Pārlasīju diskusiju, kaut kur arī sevi manīju, paldies. :) Kurai es gribētu līdzināties? Nevienai. Gribu būt es pati, bet no daudzām meitenēm labprāt iemantotu pāris īpašības, kā šeit jau minētās kulinārijas prasmes, kaut ko no iekšējā miera, spēju izteikties tolerantāk un vispār nelīst diskusijās, kas krīt uz nerviem, nedaudz vairāk starojošas labestības un tā es varētu turpināt ilgi. Tādas virtuālas simpātijas man šeit ir pret ļoti daudzām, arī pret tām, ar kurām viedokļi daudzreiz nesaskan, jo ne pēc tā es vērtēju, vai man cilvēks patīk, vai saskan viedokļi, bet pēc tēla, rakstura, kādu var noprast caur komentāriem, pēc tā, kāda viņa ir kā cilvēks. Reālajā dzīvē taču arī mēdz viedokļi nesakrist ar draudzeni, vai ne? Bet ne tāpēc viņa būtu slikts cilvēks vai ienaidnieks uz mūžu.
Piekrītu, ka šādas diskusijas ar kaut ko pozitīvu un kaut vai virtuāli pateiktu paldies par iedvesmojošajiem komentāriem, ir vajadzīgas. Atzīšos, ka es ikdienā bieži nokautrējos un neuzrakstu paldies kādai, kura likusi aizdomāties, pasmaidīt vai vienkārši ar kaut ko ļoti noderīgu padalījusies. Bet vajadzētu. Šādas diskusijas, kurās tiek izteikti tik daudzi noklusēti pateicības vārdi, liek par to aizdomāties. :)