Īsti nesapratu, tas ir joks kaut kāds vai kā? Tiešām šķiršanās uz NEDĒĻU var cilvēkā tādas emocijas izraisīt? Tiešām?
Izklausās pēc ļoti lielas atkarības no otra cilvēka. Nē, nu, protams, ka mēs visas esam atkarīgas no savām otrajām pusītēm, bet nu veselīgās devās. Šeit tas jau izklausās traģiski.
Tad jau man laikam vispār būtu jāiet kārties, jo puisis man jūrnieks, bet nu tāds ir viņa darbs.
Mums ir lieliskas attiecības un attālums tām netraucē. Tieši otrādi, mēs esam daudz tuvāki nekā daži labi pāri, kas ik dienas ir kopā, katra tikšanās pēc ilgāka laika ir kā pirmo reizi.
Ko varu ieteikt: lasi grāmatas; adi vai tamborē; nodarbojies ar sportu; izmēģini jaunas receptes, lai draugu iepriecinātu, kad viņš atgriezīsies; apmeklē pasākumus un nopērc biļetes uz kādu teātri, lai pēc tam ar draugu kopā aizietu; satiecies ar draugiem; izmanto laiku lai pasāktu kaut ko ko jau sen gribēji izdarīt; uztaisi mājās lielo rudens tīrīšanu; apciemo radiniekus; paklīsti pa veikaliem un nopērc ko skaistu ar ko draugu sagaidīt; velti laiku sev - apmeklē frizieri, uztaisi manikīru, pedikīru utt. Man laiku aizņem arī darbs.
Man pašai arī palīdz kalendārs, kurā katras dienas vakarā nosvītroju dienu, kas pagājusi un ir atzīmēta diena, kad mīļotajam puisim jābūt atpakaļ.
Tici man, tā nav traģēdija, ne tuvu....