Sveiki. Vai kada ir saskarusies ar pecdzemdibu depresiju?
Esmu jau ar mazo majas 7 dienas, bet nejutos laimiga...Sis 7 dienas man nav apetites, esmu jau
nometusi pietiekosi daudz kg pec dzemdibam un esmu tievaka neka biju pirms grutniecibas, visu laiku nak miegs, nevaru nomazgat pat traukus, bernu tik pabaroju un nomainu autinju, jo nav speka ar bernu speleties un pavadit laiku - un tas mani nomac vel vairak! Es neskatos vairak pa TV savas parraides, jo man vinas vnk neineterese, nevelos nekur iet...sajutu ik pa laikam tadu tuksuma un izmisuma sajutu, ik pa laikam taka atjedzos un ir ok uz kadu stundu un tad atkal iestajas pilnigakais tuksums. Ir trauksmes, stulbas domas..
Tiesa, pieminesu ka man smagi ir gajis, guleju nedela pirmsdzemdibu nodala, tad nacas ierosinat dzemdibas 38 nedelas, dzemdibas bija smagas, atbraucot majas, sakas veselibas problemas..jutos slikti..bet sis veselibas problemas sak nokartoties, bet esmu sapratusi ka laikam busu iebraukusi depresija. Varbut kads kkaa ir ar to cinijies un ticis gala? Man nav tadu problemu ar kruts barosanu, majasdarbiem utt, vienigais kas mani nomac ka nespeju veltit un dot bernam to ko vajadzetu, un lidz ar to virs ari cies no manis.
Gribu lai tas viss beidzas un mes butu laimiga gimene :) Gribu lai sis sajutas pec iespejas atrak pazud.