1.Ilgus gadus es ticeju, ka mans tetis ir mans labakais draugs, loti respekteju vina viedokli, likas, ka vins visu zin labak par parejiem, vins man caur mammu vairakas reizes manu 25 gadu laika ir pateicis, ka es vaiak neesmu vina meita, licis man justies ka sudam, niecibai, izraudat acis un tad atkal nacis runaties vai piezvanijis it ka nekas nebutu bijis, un man likas vienmer, ka tas ir labakais , kas var notikt. Japiebilst ari, ka visu pazinu loka vins ir balts un pukains. Sogad vins noravas un mamma vairs nenoturejas vinu aizstavet, jo daudzu gadu laika daudz no vina cietusi, kad vina visu izstastija, man tik loti sapeja, ka vins to vareja nodarit mammai, ne fiziski iespaidojot , bet emocionali nezeligi, vins vinu piekrapa zemiska veida, lika vinai justies, ka visstulbakajai, neglitakajai sievietei pasaule, vins bija terorizejis manu mazo masu, licis vinai darit briesmigas lietas un vienmer kaut ka panacis, ka visi , kas no vina cietusi kluse un jutas vainigi. Seit nevar ta izstastit, bet vins ar mani un manu masu nav runajis vairak ka pusgadu, jo mes kudot mammu. Ja, nu gruti visu izstastit, loti nezeligs mazvertibu kompleksu makts cilveks, pateicoties kuram es, mamma un masa esam ar zemu pasvertejumu, bez draugiem, jo vins visu muzu mums klareja, ka visiem cilvekiem mes apniksim atri, ka nevienam neinterese ar mums kaut ko darit, klausities musos, ta ir tikai liskiba, lai pec tam ar citiem cilvekiem mus aprunatu utt.
2. Mes ar draugu pozitivisma parpilni gajam uzzinat, kas bus musu bebitis meitenite vai puisitis. ginekologe pateica, ka mana mazula embrijs ir partraucis augt - nomiris.