man draudzenei ir apmeeram divu gadu ilgas attieciibas ar kaadu dzheku, bet taa dzheka bijusii izdariijusi pashnaaviibu nu laicinju jau atpakal, par iemesliem jau neko nezinu, tikai to, ka izdariijusi un viss, bet tas bija jau tad, kad mana draudzene bija ar jauno chali kopaa.
tagad draudzene zvana un raud telefonaa, ka vinjas draugs esot aizgaajis no maajaam, bijis ljoti diivains visu dienu, un tagad atsuutiijis sms, ka pats grib padariit sev galu... es jau protams teicu, lai censhaas vinju mierinaat utt., nepamet vinju, bet nu cik tas gruuti vareetu buut, ka tu zini, ka otram ir sirdii cita, bet tu nevari aiziet, jo vinjsh ir taadaa staavoklii. man pat nav ko tai draudzenei ieteikt, kaa riikoties!!! un attieciibas jau bija pasliktinaajushaas peec shiis pasnaaviibas, bet nu nekas neliecinaaja, ka ir TIK TRAKI. es pat visu laiku centos mierinaat, ka nu protams smagi ja tuvs cilveeks aiziet un taa, bet nu tagad........ mees neesam vienaa valstii, pie vinas aizbraukt nevaru, bet nu esmu vieniigaa vinjas uzticiibas persona. no vienas puses es gribu teikt, lai kravaa mantas un aiziet no vinja, jo vinja tieshaam loti, loti ciesh, bet es to nevaru, jo man ir atbildiibas sajuuta pret to chali, kursh aciimredzot grasaas dariit mulkiibas. kaa riikotos juus? aiii, pati esmu apjukusi pilniibaa.