kā jau esmu te rakstījusi vairākkārt, mans brālis precējās Maldivu salās.
Ko lai saka, ideja, vieta, baltās smiltis, spilgti zaļie krūmi, palmas, gaišzilais ūdens, utt. - nenormāli skaisti, kruti, utt.
Būtiskie mīnusi, par ko nebijām apmierināti ne mēs, ne viņi - fotogrāfs - nulle. Es ar kameru sabildēju labāk (tīri kompozīcija, rakursi, utt.). Meikaps un frizūra, kas arī bija iekļauts cenā - neforšs. Frizūra vēl ok, bet meikapu taisa musulmaņu sieviete; pieļauju, ka viņi neprot labi nogrimmēt "balto sievieti", - tonālais, pūderis, bronzeris oranžīgs, kakls balts. :D Līgava aiz izmisuma berza nost un krāsojās pati.
Viņu pēcceremonijas vakariņas "sveču gaismā" pludmalē arī nebija izdevušās, jo šie bija pasūtījuši vai gaidījuši milzīgos omārus, bet šiem atnesa garneles vai ko tādu. Vienvārdsakot, gribēja kā krutāk, sanāca ne pārāk.
Bet nu bungotāji, jaunā pāra vizināšana senlaicīgā laivā/kuģītī, lielajos gliemežvākos pūtēji, pa pludmali izkaisīts rožlapu ceļš - viss kruti :) :) Ehh, prieks atcerēties. Nebūtu man slinkums, ieliktu viņu bildes..
ā, un nē, ārpus Maldīvu salu teritorijas šī noslēgtā laulība NAV derīga. Kur nu vēl Eiropā.. Jo tās ir musulmaņu stila kāzas, maldīviešu stilā.
Viņi tur izdod izrotātu, izcakotu "sertifikātu" jeb apliecību. Tas tā "na pahazuhu" (priekš izrādīšanās).
Kad atbraucat uz LV, atkal jātaisa vai nu kāzas baznīcā, vai nu 4 cilvēku sastāvā aizejiet džinsās un džemperī (bez maz vai) uz zagsu, noklausieties tās dažas minūtes garo runu, ar lieciniekiem parakstieties un GATAVS - jūs esat oficiāli noslēguši laulību! :)