Nevaru izlment Jā vai nē

Reitings 14
Reģ: 02.10.2013
Labdien,

Tad nu es arī beigšu tik lasīt un sākšu arī rakstīt !

Lieta ir delekāta.

Mēs ar draugu esam kopā tikai 8 mēnešus, no kuriem 5 dzīvojam kopā. Man ir 21 draugam 28, es mācos pēdējā kursā, viņs strāda labā darbā, alga arī priekš Latvijas virs vidējās.
Attiecībās ir bijuši strīdi, bet nekas nopietns, pirmo reizi esmu iepazinusi cilvēku ar kuru ir tik viegli atrast kopīgu valodu, esam par to jau runājuši, kad arī viņam nešķiet, kad esam pazīstami tikai 8 mēnešusm bet gan 8 gadus, viss plus, minus ir ļoti labi.
Arī caur jokiem, neitrāli esam runājuši par bērniem un laulību, jo par cik neesam tik ilgi pazīstami, vel neviens neuzdrošināmies, tādu soli uzreiz spert.

Tad nu lūk .. tēma ir delekāta.... vienu dienu, kad bija iedzēris nedaudz, viņš laikam bija saņēmies drosmi un pajautājis, ko es domāju par seksu trijātā vai vēl vienu pāri.

Es sēdēju kādas 5 minūtes vienkārši mēma, man nebija iekšās neko atbildēt.

Viņš sāka teikt to, kad par cik es esmu viņam bijusi pirmā, āgrāk vai vēlāk man gribēsies to pamēģināt ar vēl kādu... un tāpēc piedāvāja, kad varētu paņemt vēl kādu meiteni un pēc tam pusi, vai pāri uzreiz.

Es viņam teicu, kad man ar viņu pietiek un pagaidām pat domas nekādas nav bijušas par krāpšanu utml. Bet tad ar atcērejos, ka esmu stāstījusi par draudzenēm un kad viņš par saviem draugiem un viņu sāņsoļiem utt... varbūt tāpēc viņš ar tāds tramīgs palika.

Arī teica, ka daudzveidība seksā nekas slikts nav un labāk, ir kad mēs to darām kopā ar kaut ko nevis, vēlāk meklējam kaut kādus sāņsoļus, lai gan esam tik 8 mēnešus kopā.

Es to diezgan nopietņi ņemu pie sirds, jo man sāk radīties šaubas, vai es viņu vispār spēju apmierināt, un vai esmu pietiekami laba, un varbūt viņam ir radušās šaubas arī par to pašu.

Mums tīri attiecības viss ir +- ideāli, Orgasmu es sasniegusi nēesmu, lai kā viņš pūlētos, bet par sajūtām ar sūdzēties nevaru.

Kad jautāju ar ko tad viņš to ir iedomājies, viņš parādīja portālu, ar līdzigu logo draugiem.lv, bet neatceros, kā sauc, kur teju 100tiem pāru arī meklē pārus un ne tikai.

Bet ar svešiem no vienas puses vieglāk, vairāk nekad neredzēsi, bet no otras puses, ir taču visādas slimības utt, nekad nevar zināt, kas ar viņiem ir un kas ir bijis. To variantu es noraidīju uz reiz, tad viņš piedāvaja, lai es ar savām draudzenēm parunāju un viņš ar saviem draugiem parunās, vai kam ir otras pusītes, bet es nezinu, kā es pēc tam justos ja mana draudzene ar manu draugu vai vēlāk vīru ir to darījusi un kā es skatīšos atcīs pēc tam viņa draugiem.

Bet viņš vēl iepriekš piebilda, kad labāk mēs to darām kopā neviss ejam par kreisi, un tas būtu tīri sekss bla bla bla bla, bez jūtām, vienkārši baudai.

Draugs kā vīrietis ir tiešām super, salīdzinot ar tiem glumajiem tipiem, kas ir pāris manām draudzenēm, viņam ir mugurkauls, vienmēr par mani pastāvēs un nav tāds "tirliņš" kādus es pazīstu no kursa vai citus, arī domāšana laba, izglītiba utt... nu viss ko var vēlēties, bet tas pāru sekss vai sekss 3jatā tagad man visu iespaidu par viņu sabojā... var jau būt, un tā arī ir, kad ir cilvēki ar atvērtu domāšanu un kas vienkārši skatās uz dzīvi savādāk... tas man arī viņā patīk tik šis.......

Var jau būt, kad arī man vēlāk gribēsies ko jaunu pamēģināt, katrai no mums to ir gribējies vai darījusi, bet pašlaik mani tas nevelk, bet pazaudēt viņu sakot nē arī nevēlos, lai gan nav jau teikts, ka pazaudēšu...

Varbūt arī man pēc tam tas liksies pieņemams, kaut kādā veidā... bet varbūt es esmu pārāk jauna vienkārši un to nesaprotu, par cik viņam jau ir 27 un domāšana un dzīves skats savādāks.

Lai nu kā, es esmu priecīga par to, ka viņš nekrāpj, bet piedāvā, bet zināms aizvainojums ir. Bet nu vīriešu loģika ir vienmēr šķitusi neloģiska :D

Vēlējos jums jautāt varbūt esat saskārušas ar kaut ko tādu, vai jūsu draudzenes, paziņas ?

Es zinu, ka lēmums ir man jāpieņēm un viedokļi šijā lietā atšķirsies vienmēr, bet pieredzi varbūt varat padalīties.

Paldies !!!
02.10.2013 17:14 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Manējais saka, ka negribētu ar 2 sievietēm, jo nezina, ko ar viņām darītu, tas ir, kā apmierinātu. Pārāk liels darbs :D
03.10.2013 10:56 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Lai cik tas dīvaini neizklausītos ..
Es nedarītu to, kas ir pretīm maniem uzskatiem, tomēr neliegtu savai otrai pusītei darīt lietas saskaņā ar viņas uzskatiem, kau arī tie nesakrīt ar maniem. Zinu, ka ir cilvēki, kam ar vienu ir par maz .. un es to respektēju. Ja man būtu šāda sieviete, es neiebilstu, ka viņa laiž pa kreisi, ja vien viņa man to atklāti pasaka nevis dara aiz muguras. Ja noķertu darot aiz muguras - viss čau uz sitiena .. bet, ja mēs vienotos .. tad neiebilstu. Bet ar priekšnoteikumu, ka citās dzīves jomās ļoti labi saskan.
Jūs domājat - kāpēc? Kas par murgu? .. Tad nu pamatojums tam ir sekojošs - ja cilvēks, kuru mīlu, man blakus ir laimīgs, arī es esmu laimīgs. Ja cilvēks, kuru mīlu, man blakus ir nelaimīgs, tad arī es emu nelaimīgs. Ja viņai būt laimīgai vajag papildus kniebienu .. nu tad lai tā būtu.
Bet pats es šādos nepiedalītos .. ja nu vienīgi mani pierunātu. Man ir šādas tādas problēmas ar cilvēku laišanu savā privātajā zonā ..
03.10.2013 12:14 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ja man nopietni pajautātu, tad es teiktu viennozīmīgi nē. man kaut kas tāds ir teikts, bet cerams es viena nebiju tāda, to uztvēru kā tādu joku un atbildēju, ka tad, ja nebūs meitenes, bet tikai džeki. un tas tā arī izbeidzās. to piedāvāšanu otrs pasniedza kā joku (cerams) :)
03.10.2013 12:55 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
man liekas, ka tu tomēr pieļauj tādu domu, ja jau uzdod tādu jautājumu. ja jau gribi, tad dari, nevienam jau nav daļas par to, ko tu vēlies
03.10.2013 12:58 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
man liekas, ka tu tomēr pieļauj tādu domu, ja jau uzdod tādu jautājumu. ja jau gribi, tad dari, nevienam jau nav daļas par to, ko tu vēlies

Jā, viņa jau atbildēja (piekrita)
03.10.2013 13:40 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Es būtu pret.
Manuprāt, Tev viņu labāk jāiepazīst, jo pašlaik izskatās, ka tiksi tagad pamazām sāk atklāties viņa tumšā puse - teiksim tā. Tev nav jādara tas, ko nevēlies un viņam nav tiesību Tev neko uzspiest.
03.10.2013 13:41 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tavs pirmais partneris grib pavairot tavu partneru skaitu, interesanti :D Parasti jau viņi grib tos skaitu samazināt :D
03.10.2013 14:59 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Labāk lai pasaka savam vīrietim, ka pirmo reizi būs viņa un divi vīrieši, pēc tam tikai divas sievietes :D Interesanti, ko šis teiks..
03.10.2013 15:03 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
8 mēneši attiecībām, manuprāt, vispār gandrīz nav nekas. jā, attiecības ir pārgājušas nopietnākā gultnē, nevis randiņi, tiem piederošais kautrīgums, līdz ar ko ir lielāka uzticība otram, kopīgi nākotnes plāni vairāk vai mazāk, bet tik un tā tas ir laiks, kad pāris tikai briest nopietnai kopdzīvei, iepazīst viens otra paradumus, cenšās ar tiem sadzīvot vai ieviest jaunus likumus. tas ir kā pārbaudes laiks pārim. daudzi paspēj šajā laika periodā vai nedaudz vēlāk arī izšķirties, kas raksturīfs vairāk šim posmam, kad ir kādas lietas, ko mēs otrā vsp nespējam pieņemt un diez vai, ka kādreiz pieņemsim (piemēram, kā šajās attiecībās). un tas ir tikai normāli. ir lietas, situācijas, ko var risināt, varbūt var pieņemt, bet, ja tu to nevēlies, tad nedari.
visi vīrieši un sievietes nekrāpj un visi arī attiecību sākumā nerūpējas par to, lai ieviestu vēl kādu savā gultā. nepieņem atšķirīgu viedokli par normu, ka tā ir un ka tas ir normāli. ir arī savādāki un normāli vīrieši, kuriem būs vajadzīga viena vienīga sieviete.
03.10.2013 15:04 |

10 gadi
Reitings 13809
03.10.2013 16:35 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
tas ir TIKAI UN VIENIGI SEKSS.

man piemēram sekss nekad nebūs tikai sekss, kaut kāda prasta nodrāšanās nav priekš visiem. un sekss ar cilvēku pret kuru man nav nekādu jūtu liekas pretīgs, nezinu, varbūt esmu dīvaina vai nemoderna... :D
03.10.2013 16:50 |

Reitings 369
Man būtu pretīgi skatīties kā mans mīļotais gūst baudu ar kādu citu, kā viņai pieskaras un skūpsta.... Ok, saprastu ja to darītu 3 brīvi cilvēki, bez saistībām, bet ja man pēc tam būtu ar to cilvēku jādzīvo, jāsatiekas utt......nēēēē......
Tad jau labāk lai guļ ar citām man aiz muguras, ja tik ļoti gribas gulēt ar vairākām. Tikai tā, lai es to nekad, NEKAD neuzzinu, pat nenojaušu.
03.10.2013 16:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii varu teikt ,ka tas nav man...Es nevaru teikt pretiig-katram savsi, taa ir vina fantaaazija ,ko varbuut sis viirietis grib izbaudiit...Liekas,ka vinam tikai ar tevi vien- kaut kas ir par maz ,un tiesi taapeec vins grib kaut ko vairaak.
03.10.2013 16:57 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Nepiekristu un atsaki arī tu un apdomā labi vai tik pēc tam nesak piekopt seksa spelites ar citam.
03.10.2013 20:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits