Uzjautrinoši lasīt Valfrīda un līdzīgus komentārus. Šis saka
jūs vienmēr esat domājušas, domājat un domāsiet tikai par sevi un savām vajadzībām. Un tas, kas ir vajadzīgs vīrietim jums blakus, ir otršķirīgs
un tajā pat laikā
arī domāju tikai par sevi un savām vajadzībām
. Kārtējā dubultstandartu domāšana, vai ne? Ko tad Tu sagaidi no sievietes, ja TU PATS NEESI GATAVS ZIEDOTIES UN DOT PRETĪ? ATTIECĪBAS NAV VIENVIRZIENA IELA! JA TU VĒLIES, LAI TEVIS DĒĻ SIEVIETE BŪTU GATAVA ZIEDOT VISU, TAD IR JĀSNIEDZ TĀDU PAŠU ATTIEKSMI PRETĪ. JA NĒ, TAD NĒ! KUR IR PROBLĒMA? DĒĻ SAVA EGOISMA SATIEC LĪDZVĒRTĪGAS EGOISTES UN TAD IZFUNKTIERĒ VESELU TEORIJU, KA VISAS SIEVIETES IR VIENĀDAS. Nu taču smieklīgi!
Cilvēks ir sociāla būtne. Cik arī valfrīdveidīgie nevēlētos to atzīt, bet vientulība, nevienam nevadzīgs/a sajūta ātri vai vēlu sāk viņus grauzt! Tu prasi, kas Tev pietrūkst!?
Varu atbildēt. Šī drošības sajūta, ka mīļotais cilvēks Tevi atbalstīs no matter what, pieņems Tevi kāds Tu esi ar visiem taviem vājuma brīžiem un trūkumiem, neaizvietos neviena trauku mazgājamā mašīna vai apkopēja!
Jā, un arī man ar vienu no jums nekad nav pieticis, jo jūs vienmēr esat domājušas, domājat un domāsiet tikai par sevi un savām vajadzībām. Un tas, kas ir vajadzīgs vīrietim jums blakus, ir otršķirīgs.
... jā, arī es kādreiz biju jauns un naivs - ticēju ka tas ko šeit pats esmu uzrakstījis nav patiesība.
Ljoti zjeel, ka tev naacaas dziivee sastapt taadas maitas, kuras sagraava tavu izpratni par attieciibaam.