Kā Jūs uzzinājāt?

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Vēlējos uzzināt, kā Jūs sapratāt, ka Jūsu vīrietis ir aizgājis pa kreisi?
Pats pateica? Atradāt sms? Zvanus? Aizdomas bija? Kāds pateica?
Vai vienkārši intuīcija strādāja, ka kkas nav labi un tad ķērāties pie izmeklēšanas.

Jo patiesībā, uz draugu diezgan ļoti strādā intuīcija, reiz intuīcija teica, ka nu kkas bija ne tā, izrunājāmies un izrādījās, ka tik tiešām bija neliels incidents un vienkārši bijusi plika buča.... tad sirds nomierinājās... bet ir bijis tā, ka intuīcija ko saka, tad viņš pastāsta un viņa vēljoprojām ir nemierīga un tad es jautāju vēlreiz to pašu un tad viņš atzīstas..
03.10.2013 18:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nezinu, es pazīstu daudzus vīriešus, kas grib precēties, grib bērnus un ir laimīgi ģimenē, tāpēc nevajag stāstīt, ka visi vīrieši ir jākļi utml. Bet katrs jau spriež pēc sevis :)
05.10.2013 12:21 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Valfrīd, man ļoti žēl, ka tu uzskati, ka visas sievietes ir vienādas un pelēkas peles. ja šāds priekšstats par sievietēm ir izveidojies, tad noteikti no pieredzes.
iespējams, ka problēma ir tevī un tu pievelc šāda veida sievietes?

Problēma ir manī? Ha, ha. Nu, tad parādi, pasaki, kura no jums ir tāda, kuras dēļ šodien kāds būtu kā pirms gadiem 150, teiksim, uz dueli! Vai kā citādi riskēt? Da nav jūsu vidū nevienas tādas! Nav, jo pašas esat savu vērtību devalvējušas ar savu uzvedību, neaudzinātību un uzskatiem tā kā pat lats nav devalvējies 20 gadu laikā. Un kad tam visam vēl līdzi nāk tās ambīcijas, kuras te cosmo ir ar lāpstu grābjamas, tad katra no jums ir kā visnebaudāmākā ķīniešu kurpe par pasaules viskvalitatīvāko brenda pēc individuāla pasūtījuma ražotu apavu cenu. Glābj tikai tas ka citu nav un jau pieminētais testosterons.
05.10.2013 12:38 |

Reitings 597
Nezinu, es pazīstu daudzus vīriešus, kas grib precēties, grib bērnus un ir laimīgi ģimenē, tāpēc nevajag stāstīt, ka visi vīrieši ir jākļi utml. Bet katrs jau spriež pēc sevis

Es esmu pašpietiekams un man nevajag. 100% pārliecināts ka ja vajadzēs tad - būs i viens i otrs. Domāju, ka tie vīrieši pašpietiekami nav. Par to liecina jau tas vien ka 90% no jums raksta, ka izdevumus dalat uz pusēm vai vispār esat spiestas uzturēt savus vīriešus. Man viss ir. Nav jāstrīdas, kurš mazgās traukus. Nu, ja jūsu veči nevar nopirkt pat lietotu trauku mazgājamo mašinu (ap Ls 70) un tabletes tām, tad turpiniet vien kašķus par šo tēmu. Veļu izmazgā automāts. Dzīvoju SAVĀ NĪ, nekādas īres nav jāmaksā. Varu rūpēties par savu veselību, 1reiz dienā ēdot siltu ēdienu kafejnīcā (ķēkša mājās nav nepieciešama). Jā, tikai māja jākārto, lai gan varu apmaksāt arī šadus pakalpojumus. Sekss ir un pietiek. Kā man trūkst?
05.10.2013 12:47 |

Reitings 5954
Valdrīd, arī mūsdienās notiek kautiņi sieviešu dēļ :) Un tie nav tie gudrākie puiši.
05.10.2013 12:50 |

Reitings 5954
Tev trūkst siltuma un mīlestības, un to var just visos tavos tekstos. Novēlu tev kādreiz atrast to īpašo, tikai nenošaujies viņas/-a dēļ! :)
05.10.2013 12:51 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Nu, es arī sliecos kaut kā piekrist Valfrīdam. Tik daudz taisnības 3 komentāros uzrakstīja. :D
05.10.2013 13:04 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Valfrīd pastāsti, tad kāda sieviete ir pelnījusi vīriešu uzmanibu, tīri interesanti palasīt tavu viedokli :)
Vēl es brīnos, ka tik daudz sieviešu ir krāptas. Bet centīšos to neņemt galvā.
05.10.2013 13:09 |

Reitings 597
Valdrīd, arī mūsdienās notiek kautiņi sieviešu dēļ Un tie nav tie gudrākie puiši.

1) Demagoģija. nesalīdzini fingāli uz acs ar risku dabūt lodi pierē.
2) gurākie puiši jautājumus savā starpā risina tāpat kā jūs sievietes, vai ne? Nu, gudrākie ir tie, dresētie? Nu, tāpat kā suņi, vai ne?
05.10.2013 13:32 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Tiešām ļoti, ļoti skumji. Mani nokrāpa lielā mīla. Bija Vecrīgā. Nākamajā rītā nevarēju sazvanīt un majās ieradās ar lielu kavēšanos. Viņa paskatījās man sejā un pasmaidīja, pēc kā sekoja frāze - es nokrāpu tevi. Tik pasakaini.
05.10.2013 13:34 |

Reitings 597
... jā, galvenais lai sievietei iepatīkas mans pīrsings vai tetovējumi, vai ne? Tad es esmu uzvarētājs?
05.10.2013 13:35 |

Reitings 597
Valfrīd pastāsti, tad kāda sieviete ir pelnījusi vīriešu uzmanibu, tīri interesanti palasīt tavu viedokli

Vienā vārdā - sievišķīgas. Tādas, kuras atrodas gaismas gada attālumā no vietas, kuru sauc "unisex behavior". Un tāda, kura ir SIEVIšķīGI gudra.
05.10.2013 13:40 |

Reitings 5954
Valfrīd, dueļos pārsvarā aizstāvēja godu, nevis slavināja mīlestību. Un tas jau vairāk audzināšanas un prestiža jautājums.
05.10.2013 13:42 |

Reitings 597
Valfrīd, dueļos pārsvarā aizstāvēja godu, nevis slavināja mīlestību. Un tas jau vairāk audzināšanas un prestiža jautājums.

Nu, nu. Šāvās sieviešu dēļ tā ka maz neliksies.
05.10.2013 13:45 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Uzjautrinoši lasīt Valfrīda un līdzīgus komentārus. Šis saka
jūs vienmēr esat domājušas, domājat un domāsiet tikai par sevi un savām vajadzībām. Un tas, kas ir vajadzīgs vīrietim jums blakus, ir otršķirīgs
un tajā pat laikā
arī domāju tikai par sevi un savām vajadzībām
. Kārtējā dubultstandartu domāšana, vai ne? Ko tad Tu sagaidi no sievietes, ja TU PATS NEESI GATAVS ZIEDOTIES UN DOT PRETĪ? ATTIECĪBAS NAV VIENVIRZIENA IELA! JA TU VĒLIES, LAI TEVIS DĒĻ SIEVIETE BŪTU GATAVA ZIEDOT VISU, TAD IR JĀSNIEDZ TĀDU PAŠU ATTIEKSMI PRETĪ. JA NĒ, TAD NĒ! KUR IR PROBLĒMA? DĒĻ SAVA EGOISMA SATIEC LĪDZVĒRTĪGAS EGOISTES UN TAD IZFUNKTIERĒ VESELU TEORIJU, KA VISAS SIEVIETES IR VIENĀDAS. Nu taču smieklīgi!
05.10.2013 16:13 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Kā man trūkst?

Cilvēks ir sociāla būtne. Cik arī valfrīdveidīgie nevēlētos to atzīt, bet vientulība, nevienam nevadzīgs/a sajūta ātri vai vēlu sāk viņus grauzt! Tu prasi, kas Tev pietrūkst!?
Varu atbildēt. Šī drošības sajūta, ka mīļotais cilvēks Tevi atbalstīs no matter what, pieņems Tevi kāds Tu esi ar visiem taviem vājuma brīžiem un trūkumiem, neaizvietos neviena trauku mazgājamā mašīna vai apkopēja!
05.10.2013 16:24 |

Reitings 433
Reģ: 20.08.2013
Neesmu krapta tik bijusais sarakstijas ar to dudinju kurai vinju nocelu no degungala. sarakstijas ta ka sapeja,raudaju bet pirma liela mila ka tad tik viegli, mulke biju, beigas jau vinjs nirgajas par to meiteni jautadams vinjai vai menesreizu laika nevar vnk blodu palikt apakasa, un sitadus visadus tekstus ta dura tik atbildeja, man bija vienalga jo zinaju ka vinjs man pie saniem ka kucens, bet izsiramies del ta ka sita mani un ta normali kavamies jo mani tomer neviens virietis nenoliks zem tupeles,

Par laimi tagadejais virietis man ir davana, vinjs necinas ar mani bet gan cinas par mums.
Laigan sim jautur apkart vazajas visadas lapsas bet vinjam tik viena un ta esmu es :)
05.10.2013 17:08 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
LovLov, vīrietis, kurš ņirgājas pat par nevēlamu pielūdzēju nav vīrietis,īsts vīrietis zināskā atraidīt sievieti pieklājīgi.
05.10.2013 18:16 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
daloties pieredzē, par Ex uzzināju apskatot viņa e-pasta saturu, sms...Pajautāju, visādi atrunājās, liedzās, pielīda, bet beigās pasūtīju!

Tagad pēc ilga laika Ex vienā sarunā atzinās, ka viņam patiesībā sievietes neko nenozīmē(!), (tā teikt viņš nemeklē dzīvē lielo ''love'' vai patiesu saikni ar sievieti, tikai sexam), un kā čakarēja mani, tā čakarēs nākamo, kas uzķersies, skumji, bet diemžēl tādi jākļi ir pilna pasaule..
05.10.2013 18:33 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
uzzināju apskatot viņa e-pasta saturu

vai tiešām tagad krāpšanas notiek caur e-pastiem? nu es domāju, ka parasti jau visādos sociālos portālos, bet e-pastā? Nekad nebija ienācis prātā kādam savam čalim skatīties e-pastus (lai gan neteiktu, ka baigi būtu skatījusies arī soc.port :D ). Tā kā līdz šim domāju, ka neesmu krāpta, tad kas zin.. varbūt caur e-pastiem tomēr sarakstījies.. :D ā, vienu reizi es caur viņa one.lv uzzināju, ka manam pirmajam draugam mūsu atiecības jau ir apnikušas, noguris no attiecībām. To viņš rakstīja svešai meietenei. Neko neteicu, ka zinu, kļuvu viņam ideālāka, vairāk pucējos utt, tad vēl kopā bijām kādu1,5 gadu. pēc tam šķiršanās iniciatore biju es, jo man apnika būt tai, kas satraucas par attiecību noturību, kamēr viņam viss bija vienalga, nepiepūlējās. Tomēr, lai attiecības būtu labas, abiem ir jācīnās..
05.10.2013 18:58 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Bon_bon. Jap, e-pasti joprojām "rullē". Man arī patīk caur e-pastiem sarakstīties. Tā- romantiskāk.
05.10.2013 19:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!