Aizvien biežak nākas redzēt un lasīt,ka būt par māti,tad pārejie Tevi nories. .
1.Tākā mums ģimene ir tikai viena mašina,tad ja vajag pie kādu ārstu tad mums vienīgais variants ir ar mikriņu,pie mums tas apmēram ir 15-20 min brauciens un mikriņiem ir paredzēta aizmugure mammām ar ratiem,bet šoferis neparko nedomajot brauc tā ka rati aizmugurē ar bērnu ''lēkā''un bērns raud,citi sāk ''uzdirst''paldies tiem,kas paķiķinās un bērns uzreiz smaaida..
2.Visiem traucē,ka eju pa ietvi,jo redz garām nevarot paiet,lai gan man ir mazi ratiņi un VIENMĒR eju tikai pa gajeju pusi,jo pie mums ir arī riteņbraucēju puse.
3.Nepatīk,ka eju lielveikalā,bet ko man darīt,ja vīrs strada citā pilsēta un visu nedēļu ir prom,sēdet bez ēdiena?Protams mēs lielākoties ieperkamies pa brivdienam,bet pienu un maizi nedēļu uz priekšu nenopirksi..
4.Nepatīk,ka eju pāri krustojumam-Es to daru tika tad,kad mašina pati apstajas un laipni parāda,lai eju,pati to nekad nedaru,bet mašīna aizmugurē pīpina,tapēc tgt ja kāds rāda,lai eju,es neeju,kas atkal sadusmo braucēju.
5.Kad ejam pie arsta..Pie mums ir 2dienās bērnu stundas,kad pieaugušie iet NEDRIKST,lai nebutu jagaida mes vnm pazvanam un sarunajam savu laiku un tad ari ejam,aizejam,bet tur daudz cilveki atnakuši(mazuļu laikā no dzimšanas līdz 1.5g)Pagaidu,kad iznāks un eju,protams mani par to lamā,lai gan esmu atnakusi bērnu laikā+ pierakstitaja laikā..
6.Veikalā pie kases,vienmēr gaidu savu kārtu kā visi citi,bieži ir tā ka nāk pardeveja un paaicina pie blakus kases,protams vecas tantes sāk bļaut,kur skrienu ar savu kneveli,bet man tak teica,lai eju...
7.Bija reize,kad bērnam bija pote un vajadzēja nopikt aptiekā svecītes,iegāju,bet bērns vēl šņuksteja pēc potes,vīrietis bļauj,bērns sāk raudat trakak,virietis nigraks,aptiekare uzreiz pajautaju pec ko atnācu,par ko virietis paliak vel nigraks,jo bija pirms manis,teicu,ka bērnam tikko bija pote un vajag svecītes,tad kad virietis atvainojas par savu kliegsanu un samaksaja par svecitem to 1ls..
Ir jau bijuši visādi gadijumi šajā 1.5 gada laikā,nepieversu tam uzmanibu jau vairāk,nejau es gribu ,lai pret mani izturas savdak,bet citi grib iztureties citadi.