Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ķirbju ēdieni.

 
Reitings 35
Reģ: 17.09.2013
Mājās daudz ķirbju,nezinu,ko no viņiem taisīt,nekad nav tā normāli nācies viņus ēst..ko jūs iesakat?
01.10.2013 18:11 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
ķirbja krēmzupa
ķirbja kūka
01.10.2013 18:12 |
 
Reitings 35
Reģ: 17.09.2013
aizmirsu piebilst,ka es uz diētas,tā ka pēc iespējas taisīt vajag ko diētiskāku:D
01.10.2013 18:12 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kjirbja kreemzupa ir dieetiska, ja saldaa kreejuma vietaa pielej Piena Speeks :)
01.10.2013 18:14 |
 
10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
jā,lūdzu padalieties ar kādu garšīgu, veselīgu un daudz maz diētisku ķirbja recepti.. man arī mājās divi stāv, bet nekad neesmu neko no viņa gatavojusi :/ varbūt kādu garšīgu sautējumu var pagatavot. vienigi man nav blendere, tā ka biezzupa laikam izpaliks...
01.10.2013 18:18 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Nu man šķiet šī būs gana diētiska - ķirbju biezzupa.

Vajadzēs:
Ķirbja šķēli;
Sīpolu;
1-2 daiviņas ķiploka;
Vidēju cieto sieru.

1. Izvāra ķirbi ūdenī;
2. Sīpolu un ķiploku atsevišķi apcep;
3. Ķirbis izvārījies - sablenderē;
4. Pie ķirbja masas pievieno sīpolus un ķiplokus, vēlreiz visu sabelnderē;
5. Sarīvē sieru un izjauc cauri.
(6. + sāls un pipari) :)

Ps Recepte Shape žurnālā.
01.10.2013 18:18 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Siera vietaa - piena speeks, buus dieetiskaak.
01.10.2013 18:20 |
 
Reitings 35
Reģ: 17.09.2013
paldies,Anii,var pamēģināt.
nu sieru es ēdu,tā ka neko citu nelikšu siera vietā.
01.10.2013 18:21 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Rimi Spicē recepšu stendā bija 4kartiņas ar ķirbju ēdieniem
01.10.2013 18:23 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Man, piemēram, nenormāli garšoja! Lai gan ķirbi nekad iepriekš neēdu, jo domāju, ka pretīgs dārzenis! :D
Pienu liet?! Fuj!

ĀĀĀ! Aizmirsu - vēl divi burkāni!
Tos kopā ar ķirbi izvāra un sablenderē.
01.10.2013 18:24 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Anii, ar pienu ir pat baigi ok, nemaz neiedziļinoties, ka Piena spēks nav piens.
01.10.2013 20:20 |
 
Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
oo.. nekad nebiju iedomājusies saldo krējumu aizstāt ar Piena Spēku... hmm.. nedod nekādu specifisku garšu klāt? Jo man klasiskais PS liekas tāds "interesants" :D Es viņu tikai vasarā blenderēju kopā ar svaigām zemenēm - garšo pēc saldējuma kokteiļa bez saldējuma :D
02.10.2013 11:21 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vakar atkal uztaisīju ķirbju krēmzupu! Ķirbis, kartupeļi, burkāni, sīpoli, ķiploki, kausētais siers ar šķiņķi un šoreiz kā neblendarējamo sastāvdaļu pieliku vītinātu šķiņķi, sagrieztu smalkās, plānās strēmelēs.
Nu izcili sanāca! Pat draugs, kam krēmzupas šķebina un neēd proncipā, sagribēja pagaršot un apēda 2 porcijas :D
02.10.2013 11:49 |
 
Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
Marinēti ķirbji ir tāda ņamma!
02.10.2013 11:51 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Burbule, man ar Piena spēku šķiet pavisam ok, ja vēl pieliek garneles vai prosciutto šķīnķīti, ideāli, nu vai jebkādu plānu šķinķi.
02.10.2013 11:52 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Nevaru iedomāties ķirbju krēmzupu bez kausētā siera. Var jau pankūkas taisīt no ķirbjiem, klāt burkāns, seleriju kāti, sanāk ļoti garšīgi+šaubos, ka tas diētai var kaitēt.
02.10.2013 11:56 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es, savukārt, nevaru iedomāties ķirbju krēmzupu AR kausēto sieru! :D Vienu reizi, salasījusies slavas dziesmās, uztaisīju un.. nevarēju ieēst. Tas siers ir tik jūtams, visu man sabojāja! :D
02.10.2013 11:58 |
 
Reitings 138
Reģ: 16.08.2013
Es nebiju iedomājusies aizstāt ar piena spēku!
Bet saldo krējumu var ar PS aizstāt jebkurā ēdienā vai tikai šajās krēmzupās?
02.10.2013 11:59 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man ļoti garšo marinēti ķirbīši, mm (l) nezinu, kā taisa, jo gatavo mamma, bet tos es atrodu ledusskapī, burciņās, sagrieztus gabaliņos, ar garšīgu suliņu un krustnagliņām, garšo tiešām labāk pat par auglīšiem :)
02.10.2013 12:07 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
eva.eva, nu nevar aizstāt VISU, jo saldais krējums puto un sanāk putukrējums, no Piena spēka tas nebūs :D Piena spēku nevar vārīt, tikai karsēt, mērcēs gan var variēt.
02.10.2013 12:12 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ķirbis labi sader kopā ar apelsīnu, vai līdzīgu saldu augli, piemēram, persiku. Kā biezzupa labi saderēs ar bekonu vai sviestā ceptām garnelēm kopā ar čīlī. Un protams pilītes ķirbju eļļas tikai padarīs maigāku pašu zupu.
02.10.2013 12:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits