freijace, es Tevi nenosodu, bet ceru, ka no šī iemācīsies, ka pārtrauktais dzimumakts nav kontracepcijas metode un uz priekšdienām to vairs neizmantosi.
Es piekrītu tām, kas saka, ka Tev jārunā ar mammu, ja vien puisis tiešām neiedod to naudu abortam. Tad varbūt tiešām nesaki nevienam un dari. Ja Tev ir tikai otrā nedēļa, pacieties vēl vienu un pagaidi to naudu - ja neatsūtīs, runā ar mammu. Un tas jau parādīs, cik ļoti vari uz viņu paļauties.
Bērns ir Dieva dāvana, bet tā ir arī atbildība. Citos gadījumos es esmu pret abortu, bet, ja pašai nav izredžu to bērniņu normālos apstākļos audzināt, pie kam bērniņa tēvs ir pierādījis, ka sava stulbuma pēc spēj nonākt cietumā, tāpat viņš ir ārzemēs un viss smagums uz Taviem pleciem, neizklausās diez ko cerīgi.
Viņš pīpē zāli. Visi 20gadnieki tā nedara gan. Tas nav normāli.
Turies, būs labi :)
P.S. Tām, kas saka, ka aborts maksā 30-50Ls, nez pa kādiem kaktiem tad jūs tos esat taisījušas. Man dažas paziņas ir taisījušas abortus, parasti es esmu tā, kas viņām palīdz atrast vietas, kur pierakstīties. Tie ir 70-100ls. Analīzes atsevišķi netaisa, to dara pie reizes - tajā pašā iestādē, kur tiek veikts aborts un tās parasti ir iekļautas cenā, jo ir obligātas.