Bāc, un šīs meitenes vēl kādam dod padomus iz tēmas kā dzīvot?! NOPIETNI??? Jūs runājiet par morāli un ētiku - bet izpratnes par šo lietu nav! Idiotes! Dieva vārds! KĀ VISPĀR TU IEDOMĀJIES SĒDINĀT SAVU PAKAĻU SABIEDRISKAJĀ TRANSPORTĀ UN BĪDĪT KAUT KĀDAS SAVAS VĒLMES IGNORĒJOT FAKTU, KA PENSIONĀRI UN BĒRNI SĒDĒS VISPIRMS?! JA kādam ir jāstāv kājās, tas ir vīrietis - un kamēr kāds no tiem pautiem sēdēs, sēdēs arī mans bērns un tava ome dabūs stāvēt! ĒTIKA, elementāri.
Tu gribi uztiept noteikumu "netraucēt apkārtējos" mazam bērnam! Mazam bērnam, kurš neatšķir zaļu no zila, labu no slikta un kurš nezin kā turēt dakšiņu un nesaprot, ka ar nazi var sagriezties! Te daļa pasniedz bērnus kā ģēnijus, kuriem ir iestrādāta podziņa ON/OFF. Manī nekad nav bijis tik liels sašutums par foruma dalībniecem kā šobrīd! VIŅŠ TRAUCĒS - tu arī traucēji un visi apsaukāja tavu māti, kamēr biji zīdainis - labāk sajuties? Visa sabiedrība tevi ienīda, jo tu raudāji - labāk palika? Tava ome man traucē - reāli traucē, jo eksistē un pieprasa paugstināt pensiju. Viņa bļauj un man traucē! Lai tava ome iet ar kājām, jo viņa elpo, bet es gribu gulēt sabiedriskajā transportā! Lai močī ar savām paunām -20 grādos pa sniegu - man nāk miegs. Un man pajāt, ka viņa ir slima un nevar braukt ar golfu! MAN NAV JĀCIEŠ no tā, ka viņa NEVAR.
AR TO VĒLOS PATEIKT - tas ir vienkārši pretīgi. Veci cilvēki un mazi bērni ir tā grupa, kura ir jāciena un jāsaudzē. Vieniem dzīve tikai sākas un otri ir savas iespējas atdevuši mums. Ir pretīgi pateikt, ka kāds nebrauks ar sabiedrisko transportu - jo tev, veselam, jaunam cilvēkam tas traucē. TAS IR SLIMI sevī nēsāt tāda apmēra egoismu.