Valfrīd, man ļoti žēl, ka tu uzskati, ka visas sievietes ir vienādas un pelēkas peles. ja šāds priekšstats par sievietēm ir izveidojies, tad noteikti no pieredzes.
iespējams, ka problēma ir tevī un tu pievelc šāda veida sievietes?
Nezinu, es pazīstu daudzus vīriešus, kas grib precēties, grib bērnus un ir laimīgi ģimenē, tāpēc nevajag stāstīt, ka visi vīrieši ir jākļi utml. Bet katrs jau spriež pēc sevis
Valdrīd, arī mūsdienās notiek kautiņi sieviešu dēļ Un tie nav tie gudrākie puiši.
Valfrīd pastāsti, tad kāda sieviete ir pelnījusi vīriešu uzmanibu, tīri interesanti palasīt tavu viedokli
Valfrīd, dueļos pārsvarā aizstāvēja godu, nevis slavināja mīlestību. Un tas jau vairāk audzināšanas un prestiža jautājums.
jūs vienmēr esat domājušas, domājat un domāsiet tikai par sevi un savām vajadzībām. Un tas, kas ir vajadzīgs vīrietim jums blakus, ir otršķirīgsun tajā pat laikā
arī domāju tikai par sevi un savām vajadzībām. Kārtējā dubultstandartu domāšana, vai ne? Ko tad Tu sagaidi no sievietes, ja TU PATS NEESI GATAVS ZIEDOTIES UN DOT PRETĪ? ATTIECĪBAS NAV VIENVIRZIENA IELA! JA TU VĒLIES, LAI TEVIS DĒĻ SIEVIETE BŪTU GATAVA ZIEDOT VISU, TAD IR JĀSNIEDZ TĀDU PAŠU ATTIEKSMI PRETĪ. JA NĒ, TAD NĒ! KUR IR PROBLĒMA? DĒĻ SAVA EGOISMA SATIEC LĪDZVĒRTĪGAS EGOISTES UN TAD IZFUNKTIERĒ VESELU TEORIJU, KA VISAS SIEVIETES IR VIENĀDAS. Nu taču smieklīgi!
Kā man trūkst?
uzzināju apskatot viņa e-pasta saturu