-D. Pamatlietās jūs visas tik tiešām esat vienādas. Šis forums ir viens liels apstiprinājums tam ka mani uzskati ir pareizi un realitātei adekvāti un atbilstoši. Personīgi nevienu šeit nepazīstu, ticies neesmu, bet jūsu teksti un domāšanas veids... Tik pazīstami, tik pazīstami un neskaitāmas reizes jau dzirdēti ... :-D.
05.10.2013 20:13 |

Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
Eh,krāpšana būs vienmēr!Cits par to uzzina, cits nē. Tā ir dzīve: Nevainīgs nepaliks neviens, dzīve iz**āzīs visus!
05.10.2013 21:47 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Valfrīd, mana teiktā pamatdoma ir tāda, ka mēs esam kopā ar tiem, kurus esam pelnījuši. Ja TU izvēlies kādu tikai seksam fair enough, bet tad nevajag sagaidīt, ka tas otrs būs uzticīgs līdz mūža galam un nebūs tikpat egoistisks kā TU pats, ti, vēlēsies Tevi TIKAI izmantot! Tāpēc nevajag vispārināt, ka VISI vīrieši ir tādi un šitādi, un VISAS sievietes ir tādas un šitādas. Nu nav tā! Ja TU pats pievelc konkrēta tipa sievietes, tad jāaizdomājas, kāpēc tā notiek,nevis smīkņāt - redz, kādas jūs esat maitas, ko tad jūs no mums sagaidat.
06.10.2013 11:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits