Bites pakalpojumi

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Sveiki!

Vai ir kāda,kas lieto Bites pieslēgumu pa Ls 3?
Sola,ka var runāt LMT (Amigo,LMT pieslēgumi) un Tele2 tīklā (ZZ), zvanīt Uz Lattelecom numuriem neierobežoti ilgi. Kaut visas 30 mēneša dienas no vietas. Sūtīt sms visos tīklos neierobežotā daudzumā TIKAI par Ls 3 mēnesī...Tā tiešām ir? Tur nav kaut kāds apslēptais āķis?
02.10.2013 10:48 |

Reitings 69
Reģ: 18.09.2013
Saprotu par multiziņu, tieši tā.
Par to jau nav runas. Runa ir par tiem 20sant., un pie pārskata viņu NAV. To jau redzēs tad, kad atnāks rēķins. Šobrīd liekas, ka labā roka nezin, ko dara kreisā.
Par jautājumu vai runāt var 3ls neierobežoti - jā, bet tā, manuprāt, nav nekāda dižā ekstra. To piedāvā arī citi tīkli.
02.10.2013 11:44 |

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Un ja to netu nevajag? Vai jāņem obligāti?
02.10.2013 11:47 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Keta, nē. Ja gribi netu, piemaksā latu klāt!
Es gan nevarētu ar 100mb iztikt, man vēl vecais 5.55ls un, ja nemaldos, vispār ir 700mb.
02.10.2013 11:49 |

Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
Ja internetu neizmanto, nekāda āķa nav.
02.10.2013 11:49 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Man arī bija problēmas ar zonu, sazinājos ar Biti, viņu inženieri pēc adreses pateica, kas un kā, kā arī - kāpēc un kādos gadījumos man tā zona pazūd. Ieteica pamēģināt uz citu gsm pārslēgties (nezinu, kā gudri to sauc), bet telefonā tāda opcija ir visiem. Un tagad viss kārtībā.

Jā, pa 3ls var runāt, rakstīt, cik grib. Nez, draugs ar savu Bites pieslēgumu man zz baigos bonusus taisīja, stundām zvanot, nekas nenotika. Nav jau visur tie āķi, vnk. kārtīgi jāizpēta piedāvājuma nosacījumi.
02.10.2013 11:50 |

Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
man ir Bite 5,55 LS un nav nekādu problēmu, ja vienīgi zona dažreiz raustās...
02.10.2013 11:50 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Visur ir apslēptais āķis. Respektīvi, ja tu katru dienu runāsi pa 4 stundām, tev piesiesies par to, ka esi reāli pārtērējusi savu neierobežoto limitu pa 3ls!

Man bite nepatik tapec kad viņi neļauj runāt viņi tev atslēgs telefonu ja pa ilgu runaasi,

MUĻĶĪBAS!!! Kā tracina šitā āķu meklēšana. Man telefons būtu ar skoču pie auss jāpiesien, ja nebūtu izgudrota handsfree sistēma. Runāju vidēji 8-9h dienā (gan darba, gan privātajos jautājumos). Darbā telefonus izmantojam rāciju vietā. Nekādu problēmu. Neviens savu bezlimitu nav pārtērējis. Kolēģis pagājušmēnes bija norunājis 20616 minūtes (ciparu atceros, jo visi pasmējāmies - tieši ar šādu ciparu kombināciju sākas viņa tel nr.), kas ir tur pat 345h (tādu rekordu nav pat man, lai gan spēju pa telefonu vārīties bezjēgā), arī viņam neko nost neslēdza un bezlimitu nav pārtērējis.
Problēmas ar zonu man arī nekad nav bijušas - telefonam pareizi saliekot settingus, zonas tiešām nav tikai tajās vietās, kas norādītas Bites mājaslapā.
Ja kas nav skaidrs ar tiem settingiem, var piezvanīt uz 1601 un pajautāt konsultantiem, kas un kā jāslēdz. Es šeit jau vienā diskusijā vienam bariņam palīdzēju to "zonas neesamību" atrisināt.

Bezlimitu pārtērēt nav iespējams. Bet ir tāda fīča, kā negodīga lietotāju politika, kas paredz, ka paliksiet bez sakariem, ja savu bezlimitu izmantosiet negodīgiem mērķiem - teiksim, ja jūs 20:00 piezvanat uz zz telefonu un noliekat telefonu uz galdiņa, lai audzētu ZZ bonusus, tas jau ir negodīgi, no rīta ap 10:00 zvans tiks atvienots un jums būs problēmas. Kā var zināt, ka tiešām nerunājāt? Elementāri - jebkurš dzīvs cilvēks izkustas, kas attiecīgi nozīmē, ka vienā brīdī jums būs 100% tīkls, pēc minūtes 90%, vēl pēc minūtes 94% utt. Ja tīkla slodze šo stundu laikā nav mainījusies, skaidrs, ka jūs šādi vienkārši noslogojat tīklu bezjēdzīgi, līdz ar to lieki traucējot citus lietotājus.

Ja kādai ir uzradušās pēkšņas piemaksas, var zvanīt uz to pašu 1601 - visu izskaidros. Mums jau patīk domāt, ka mistisks lats pie rēķina ir operatora vaina, bet 90% gadījumu tā nav. Bitei jau bija reklāma, ka viņi tos savus 5Mb neta dod "negadījumiem", jo tiešām mēdz būt situācijas, kad telefons kabatā kaut ko saspiedies un izdarījis pats no sevis. Sava telefona darbības jākontrolē jums, mīļās, nevis operatoram.

Kas attiecas uz to, ka pus mēnesī jau tiek rēķināts nākamais rēķins, tā arī ir. Pēcapmaksai. Nu, taču aizejot un slēdzot līgumu 1. septembrī, līdz 1. oktobrim nekas nav jāmaksā, bet oktobra vidū tiek saņemts pirmais rēķins. Līdz ar to, ja 17 oktobrī ir apnicis un gribas iet prom, rēķins uz nākamo mēnesi loģiski, ka tiek veidots - tās 17 dienas taču arī ir runāts un kaut kas darīts. Līdz ar to, nomaksājot pēdējo rēķinu un palūdzot tekošā mēneša aprēķinu, dreifē uz kuru operatoru vēlies.

Vienu gan varu pateikt - man ir pieredze ar visiem operatoriem. Vienlaicīga. Un ja ar Tele2 un LMT ir tā, ka tos es lietoju, ko nu kurā brīdī pagadās, tad Bites klients esmu jau 4 gadus un mani no turienes ar mietu prom nedabūt.
02.10.2013 13:09 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man bija Bite pieslēgums pa 5,55. Tas bija pirms pusgada. Viss ok, bet vienīgā problēma bija tāda,ka samaksāju rēķinu tā kā uz priekšu par 2 mēnešiem, jo braucu uz ārzemēm un nezināju uz cik ilgu laiku. Uzreiz kā aizbraucu uz ārzemēm ,man atslēdza to pieslēgumu un vēl uzlika sodu 25Ls par itkā nesamaksātu rēķinu. Pēc pāris dienām tā summa jau bija 45Ls.
Beigās ar strīdēšanos panācu savu un viss nokārtojās bez kaut kādām soda naudām.
02.10.2013 13:14 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
+1 Alexxa.
02.10.2013 13:20 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Marilyn, gadās visādi, bet šie, kā redzi, vismaz kaut ko risina. Identiska situācija man bija ar Tele2, laikā, kad viņiem bija tā Brīvais tarifu sērija. Šie joprojām draud, ka mani iesūdzēs tiesā, es joprojām gaidu, kad viņi to darīs. Ir pagājuši 5 gadi, bet viņi joprojām nespēj man uzrādīt "nesamaksāto rēķinu", kas manā gadījumā bija 120ls, bet likvidēt viņu netaisās un tiesā arī nesūdz. Pat nekādos parādu piedziņas kantoros nav salikuši.
Ja Bitei, uzstājot uz savu, pie rezultāta tiksi, tad par Tele2 man jau ir stabils viedoklis.

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Riry - nu es zinu, ka mēdz telefoniem pazust arī zonas, tad ja ielikts kabatā vai somā, tāpēc tev bija zona, jo tu ar viņu darbojies. ;)

un zinu, ka Bite nemaz nav tik draudzīga kompānija, jo ik pa laikam paši izdomā kā apiet šo savus labos piedāvājumus. Labi, nezinu kā var pārtērēt tās 1000 minūtes, bet bija gadījums, kad vienai meitenei atslēdza tarifu, jo par daudz runāja un noteikti kārtojot darījumus - tas bija iemesls, lai gan tai meitenei bija labi ja 12 gadi. :D

Bet nu kas neriskē, tas nevinnē, un ja patīk Bite kā tāda, tad kāpēc lai neizmēģinātu jebko. ;)

Reitings 193
Reģ: 05.06.2013
Man ir šis pieslēgums. Un esmu ļoti apmierināta.

Īpaši liela runātāja gan neesmu, bet īsziņu rakstītāja gan. Vidēji mēnesī nosūtu ap 2000 sms. (Piemēram, kad vajag kādu draugu grupiņu par kko informēt jau vien 30 sms vienā reizē sanāk) un NEKAD līdz šim nav nācies pārmaksāt ne santīmu.

Un runājot par zonu. Zinu tikai vienu Latvijā vietu (ciemu), kur man pilnīgi nav zonas, visur citur ir gandrīz pilna, vai tuvu tam un vienmēr varu normāli komuncēt. :)

Iesaku!
02.10.2013 13:31 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Bites klients esmu jau 4 gadus un mani no turienes ar mietu prom nedabūt.

Man tas pats. Nekādu problēmu ar biti man nav bijis. Laukos, kur bitei nebija zona, zona nebija arī nevienam citas mob. peratoram (esmu bijusi visu 3 operatoru kliente), toties bite nupat uzstādīja tur torni un nu jau pat 3G laukos ir. Ikdienā arī zona neraustās. Savukārt LU galvenās ēkas pagrabstāvā, kur tele2 klienti grauž nagus bez zonas, Bitei zona ir pilna. Bite katrā ziņā man šķiet ja ne ideāls mobīlais operators, tad godīgākais noteikti. Paziņu lokā gan lmt gan tele2 klientiem ir bijušas nepatīkamas situācijas ar sāpīgiem sitieniem pa maciņu un lielu vilšanos, bet par biti lielākā sūdzība, ko esmu dzirdējusi bija "besī, ka viņi tik uzbāzīgi reklamējas"...
Tikko arī pārgāju uz šo tarifu plānu.
02.10.2013 13:41 |

Reitings 158
Reģ: 24.07.2013
Man ir šis pieslēgums. Esmu ļoti apmierināta.
02.10.2013 13:47 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ar biti tiešām ir daudz problēmas ar zonu, reāli besī un darbinieku attieksme ar nav bijusi tā labākā, bet tas tik pēc manas pieredzes, tāpēc man vienalga kādi "labi" piedāvājumi viņiem ir, tādu sūdu toč neņemšu.
02.10.2013 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits