es ar šodien neesmu pilnīgi NEKO jēdzīgu izdarījusi. Lai man ir attaisnojums - esmu slima :D Bet u ceru saņemties vismaz uz mājas iztīrīšanu...
Ja nu kādai gribas paslinkot ar grāmato rokās - es pirms pāris dienām izlasīju V. B. Kamerona darbu "Suņa dzīves jēga" un tagad lasu tās otro daļu "Suņa ceļojums" . Iesaku :) Tik sirsnīgi un mīļi!
MissSunshine-Es pirmo reizi kopš pagajušā Jaunā gada esmu nogulējusi tik ilgi :D līdz 13 un līdz šim neko neesmu izdarījusi un NEDARĪŠU ARĪ!!!!! :D piekāst visu - slinķiņā es!
MissSunshine- visu nedēļu skraidīju kā apsvilusi, līdz 2 naktī negulēju, un vakar tādus milzu darbus izdarīju...tātad šodien var paslinkot :D slinkošana nogalina :D
jap, es sodien pa gultu kopa ar datoru. pilniga briviba un lieliska atputa. arpuse kaut kas bungo, laikam koncerti, cilveki bljau. es chiloju gultinja ar gardajam uzkodam un glazi udens. ehhh... cik jauki.
Emigrant, nav tā, ka nav sēņu. Nu, mēs pa 3 salasījām mērcei, tā vairāk bija domāta kā pastaiga svaigā gaisā, tomēr novēroju, ka sēņu sāk palikt manāmi mazāk. Pagājušonedēļ salasījām daaaudz, tik daudz, ka man pagāja 3 h tīrot. :D