Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Platinblondo&blondo matu ipasnieces-ka jus lutinat savus matus?Kadus lidzeklus lietojat?

Reitings 39
Reģ: 11.06.2013
Sveikas! Velejos paintereseties, kadus matu kopsanas lidzeklus jus lietojat? Un ar kadam metodem jums izdodas noturet savu blondo toni? Cik biezi jus krasojat? Man bija ta, ka ilgus gadus biju melnu matu ipasniece, bet tad apnika un gribeju kardinalas parmainas. Izdomaju, ka velos platinblondus matus. Pirms pieteicu apmeklejumu frizetava, man jau bija diezgan daudz ataugusi dabigie kastanbrunie mati. Tad gaju 2 reizes balinat savus matus uz frizetavu. Pirmaja balinasanas reize mati sanaca tadi zeltaini/medus blondi. Piebildisu, ka frizieres lietoja "Fudge" profesionalos produktus. Biju pat parsteigta par rezultatu, jo esmu dzirdejusi daudz stastus, ka pec balinasanas mati medz but tada neglita oranza/rusgana krasa. Pec nedelas biju aizgajusi velreiz balinat, un tad jau ar otro piegajienu mani mati bija gandriz platinblondi, neskaitot dazas tumsas skipsnas prieksa un aizmugure. Friziere vel matos ielika kautkadu toneri, pat isti neatceros. Protams, velejos tikt vala no atlikusajam brunganajam skipsnam un meginaju tas izbalinat majas apstaklos. Beidzot mani mati bija viena krasa, bet tomer pamanijos sabojat savus matus udenradi. Velak aizgaju uz veikalu un ieraudziju akciju "John Frieda" Sheer Blonde lidzekliem, nolemu pameginat, un biju tiesam apmierinata. Jau pec pirmajam Sheer Blonde sampuna, kondicioniera un maskas lietosanas reizem, mati palika veseligaki, spidigaki un vairs tik loti neluza. Dazreiz lietoju ari mitrinoso Sheer Blonde leave in nourishing spray, un vel sausos matos ieziesu Sheer Blonde Gleame Crème Instant Silkener. Saknes krasoju ik pec 3 nedelam ar Loreal Preference Extreme Platinum.
30.09.2013 03:05 |

Reitings 39
Reģ: 11.06.2013
:)
03.10.2013 21:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits