Pirms pāris gadiem toreiz uzzināju, tā ka, manējais aizbrauca uz drauga dzimeni,nākošā dienā atbrauca pie manis, džemperī ar augsto apkakli, bet es tāpat pamanīju viņa zilumiem sasūkto kaklu.. tās bija beigas...
Un ar pēdējo bijušo, man bij tā nervi sabeigti.. bija tusiņš, viņš palika viens savā dzīvoklī,atstāju zīmīti,ka tiksimies rīt, bučas u.t.t, aizbraucu uz draudzenes dzimšanas dienu... vakarā zvanīju, sūtīju sms, telefons izslēgts..zvanīju viņa brālim.. viņš teica, ka viņš nav dzīvoklī u.t.t, es sāku uztraukties.. zvanīju visādiem čaļiem,meitenēm vai nav manējo redzējuši, varbūt tas stulbi, bet es uztraucos, jo viņam ar veselību bija slikti... nākošā dienā atvainojās, teica, ka bijis ar čaļiem vienk pasēdēt, iedzert u.t.t, tad pie manis atnāca 2 manējie draugi un pateica visu, ka vakar viņš esot galīgā vafelē pa pilsētu dzerstījies un ar vienu meiteni pārgulējis.. un kas pats labākais? Ar to meiteni,kurai es taj naktī 2 x zvanīju un viņa teica , ka neesot viņu redzējusi.. bet patiesībā, tai mirklī.. viņš gulēja uz viņas .... cik man tajā brīdī palika pretīgi.. tās bija beigas...
Ar patreizējo neko neesmu uzodusi un nav bijis iemesla, ceru, ka nekrāpj un nekrāps :)