Tā jau ir, ka taisnība ir abām pusēm. Vienai pusei ir bļaujoši bērni, otrai pusei tie bērni kaitina, bet personīgais auto, lūk, būtu jāpērk ģimenei ar bērniem, jo viņiem nauda no gaisa krīt, lai primadonnas, kurām bērnu nav (un tas, laikam, ir vienīgais iemesls, kādēļ nevajag auto), varētu ērti vizināties un neviens netraucē. Varbūt jūs tām mammām ar ratiem vairāk traucējat nekā viņas jums.
Un tas komentārs, ka visas iedomājas, ka visi grib, lai par viņu mazajiem bērniem visi jūsmotu un ucinātos. Nopietni? Jums liekas, ka visi, kuri uz jums paskatās, grib draudzēties? Kāpēc tikai uz bērniem tas tiek attiecināts? Varbūt jūs tam bērnam riebjaties, tāpēc viņš tā skatās, atradušās baigās primadonnas, ka visi grib, lai tikai jūs uz viņu paskatītos. :D Varbūt bērns domā, kaut ātrāk būtu jākāpj laukā un jūs nepavirzītos kaut cm tuvāk.
Man vairāk vai mazāk ir personīgi vienalga par citiem bļaujošiem bērniem, ja man kāds pasmaida, pasmaidu pretī un tā, bet neviens man savu bērnu nav bāzis sejā vai klēpī, lai tikai paucinātu.
Kārtējo reizi - attieksmes lieta, nolaidieties uz zemes, dāmas.