tā kā karpas un līdakas man ir pieejamas 24/7/365, gatavojam to kā pamatēdienu. Līdakas filejas panējuma vai rīvmaizē, karpas sacepums ar saldo krējumu un sieru, garšielās žāvētas karpas ar visām zvīņām un tml.
attiecībā uz lasi un foreli, mans mīļākais ēdiens ir steika pakaviņi ar dārzeņiem. nopērku to sasaldēto maisījumu ar kukurūziņām, visiem pārejiem dārzeņiem, virsū uzleju marinādīti no 2 laimu sulas, svaigi maltiem pipariem un sāls. atstaju pusstundiu savilkties. kārtoju uz cepampapīra kaudzītēs, virsū lieku pakaviņu ar timiānu, pipariem, sāli un nedaudz Santa Maria zivju garšvielu + sviesta piciņu. visus papīra stūrus saņemu uz augšu, lai veidojas noslēgts konusiņš. krāsnī 15 min, pēc tam kādas 3 ārpusē, lai savelkas garšas, tad taisu vaļā un lieku uz šķīvja :)