Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā un vai atbalstīt viņa lēmumu?

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Nekad nebiju domājusi, ka nāksies veidot šādu diskusiju..
Mums ar vīru ir ļoti labs ģimenes draugs, kuram arī ir sava ģimene- sieviete, ar kuru mums ir tādas pavēsas attiecības, lai gan ļoti bieži kopā pavadām laiku (viņi nav precējušies) un meitiņa , 9 gadi...
Viņi piektdien sastrīdējās, jo viņš gribēja ar mums braukt ballēties, aicināja viņu līdzi un viņa negribēja. Viņam ir apnicis, jo šī sieviete nekad negrib iet ārpus mājas savu kompleksu dēļ. Kad pateica, ka brauks viens, sākās psihošana, trauku plēšana , viņš paņēma bērnu un visi kopā aizbraucām vakarā paspēlēt boulingu, kamēr viņa palika mājās psihojot. Sestdien viņš nespēja paciest viņas ārdīšanos, viņa mantu lidināšanu ārā no piektā stāva utt, tāpēc paņēma bērnu atbrauca pie mums un mēs visu dienu pavadījām kopā.
Viņš beidzot ir nolēmis šķirties. Jau sen to ir gribējis.
Jautājums- vai un kā atbalstīt viņa lēmumu? Viņš visu laiku krata man sirdi, jo uzskata mani par savu labāko draugu... Ir skaidrs, ka viņš ar šo sievieti negrib palikt kopā, šķiršanās būtu labākais risinājums, bet ir bērns, kas ļoti mīl abus vecākus. Sieviete visā vaino mani, jo viņam ir svarīgāk atbraukt pie mums, nekā palikt ar viņu, jo viņa neko negrib darīt.

Laikam jāmācās noformulēt savas domas īsāk un saprotamāk :) Bet ceru, ka palīdzēsiet ar savu viedokli..
01.10.2013 09:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Beerna zheel...

Bet no otras puses, cik OK ir augt gjimenee, kur mamma aardaas un met laukaa pa 5 staava logu teeta mantas?

Varbuut labaak ir divi atsevishkji dziivojoshi ar dziivi apmierinaati vecaaki?

Lai gan, te ir liela iespeeja, ka sieviete noskanjos beernu pret teeti, kursh shkjirshanas rezultaataa buus "slikts". 9 gadi - tas vel ir siiks beerns.

Ko ieteikt - nezinu.
01.10.2013 09:51 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es nejauktos. Nesaki, lai pamet un nesaki,lai paliek kopā. Lai pats izlemj..tas,ka sieviete vaino tevi ir tikai viņas darīšana un viņas izvēle.
Es tavā vietā nejauktos, jo beigās tu būsi tā,kas būs likusi viņam viņu pamest.
01.10.2013 09:52 |

Reitings 1416
Vīrietis līdz šim vienmēr ir skrējis viņai pakaļ, kad viņa taisa histērijas. Bērns jau vairs nevar izturēt mātes nonstop raudāšanu un saka "tēti, nopērc puķi un atvainojies un viss atkal būs labi.", jo sieviete bērnam visu laiku saka "tētis pat netaisās man atvainoties, viņam viss vienalga" utml.
Tāpat bērnu, ar kuru man ir ļoti mīļas attiecības, cenšas noskaņot pret mani "kādēļ necelies no gultas, gaidi, kad viņa piezvanīs un pamodinās?" vai arī "ko tu šovakar gribēsi vakariņās, vai arī brauksiet ar tēti pie viņas vakariņās?" utml..
Man ar šo sievieti nekad nav izdevies nodibināt kontaktu , jo viņa ir raksturā pilnīgi pretēja man. Draugs mūsu ģimenei ir vīrietis, bet sieviete vienmēr viņam bijusi līdzi tikai tāpēc, ka viņi ir pāris.
01.10.2013 09:57 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
uzskatu, ka tas vīrietis nesmuki rīkojas, ka visus strīdus atstāsta jums, par to, cik daudz drēbes viņa sieviete pa logu izmetusi, cik daudz traukus saplēsusi un kādus komentārus izteikusi, nu nesmuki.
01.10.2013 10:13 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Piekrītu gan čāčai, gan zili_rudzi. Lai vai cik laba draudzene Tu būtu tam vīrietim, nelien otra attiecībās. Attiecības ir starp diviem cilvēkiem un attiecību problēmas jārisina abiem, nevis ar draugu palīdzību.
Esi blakus, pasaki, ka nejauksies, lai pats tiek galā.
01.10.2013 10:15 |

Reitings 4183
un vienmēr esmu uzskatījusi, nav jājaucas divu cilvēku attiecībās, protams, līdz brīdim, kad ir kaut kāda smaga emocionāla vai fiziska vardarbība. starp citu, tu jau zini tikai viena stāsta pusi, kas nereti nav tā objektīvākā. tavā vietā - nejauktos!
01.10.2013 10:16 |

Reitings 1416
Es negribu jaukties, bet cilvēks man stāsta to visu un gaida, lai kaut ko saku. Būtībā šī strīda vaininieki esam mēs, tādēļ viņš arī man to visu atstāsta. :(
01.10.2013 10:20 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
bet ja viņa ir viņa labākā draudzene, kam tad vēl, ja ne viņai, lai vīrietis stāsta savas bēdas??

tavā vietā neteiktu viņam ne jā, ne nē, vienkārši sniegtu atbalstu un neitrālu, racionālu skatu no malas, lai pats tiek galā un izlemj.
01.10.2013 10:20 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Gruti pateikti. Histerikes nav nekas labs, bet ari sriesana ar draugiem, ja ir gimene, ir mazliet japiebremze. Domaju, ka tur abi ir vienlidz "labi", jo ne velti saka "viena pagale nedeg.
Ieteiktu nejaukties, lai pasi tiek gala.
01.10.2013 10:22 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Galvenais nekad nedot tādus padomus no sērija, šķiries un ātrāk, jo ja izlems palikt kopā, būs muļķīgi tev pašai.
01.10.2013 10:23 |

Reitings 1613
Un vispar ta godigi runajot es nesaprotu, ka var but tadas labakas draudzenes. Ja virietim ir gimene, tad vina sieva ari ir vina labaka draudzene. Es noteikti negribetu, lai mans virs ar druskam skraida apkart un vel stastitu musu gimenes problemas. Kartigu plauku isteniba pelnijis!
01.10.2013 10:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
chantelle, es arii negribeetu, ka viirs staasta draudzeneem (vai jebkuram citam) muusu probleemas.

no otras puses - nu neizskatas, ka beerna maate shobriid veelas pildiit arii sirdsdraudzenes funkciju. Bet ar kaadu tachu arii tam viirietim gribas parunaat, kaapeec ne ar draugu gjimeni?
01.10.2013 10:29 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Un vispar ta godigi runajot es nesaprotu, ka var but tadas labakas draudzenes. Ja virietim ir gimene, tad vina sieva ari ir vina labaka draudzene. Es noteikti negribetu, lai mans virs ar druskam skraida apkart un vel stastitu musu gimenes problemas.

+++
01.10.2013 10:31 |

Reitings 4183
mīļotais cilvēks un ģimene, pēc manām domām, ir pavisam kaut kas cits, nekā draugi, tāpēc arī tik detalizēta atstāstīšana par intīmām lietām man nešķiet normāla, bet tas jau ir tikai mans subjektīvais viedoklis. ;)
grūta situācija patiesībā. runāt par kaut ko tādu forumā ir grūti, jo zināma tikai stāsta viena puse. iespējams drauga sieviete jūtas lieka? (droši vien jūt, ka starp jums ir siena), iespējams jūtas tā, it kā vīrietim būtu svarīgāki draugi, nevis viņa. iespējams domā, ka jūs vēlaties, lai viņi izšķirās, jo, kad vīrietis, kā nelaimes čupiņa aizbrauc pie jums, jūs viņu distancējat no mājām, vedat izklaidēties, nevis saki - brauc mājās, aizved sievai ziedus un šokolādi, tāpēc arī visas histērijas. es, protams, tikai minēju, bet nu tas bija ar domu, lai parādītu, ka nav pat jēgas jaukties divu cilvēku attiecībās, jo abu partneru galvās un attiecībās neielīst.
01.10.2013 10:32 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es tomēr nesaprotu Tavu lomu šajās attiecībās. Ja manam vīram būtu tāda draudzene, kurai atvēlēta tik liela daļa viņa ģimenes dzīvē, rastos problēmas.
01.10.2013 10:32 |

Reitings 1613
Viņi piektdien sastrīdējās, jo viņš gribēja ar mums braukt ballēties, aicināja viņu līdzi un viņa negribēja.

Un kas tur ir slikts, ja vina negribeja?

Viņam ir apnicis, jo šī sieviete nekad negrib iet ārpus mājas savu kompleksu dēļ.

Bet varbut vina nav ballisu cilveks, varbut prieksroku dod mieriegiem vakariem, kopa ar gimeni.
01.10.2013 10:34 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Viņam ir apnicis, jo šī sieviete nekad negrib iet ārpus mājas savu kompleksu dēļ.

Un kāpēc uzreiz kompleksi? Es, piemēram, neeju, jo man vienkārši nepatīk.
Un vispār, ja ir 9 gadus vecs bērns, tad tas jau ir vecums, kad ballītes paliek 2.plānā.
01.10.2013 10:37 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es ieteiktu paiet maliņā un ļaut viņiem savas attiecības noskaidrot pašiem. Galvenā problēma ir tā, ka šī otra sieviete ir reāli greizsirdīga uz Tevi par to, ka viņas vīrietis Tev stāsta/uzticas vairāk, kā viņai, ka viņas bērnam Tu patīc labāk, kā viņa (protams, iedomās). Tur varētu būt šaura robeža līdz emocionālajai krāpšanai. Draugi, protams, ir forši un labi, bet Jūs, šķiet, esat palikuši pārāk draudzīgi ..
Šobrīd viņam ieteiktu palikt ar to sievieti kopā tīri bērna dēļ. Un mēģināt atrisināt viņas psiholoģiskās problēmas - ietu pie attiecību konsultanta. Tai laikā nejauktos viņu dzīvē un vīrietim normāļi izskaidrotu - kāpēc. Tad, kad attiecību psihologs viņai ieskaidros, ka Tev ir savs vīrs, sava dzīve un Tu mīli savu vīru un sieviete nebūs vairs tik greizsirdīga uz Tevi, tad mēģināt arī viņu pieņemt savā kompānijā kā draugu, nevis "piegulētāju" draugam ..
Ko Tavs vīrs saka par šo draudzību? Nav greizsirdīgs uz Tavu draugu? Tā sieviete vienkārši visulaiku Jūsu kompānijā ir bijusi atstumtā, kaut arī it kā bijusi tai pat kompānijā (visticamāk, tā ir viņas pašas vaina)
Nu kaut kā tā ..
01.10.2013 10:38 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Un vispār, ja ir 9 gadus vecs bērns, tad tas jau ir vecums, kad ballītes paliek 2.plānā.

Tas ir kā? Tavuprāt cilvēkiem, sasniedzot kaut kādu vecumu, no savas dzīves ir jāizslēdz ārpusmājas aktivitātes, jo tas ir kas tāds, kam ir vecuma limits?
01.10.2013 10:39 |

Reitings 1416
Chantelle, es Tev piekrītu, es arī negribētu, lai manam vīram ir tāda draudzene. Un normālās attiecībās tik tiešām labākais draugs ir otra pusīte, bet viņu attiecībās īsti par normālām uzskatīt nevar, jo viņa par katru sīkumu kliedz, citu cilvēku klātbūtnē pazemo viņu ,sakot, ka viņš nekam nav derīgs utml.. Kopā ir bērna dēļ, kurš pieteicās ļoti agri- pāris mēnešus pēc saiešanas kopā.
Es spēju saprast viņu. Viņš var piedāvāt jebko, var skriet viņai pakaļ, dāvināt ziedus un konfektes, bet tā sieviete tāpat citu cilvēku klātbūtnē atļaujas pateikt, ka viņai no viņa vēmiens nāk un nevar iedomāties pretīgāku cilvēku par viņu! Kā vispār var būt runa par labāko draugu-otru pusīti!
01.10.2013 10:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits