Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gandrīz ideālas vakariņas

 
Reitings 132
Reģ: 21.02.2013
Atkal ir atsācies šis raidījums, skatos ar interesi.
Bet ja es piedalītos šādā raidījumā, man nebūtu ko īsti gatavot, jo protu tikai vienkāršus ēdienus, bez ūber krutām garšvielām, utt.

Jautājums tāds: Ja jums būtu jāpiedalās šādā raidījumā, ko jūs gatavotu (uzkoda, pamatēdiens, deserts) un kādu izklaidi piedāvātu?

Padalamies :)
02.10.2013 21:00 |
 
Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
Par šo esmu domājusi.

Kā uzkodas taisītu mazās kanapē ar visādiem nieciņiem.
Pamatēdienā noteikti austrumu virtuvi - kokosriekstu piena zupu ar laima sulu, garnelēm
Pamatēdiens 2 - pasta
Saldais - nezinu. (domāju, ka pēc zupas visi jau būtu beigti, un kur nu vēl kaut kāds saldais)

Izklaidē noteikti kaut kas saistiits ar medicīnu, slimnīcu, operācijām. Domāju, būtu interesanti.
02.10.2013 21:07 |
 
Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
Es śodien skatijos.( nu vairak fona klausijos). un iedomajos kada jega iet piedalities tadam cilvekam , kas gandriz neko need..
Domaju lai piedalitos nav japasniedz super ùber èdieni, tak var arì vienkárśos, jo idealas vakarińas tak var but kartupeļi ar sèńu merci un karbonádi :D Bet śobrìd man nav atbilde uz jautàjumu :)
09.10.2013 00:01 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Uzkodā varētu būt tomātu krēmzupa vai salāti ar mango un proscutto. Pamatēdiens - pasta ar kādu no mērcēm, kas man labi padodas. Saldajā burkānu kūka vai panna cotta.

Bet es šādā raidījumā nekad nepiedalītos, jo bieži vien neēstu lielāko daļu no tā, ko tur gatavo.
09.10.2013 00:14 |
 
10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Par sho gan esmu daudz reizes domajusi. Ta ka es milu italu virtuvi, noteikti pasniegtu daudz mozarellu, proscutto, kaltetus tomatus, kaut gan shis pilnigi viss ir bijis jau idealas vakarinas.

Man ir vieni salati, kuri gan nav bijusi shova.
Ja negribetu pasniegt italju virtuvi,ceptu galju riktigaa BBQ.
Saldaja es pasniegtu savu saldejumu, jo maku un sanak garsigs vai ari ceptu kuku pec vecvecmaminjas receptes, par kuru nepaliek vienaldzigs neviens.. : )
09.10.2013 00:32 |
 
10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Vienigi nepatik reizem (vismaz vecakas sezonas) , ka cilveki saldaja pasniedz saldejumu no kastes vai pliku prosuto ar meloni. Tas tachu tomer ir ari 50% gatavosanas sovs, vai ne?
09.10.2013 00:33 |
 
10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Aaa,domaju ,domaju, jo skatos tagad shodienas seriju, un izdomaju, ka man butu divi galvenie edieni, viena butu mana asaa zupa. njam njam njam
09.10.2013 00:38 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es ari biju domajusi par to(fantaziju limeni:D)...laikam jau neko tadu baigo neuztaisitu, jo ikdiena gatavoju vienkarsus edienus.
09.10.2013 00:57 |
 
Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
uzkoda- pildītie groziņi un kanapē
pamatēdiens- lazanja vai spaggeti bolognese
saldais- siera kūka ar avenēm

Izklaide?

Kaut kas noteikti aktīvs.. ekstrēms... izklaidējošs..
09.10.2013 01:41 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Esmu arī kādreiz apdomājusi, ko gatavotu, ja piedalītos Gandrīz ideālās vakariņās.
Bet, ir divi galvenie iemesli, kāpēc nepiedalītos - 1.man nav atbilstošas dzīves vietas, esam vēl tikai procesa sākumā ceļā uz savu ideālo mājvietu. 2.man ļoti daudz kas negaršo, arī vienkāršas lietas, ko daudzi ēd - mozarella, garneles, avokado, krēmzupas, piens, jūras veltes, aknas utt.

Un atgriežoties pie "kā būtu, ja būtu" jautājuma, ja pieadalītos, tad mēģinātu uztaisīt katru no 3 ēdieniem atbilstošu kādas valsts virtuvei, attiecīgi piemeklētu arī dzērienus, mūziku u.c. atribūtus, kas tipiski šai konkrētajai valstij. Esmu ļoti daudz ceļojusi un baudījusi arī ļoti gardus ēdienus no citu valstu nacionālās virtuves. Tā ka noteikti varētu kaut ko tādā garā.
09.10.2013 06:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits