Visur ir apslēptais āķis. Respektīvi, ja tu katru dienu runāsi pa 4 stundām, tev piesiesies par to, ka esi reāli pārtērējusi savu neierobežoto limitu pa 3ls!
Man bite nepatik tapec kad viņi neļauj runāt viņi tev atslēgs telefonu ja pa ilgu runaasi,
MUĻĶĪBAS!!! Kā tracina šitā āķu meklēšana. Man telefons būtu ar skoču pie auss jāpiesien, ja nebūtu izgudrota handsfree sistēma. Runāju vidēji 8-9h dienā (gan darba, gan privātajos jautājumos). Darbā telefonus izmantojam rāciju vietā. Nekādu problēmu. Neviens savu bezlimitu nav pārtērējis. Kolēģis pagājušmēnes bija norunājis 20616 minūtes (ciparu atceros, jo visi pasmējāmies - tieši ar šādu ciparu kombināciju sākas viņa tel nr.), kas ir tur pat 345h (tādu rekordu nav pat man, lai gan spēju pa telefonu vārīties bezjēgā), arī viņam neko nost neslēdza un bezlimitu nav pārtērējis.
Problēmas ar zonu man arī nekad nav bijušas - telefonam pareizi saliekot settingus, zonas tiešām nav tikai tajās vietās, kas norādītas Bites mājaslapā.
Ja kas nav skaidrs ar tiem settingiem, var piezvanīt uz 1601 un pajautāt konsultantiem, kas un kā jāslēdz. Es šeit jau vienā diskusijā vienam bariņam palīdzēju to "zonas neesamību" atrisināt.
Bezlimitu pārtērēt nav iespējams. Bet ir tāda fīča, kā negodīga lietotāju politika, kas paredz, ka paliksiet bez sakariem, ja savu bezlimitu izmantosiet negodīgiem mērķiem - teiksim, ja jūs 20:00 piezvanat uz zz telefonu un noliekat telefonu uz galdiņa, lai audzētu ZZ bonusus, tas jau ir negodīgi, no rīta ap 10:00 zvans tiks atvienots un jums būs problēmas. Kā var zināt, ka tiešām nerunājāt? Elementāri - jebkurš dzīvs cilvēks izkustas, kas attiecīgi nozīmē, ka vienā brīdī jums būs 100% tīkls, pēc minūtes 90%, vēl pēc minūtes 94% utt. Ja tīkla slodze šo stundu laikā nav mainījusies, skaidrs, ka jūs šādi vienkārši noslogojat tīklu bezjēdzīgi, līdz ar to lieki traucējot citus lietotājus.
Ja kādai ir uzradušās pēkšņas piemaksas, var zvanīt uz to pašu 1601 - visu izskaidros. Mums jau patīk domāt, ka mistisks lats pie rēķina ir operatora vaina, bet 90% gadījumu tā nav. Bitei jau bija reklāma, ka viņi tos savus 5Mb neta dod "negadījumiem", jo tiešām mēdz būt situācijas, kad telefons kabatā kaut ko saspiedies un izdarījis pats no sevis. Sava telefona darbības jākontrolē jums, mīļās, nevis operatoram.
Kas attiecas uz to, ka pus mēnesī jau tiek rēķināts nākamais rēķins, tā arī ir. Pēcapmaksai. Nu, taču aizejot un slēdzot līgumu 1. septembrī, līdz 1. oktobrim nekas nav jāmaksā, bet oktobra vidū tiek saņemts pirmais rēķins. Līdz ar to, ja 17 oktobrī ir apnicis un gribas iet prom, rēķins uz nākamo mēnesi loģiski, ka tiek veidots - tās 17 dienas taču arī ir runāts un kaut kas darīts. Līdz ar to, nomaksājot pēdējo rēķinu un palūdzot tekošā mēneša aprēķinu, dreifē uz kuru operatoru vēlies.
Vienu gan varu pateikt - man ir pieredze ar visiem operatoriem. Vienlaicīga. Un ja ar Tele2 un LMT ir tā, ka tos es lietoju, ko nu kurā brīdī pagadās, tad Bites klients esmu jau 4 gadus un mani no turienes ar mietu prom nedabūt.