Kā Jūs uzzinājāt?

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Vēlējos uzzināt, kā Jūs sapratāt, ka Jūsu vīrietis ir aizgājis pa kreisi?
Pats pateica? Atradāt sms? Zvanus? Aizdomas bija? Kāds pateica?
Vai vienkārši intuīcija strādāja, ka kkas nav labi un tad ķērāties pie izmeklēšanas.

Jo patiesībā, uz draugu diezgan ļoti strādā intuīcija, reiz intuīcija teica, ka nu kkas bija ne tā, izrunājāmies un izrādījās, ka tik tiešām bija neliels incidents un vienkārši bijusi plika buča.... tad sirds nomierinājās... bet ir bijis tā, ka intuīcija ko saka, tad viņš pastāsta un viņa vēljoprojām ir nemierīga un tad es jautāju vēlreiz to pašu un tad viņš atzīstas..
03.10.2013 18:31 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
lil-mama un kas notika tālāk?
04.10.2013 16:31 |

10 gadi
Reitings 466
Reģ: 14.04.2013
A kas tur ir?

Es šito nesaprotu.
Kāda meitenēm atšķirība, kas ir atnācis pilnīgi svešā dzīvoklī.
Ko mainīs tas, ka uzzināsi, ka tur kaimiņš ienācis?

Es laikam nekad nesēdētu guļamistabā un tā nebļautu pa visu dzīvokli.
04.10.2013 16:32 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Njā, lasot dažu stāstus, sirds sažņaudzas. Man viena draudzene šobrīd dzīvo līdzīgi kā Marilyn stāstā, tikai viņš nezin, ka viņa zin.
Vai nu mani prasmīgi krāpa vai nekrāpa vispār. Katrā ziņā pieķērusi neesmu. Lai gan attiecību beigās man pateica, ka esot pa labi, pa kreisi gājis, bet es neticu. Nevis tāpēc, ka naiva, bet tas izskatījās pēc tā- kā lai tev sāpīgāk iezāģē, jo es aizgāju pie cita. To citu mūsu " attiecību" sākumā ieraudzīju klubu galerijā ar kkādu beibi saķērušos, bet izlikos, ka nezinu. Tā arī vēl šodien nezinu, vai kaut kas bija.
Man par krāpšanu arī pienāca ļoti sāpīga mācība, kuru gan jau biju pelnījusi.
Ko tiešām no sirds iesaku- nevajag ar nepamatotām aizdomām gāzties vīrietim virsū. Es ar savu psiho greizsirdību un aizdomām, šķiet, esmu zaudējusi labāko, kas man bija.
04.10.2013 16:33 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Šeit arī plaša krāpšanas tēma, ja gribās palasīt http://cosmo.lv/forums/topic/143914-krapsana/
04.10.2013 16:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Estere-sis staasts liek aizdomaaties ,ka pat kaazu diena nav taa,kura mainiis viirieti...!
04.10.2013 16:38 |

Reitings 278
Reģ: 28.06.2013
weee abās tēmās lielās :D
04.10.2013 16:41 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Pirms pāris gadiem toreiz uzzināju, tā ka, manējais aizbrauca uz drauga dzimeni,nākošā dienā atbrauca pie manis, džemperī ar augsto apkakli, bet es tāpat pamanīju viņa zilumiem sasūkto kaklu.. tās bija beigas...

Un ar pēdējo bijušo, man bij tā nervi sabeigti.. bija tusiņš, viņš palika viens savā dzīvoklī,atstāju zīmīti,ka tiksimies rīt, bučas u.t.t, aizbraucu uz draudzenes dzimšanas dienu... vakarā zvanīju, sūtīju sms, telefons izslēgts..zvanīju viņa brālim.. viņš teica, ka viņš nav dzīvoklī u.t.t, es sāku uztraukties.. zvanīju visādiem čaļiem,meitenēm vai nav manējo redzējuši, varbūt tas stulbi, bet es uztraucos, jo viņam ar veselību bija slikti... nākošā dienā atvainojās, teica, ka bijis ar čaļiem vienk pasēdēt, iedzert u.t.t, tad pie manis atnāca 2 manējie draugi un pateica visu, ka vakar viņš esot galīgā vafelē pa pilsētu dzerstījies un ar vienu meiteni pārgulējis.. un kas pats labākais? Ar to meiteni,kurai es taj naktī 2 x zvanīju un viņa teica , ka neesot viņu redzējusi.. bet patiesībā, tai mirklī.. viņš gulēja uz viņas .... cik man tajā brīdī palika pretīgi.. tās bija beigas...

Ar patreizējo neko neesmu uzodusi un nav bijis iemesla, ceru, ka nekrāpj un nekrāps :)
04.10.2013 16:43 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
a tās kuras guļ ar aizņemtiem džekiem...viņām vienalga ka viņiem ir draudzenes, attiecības utt? es nezinu kam jānotiek lai es ielaistos ar aizņemtu džeku...kaut kāda pašcieņa man tomēr ir. runāju par tām kas zina ka ir aizņemts...
04.10.2013 17:03 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Līga, acīmredzot , ir ar ko :p
04.10.2013 17:04 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Dažām tie stāsti izklausās pēc izdomājuma un gaužām neticami, atvainojos, ja kļūdos.

Ne es, ne mans vīrs nav nekad krāpis. Ja tāda situācija būtu, tad šķirtos neatskatīdamās! Bet zinot savu vīru, ka viņam grūti pielaist klāt svešus cilvēkus, vēl jovairāk viņam riebj, kad kāda švilpaste sāk ar viņu koķetēt, tad varu būt 99.9% droša, ka vīrs nekrāpj.
04.10.2013 17:07 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
a tās kuras guļ ar aizņemtiem džekiem...viņām vienalga ka viņiem ir draudzenes, attiecības utt? es nezinu kam jānotiek lai es ielaistos ar aizņemtu džeku...kaut kāda pašcieņa man tomēr ir. runāju par tām kas zina ka ir aizņemts...

Ui, cerams, ka tik jaukā pēcpusdienā nesāksies kārtējās mēslu vemšanas kaislības, jo šajā tēmā nav pareizo vai nepareizo izskaidrojumu. :(

Kas attiecas uz tēmu - dzīve mūs skolo. Un viss nenotiek smuki un gludi. Šad tad uzšķiļ pa degunu, nogāž gar zemi, Tu pavārties kādu laiku pusdzīvs pa tiem dubļiem, pažēlo sevi, tad svempies kājās un ej tālāk. :) Kā lai citādāk to ādu uzaudzē biezāku?
04.10.2013 17:11 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012

runāt jau var vienu, bet domāju, ka īsti neviena nevarētu patiesi zināt, kā rīkotos, kamēr dzīve mūs vienkārši neiesviestu kādā līdzīgā situācijā. tie visi nosodījumi ir lieki.
04.10.2013 17:15 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Piekrītu zili_rudzi, mēs nekad nezinām stāstu līdz galam.
04.10.2013 17:22 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Zili_rudzi + no manis.

Esmu krāpusi vienu savu bijušo puisi, tolaik biju nepilngadīga, dikti jauniņa, vainas apziņu neizjutu, bet izšķīrāmies drīz pēc tam..
Pašlaik ir stabilas attiecības 3 gadu garumā, bet vienmēr ir sajūta, ka šajās attiecībās es saņemšu sodu par `veco laiku krāpšanu`, jo viss taču vēršas pret tevi, likteni atspēlēsies. Nez, pagaidām viss ir bijis labi, varbūt tagadējais to ir izdarījis pa kluso un prasmīgi vai arī bijis uzticīgs, ceru, ka ir. Savu vainu apzinos vien tagad, kad pašai trīc sirds brīžos, kad nepavadam laiku kopā, atrodoties 2vās dažādās pilsētās.
04.10.2013 17:32 |

Reitings 34
Reģ: 27.09.2013
Īsti kopā nebijām, bet viņš vienkārši izkūpēja gaisā un pēc tam mēģināja dažādi ataisnoties kāpēc bija pazudis u.tt Man bija viss skaidrs, jo viņš bija no tādiem tipiem, kas ņēma priekšā visu,kas kustas. :D
04.10.2013 17:43 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
tie vīrieši ir tik nožēlojami, ka nav pelnījuši pat suni pie sāniem.
kaut gan arī daža laba sieviete var pārsteigt nesagatavotu..

Estere-sis staasts liek aizdomaaties ,ka pat kaazu diena nav taa,kura mainiis viirieti...!

Ha, ha, ha. Kad vīrietis dzīvo un uzvedas kā sieviete, tad tas jums ir slikti. Kad rīkojas kā vīrietis - atkal slikti. Jā, atliek vien kā Emanuelle raksta mesties to vīrieti pārtaisīt! Nu, labu veiksmi! Kāzas ir vajadzīgas jums, lielākajai daļai jauno un perspektīvo vīriešu, kuriem dzīvē viss vēl iet pa augšupejošu līkni - nē. Patiesību sakot, suns blakus ir vajadzīgs visām jums. 1. Klausa uz vārda (ir pārtaisāms - pakļaujas dresūrai :-D). 2. nekad neaizskries pie citas. 3. Vienmēr pacieš jūsu mendeles (garastāvokļus, utml.). 4. Vienmēr priecājas jūs redzot, pat tad kad vīrietis nepriecātos. 5. Var saukt par dēliņu/meitiņu vai mīļoto - viņam vienalga - akceptēs visu. 6.Noteikti kaut ko aizmirsu. Jā, tikai sexshop vēl jāiegriežas. Tātad: suns + mantiņa no "Labi" un dzīve ir čikiniekā! Ar večiem ir vienas vienīgas problēmas un arī grūti izdresēt pēc sava prāta.
Jā, un arī man ar vienu no jums nekad nav pieticis, jo jūs vienmēr esat domājušas, domājat un domāsiet tikai par sevi un savām vajadzībām. Un tas, kas ir vajadzīgs vīrietim jums blakus, ir otršķirīgs.
04.10.2013 17:52 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Valfrīd, kāpēc vēl neesi pārorientējies uz vīriešiem?
04.10.2013 17:57 |

Reitings 597
Valfrīd, kāpēc vēl neesi pārorientējies uz vīriešiem?

Tāpēc, ka ir dzīve ir skaista. Mācos no jums - arī domāju tikai par sevi un savām vajadzībām, tāpēc ikdiena ar tādām, ar kurām nevēlos to pavadīt, nav jāpavada. Ja gribu, dabūju savu, jo tādas, no kurām TO dabūt bez nepatīkamām piedevām, ir kā dubļu. Kad dzīve sāks iet uz leju (varēšu iztikt ar vienu), gan jau atradīšu sev kādu mudīti, ar kuru kopā dzīvoties vecumdienās. Pagaidām ir labi tā, kā ir - nervi veseli, prāts mierīgs un smadzenes arī veselas. Atradīšu tādu, kuar prot turēt muti, un arī man dzīvē viss būs OK.
04.10.2013 18:13 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu re, nu jau pozitīvāk!^^ pai pai
04.10.2013 18:17 |

Reitings 597
Esmu cosmo tēmu piebeidzējs. Varu piebeigt jebkuru no tām. Ar to jūs visas arī apsveicu.
04.10.2013 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!