Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Maza bērna raudāšana sabiedriskajā transportā

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Biju šokēta par to, ko piedzīvoju pāris dienas atpakaļ. Braucu starppilsētu autobusā, kurā bija jāpavada vidēji 2h, jau no paša sākuma iekāpa māte ar bērnu (bērnam aptuveni 1 gads), un bērns jau no pašas autoostas visu ceļu raudāja. Brīžiem apklusa, bet nu varētu teikt, ka visas stundas vienkārši nobrēca, un histēriski. Kad tikām ārā no Rīgas, tad viena sieviete sāka uz to māti bļaut, lai nomierina savu bērnu utt., māte atbildēja, ka nespēj nomierināt, pēc tam sekoja vārdu pārmaiņa, un vēlāk vēl viena sieviete piebiedrojās, lai apklusina savu bērnu. Un tā visu ceļu. Beigās tā māte pati gandrīz sāka raudāt, jo nespēja to bērnu nomierināt. Kaut kāds ārprāts. Kādas ir jūsu domas par to? Esmu šokā, ka mūsu sabiedrībā ir tik neiecietīgas sievietes.
28.09.2013 19:22 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
marchixa, tieši tā!
30.09.2013 16:17 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
nu nedrīkst atvērt preces iepakojumu un to ēst, pirms neesi samaksājis.

Atceros atgadījumu ar mana drauga brāļa sievas mazo (1 gads). Ar to brāļa sievu un viņas mazo iegājām lielveikalā, lai sapirktu pārtiku. Tā sieva savam mazajam gribēja nopirkt paciņu ar belvita cepumu. Ielika groziņā. Nu jau ejam pie kases par visu maksāt, pēkšņi tā sieva redz, ka tā paci ņa ir mazajam rokās, atplēsta vaļā un tas cepums jau sadrupināts un sabāzts mutē. :D Kaut kā viņš to paciņu dabūja no groziņa ārā. Nu neko, tā sieva paņēma mazajam nost to tukšo paciņu, iedeva pārdevējai, lai izsit pie kases. :) godīgi :)
30.09.2013 16:19 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Es reiz redzēju, kā jauns puisis iedod kasierei tukšu 2 l kolas pudeli ar tekstu "dikti slāpa". :) Ja cilvēks samaksās, tad, lai ēd/dzer veikalā. Man netraucē.
30.09.2013 16:23 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Brīdinājums. Šodien ap 12tiem, 22. trolejbusā, posmā no Rudens ielas līdz Dārzciema ielai būs mans potenciālais brēcējs. Saudzējiet savus nervus un izvēlieties citu pārvietošanās veidu, ja hroniski nepanesat mazu bērnu raudas 10 minūšu garumā. :D
01.10.2013 10:30 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Cik dīvainas te dažas meitenes. Par to bērnu un savu mašīnu vispār nobrīnijos. Nekad nebiju domājusi, ka kāda tā var domāt. Un tieciet man, tas, ka mazulis bļauj un raud noteikti nav nekāda izlaidība ( kāda izlaidība pusotru gadu bērnam). Jā viņi saprot daudz ko un tu vari būt pati stingrākā supermamma pasaule, bet ja bērns gribēs brēkt, viņš brēks. Neba tu viņam pa pakaļu dosi transportā vai atstāsi vienu izbrēkties. Tas ir tāds vecums,kurā mammai vajag pacietību unstiprus nervus. Nepatīk bļaujoši bērni, nebrauciet transportā. Ejiet ar kājām,brauciet ar taxi, vai pērciet savu auto- forša ideja, ne? Absurds.
01.10.2013 19:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits