01.10. beztēma

Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
Vai tiešām vēl nav beztēmas?

Es vairāk esmu tāds lasītājas tips, dažkārt kaut ko ierakstu, pakomentēju, bet šorīt izveidošu beztēmu.
Rīts iesācies ļooti miegaini. daru pēdējās lietas un jādodas uz darbu...

Jautājums - vai varat ieteikt labu acu krēmu pret tumšajiem lokiem? Tāds, lai pēc iespējas dabīgāks. bez parabēniem u.c.

Jauku visām dienu ;)
01.10.2013 08:28 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Visu dzīvi viņš nebūs tik mīļš
01.10.2013 09:40 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Liene, kāpēc draugs negrib kaķi? Bet vispār, kaķi izaug no tā mīļbildīšu perioda un tad sākas :D
01.10.2013 09:42 |

Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
viņš čurā kastē, kaste smako, ja vēl runcis tad visi stūri ar čurām, bieži arī saplosa mēbeles, tapetes, sagāž visu, mājās top bardaks un vēl spalvas, arī suni es gribētu tikai tādu kas dzīvo pagalmā nevis pa gultu

Esmu suņu cilvēks, bet runcis ir bijis, un rodas tikai viens jautājums - no kurienes Tev tādi stereotipi?! :O

Kaste nesmako, kastrēts runcis nečurā nevienā stūrī, mēbeles neplosīja, neko negāza. Vienīgais, kas atbilsts patiesībai - nagu asināšana pret tapetēm un spalvas.

Anny,

kādēļ , braucot uz laukiem, nevar kaķi atstāt mājās? Ja tas ir tikai vīkends, kaķis ir kaķis, atstāj ūdeņus, ēdienus un viss. Garākiem ceļojumiem dzīvnieku viesnīcas.
01.10.2013 09:42 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Queen, esmu bijusi ciemos kur ir kaķis un var teikt visos gadījumos to jūtu, vienīgais ja pats cilvēks ir baigais pedants, kas ir diezgan reti.
01.10.2013 09:44 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Heartkiller, viņš uzskata, ka es esmu pārāk noslogota, lai vēl atrastu laiku rūpēm par kaķi. Es gan tā nedomāju:)

Atradu vēl šo, vajadzētu nostrādāt:D

01.10.2013 09:46 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Par manu kaķi ir tikai divas lietas ko viņš dara kas man nepatīk, spalvojas un plēš dīvāniem stūrus, bet pagaidām mani tas nesatrauc, jo dīvāni ir ļoti veci un prasās pēc nomaiņas.
Smakas pilnīgi nekādas.
01.10.2013 09:48 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Anny, bet vai tad draugi arī nevienam no jums nav?

Labrīt!

Man super atvaļinājums - esmu nolikusies ar bacili, yuhuhuu

Vakar uzstādīju savu darbā būšanas rekordu ilguma ziņā, tāpēc bija pārāk grūti saņemties, bet šodien gan pārliecināšos par šī fakta taisnību :) -
01.10.2013 09:49 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
viņš čurā kastē, kaste smako, ja vēl runcis tad visi stūri ar čurām, bieži arī saplosa mēbeles, tapetes, sagāž visu, mājās top bardaks un vēl spalvas

-Jā, viņš čurā kastē. Nē, kaste nesmako, ja to pa laikam sakopj.
-Jā, runči mēdz čurāt pa kaktiem. Nē, viņi to nedarīs, kamēr kaste būs tīra.
-Jā, kaķim vajag asināt nagus. Nē, viņš neplēsīs mēbeles, ja būs attiecīga rotaļlieta.
-Jā, kaķi mēdz taisīt bardaku. Nē, tas bardaks būs minimāls, ja pati vairāk spēlēsies ar minku, nekā viņam nāksies domāt pašam + paaugsies, pāries.

P.S. Mazāk spalvu pa māju būs, ja regulāri minku sukāsi.

Veiksmi ar mazo draugu - nav tik ļauni :)
01.10.2013 09:50 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
viņš čurā kastē, kaste smako, ja vēl runcis tad visi stūri ar čurām, bieži arī saplosa mēbeles, tapetes, sagāž visu, mājās top bardaks

Man arī bija radies tāds iespaids, ka tā tas ir parasti un vienmēr, jo tā laikam bija sagadījies visās dzīvesvietās, kur biju ciemojusies.
Bet tagad saprotu, ka tā nav. Pieskatām draugu kaķi. Ne viņu mājā, ne mūsu dzīvoklī ienākot nekas neliecina par to, ka ir kaķis. Vienīgi tas, ka viņš sēž un sagaida :)
Smilšu kvalitātē ir vaina, kaķa temperamentā, audzināšanā, barībā, nodarbināšanas nodrošināšanā un visādos citos apstākļos.

Man domu līmenī arī sakāpis šis jautājums par kaķēnu. Vispār nav nekādu šķēršļu, izņemot lēmumu pieņemšana manā galvā.
01.10.2013 09:51 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Labi, es esmu šorīt aizrāvusies ar bildīšu izvēli, jāiet strādāt. Visām foršu, rezultatīvu un saturīgu dienu:)

P.S. Šis ir mans rīta humors:D

01.10.2013 09:52 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mums jau arī nav tā ideālākā situācija kaķim - man katru dienu darbs, draugs atkal prom savās darba darīšanās - kaķis gandrīz katru dienu, visu dienu mājās viens. Neko. Vakarā sagaida, uzvedies kārtīgi. Ar tādu skatienu purnā: ''paslavē mani, paskaties, kāda es kārtīga'' :D
Turklāt, es vēl gribu suni un kā mums bus jauns dzīvoklis, tā būs suns :D

Anny, mums dzīvokļa saimniece vispār nezin, ka kaķis parādījies :D Taču, es mūsējo audzinu un mums nav ne sienu plēšanas, ne nomīztu stūru, ne citu briesmīgu postījumu dzīvoklī. Kad mēs izvāksimies, nevarēs vispār pateikt, ka kaķis tur bijis.
01.10.2013 09:53 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labrīt!
Ahhh, esmu jau nokaitināta no paša rīta, un uz e-pastu atbilde jāgaida nedēļa, laikam tomēr būs jāierosina sazvanīties :D
Aijj, besis, gribu mājās!
01.10.2013 10:31 |

10 gadi
Reitings 13809

Nu ir jau, bet man būtu neērti lūgt, lai cilvēks tērē savu laiku, braucot aprūpēt mūsu kaķi.

Anny, mums dzīvokļa saimniece vispār nezin, ka kaķis parādījies Taču, es mūsējo audzinu un mums nav ne sienu plēšanas, ne nomīztu stūru, ne citu briesmīgu postījumu dzīvoklī. Kad mēs izvāksimies, nevarēs vispār pateikt, ka kaķis tur bijis.

Nu mums reizi mēnesī saimnieks nāk pēc naudas. Diez vai ilgi izdotos noslēpt.
01.10.2013 10:35 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010

Nu ir jau, bet man būtu neērti lūgt, lai cilvēks tērē savu laiku, braucot aprūpēt mūsu kaķi.

Mēs esam paņēmuši draugu kaķi pieskatīt savās mājās. Ļoti, ļoti forši! :) :)
Tādi draugi jums nav?

Laikā, kad braucat uz laukiem, ja to darat nedēļas nogalēs, varat atstāt kaķi vienu. Nekas viņam nenotiks.
01.10.2013 10:37 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Hei!

Šodien atkal mazais Jaunais gads- jauns mēnesis, jauns spars, jaunas iekarojamās virsotnes. Rullējam tik! :) Un man darbā ir pusdzīvi radiatori, yes!

Darba jomā man viena no atbildīgākajām dienām gadā šodien. Stresa līmenis ir krietni augsts, esmu nobaidījusies kā diegs un šorīt es pārbaidīju arī pastnieci - manas zāles, kad esmu uztraukusies un vajag iedvesmoties, ir šīs http://www.youtube.com/watch?v=ZLr1cmN17E0. Domāju, ka birojā tik agri esmu viena un tā arī uzvedos. Ō boi!

Lai silti, silti, silti! :)
01.10.2013 10:38 |

Reitings 2982
brīt,
no paša rīta jums kaut ko dikti, dikti gribēju pacčukstēt, bet kamēr tiku līdz PC- aizmirsu. Ceru man tas taps piedots :)

esmu aizlīmējusi logus, ieslēgusi silditāju un pēkšņi atčāpo par saimnieciskiem darbiem atbildīgā persona ar kapnēm, skoču un jautājumu, vai jums jāaizlīmē logs? :D es nezināju -smieties vai raudāt :) kur tas cilveks bija agrāk, kamērs es te dancoju pa galdiem :D
01.10.2013 10:46 |

Reitings 2982
par kaķu smakām- vai cilvēks, kurš dzīvo ar dzīvnieku, vispār drīkst objektīvi teikt, ka nekas neož pēc dzīvnieka/ Domāju, ka nē. "Pats savu apkārtsmaržu/smaku tak nejūt".

labāk jautāt kādam, kas atnāk reti ciemos- tikai tas jutīs/ vai nejutīs.
01.10.2013 10:49 |

Reitings 2353
Laba diena! Man jautājums par ziemas zābakiem paliek arvien aktuālāks...ņemot vērā Latvijas ziemas, sāku interesēties par crocs..kādai ir bijuši crocs ziemas zābaki, kājas nesalst? Iztur vairāk nekā vienu sezonu? Nu jā un otrs dārgāks variants ir timberland..arī interesē atsauksmes, tikai tad man vēl nauda jāiekrāj.. :D

Šodien esmu otrā darbā, mazais guļ un es salstu. :( piecelsies būs jāiet ārā :D
01.10.2013 10:49 |

Reitings 2982
01.10.2013 10:54 |

Reitings 8
Reģ: 29.08.2009
HAI :)

vispār ar tumšajiem lokiem jācīnās uzreiz no vairākām pusēm! Kkas ar nierēm var nebūt kār'tibā vai arī asinsriti?! Atkarībā no tā ,kas par lietu, zinātu,kādi produkti jālieto pārtikā.
Ādas izskatu un stāvokli labi uzlabo zaļie dārzeņi. Lapas- spināti, kāposti utt..
Bet asinīm- jau zināma lieta, visur, kur dzelzs. (spināti būtu superrisinājums).

Ja tīri kosmētiskam efektam- jutīgām ādām un alerģiskiem cilvēkiem es iesaku lietot alvejas želeju. Jo tā perfekti mitrina ādu, līdz ar to aizkavē krunciņu veidošanos, ja runājam tieši par acu zonu un to var smērēt arī uz pašiem plakstiņiem.
Nav dārgi un ļoti dabiski :). ar noteikumu,ja pati alvejas želeja ir izgatavota bez nedraudzīgiem konservantiem!
01.10.2013 11:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits