Maza bērna raudāšana sabiedriskajā transportā

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Biju šokēta par to, ko piedzīvoju pāris dienas atpakaļ. Braucu starppilsētu autobusā, kurā bija jāpavada vidēji 2h, jau no paša sākuma iekāpa māte ar bērnu (bērnam aptuveni 1 gads), un bērns jau no pašas autoostas visu ceļu raudāja. Brīžiem apklusa, bet nu varētu teikt, ka visas stundas vienkārši nobrēca, un histēriski. Kad tikām ārā no Rīgas, tad viena sieviete sāka uz to māti bļaut, lai nomierina savu bērnu utt., māte atbildēja, ka nespēj nomierināt, pēc tam sekoja vārdu pārmaiņa, un vēlāk vēl viena sieviete piebiedrojās, lai apklusina savu bērnu. Un tā visu ceļu. Beigās tā māte pati gandrīz sāka raudāt, jo nespēja to bērnu nomierināt. Kaut kāds ārprāts. Kādas ir jūsu domas par to? Esmu šokā, ka mūsu sabiedrībā ir tik neiecietīgas sievietes.
28.09.2013 19:22 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Besī tādas kuces kā tu!

29.09.2013 18:56 |

Reitings 123
Reģ: 02.10.2010
Vispār cosmo forumā nekad neko var teikt nekomentēju,bet te nevaru noturēties...
Leksia - ej ĀRSTĒTIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu neesi normāla.. nebrinos,ka tavs vecis,kurš uztur tavu autiņu un vel sazin ko drīz no tevis aizlaidīsies...tad varēsi domāt ko un kā,bet diezvai tava smadzene aizdomāsies,jo līdz sim izskatas,ka savas smadzeņu rievas neizmanto vispār!!!!!!! adios amigos..
29.09.2013 18:56 |

Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
Margrietiņa

likums paliek likums, tomer tas ir berns. tas nav ne pensionars, tas nav ne ari pieaugushais. ta tad berns.
tad drizak rodas jautajums, kads ir tavs skatijums uz berniem.

ja cilveki butu laipnaki, tad ari situacija mainitos. un nesaki ka vel nemainitos. es dodu visus 100 %. esu piedzivojusi un izbaudijusi. Man pashai bija besi, ka viens berns man vilciena bakstija ar chupa chupsu matos, es pagriezos- pasmaidiju un saku ar vinju sarunaties. berns saravas un apsedas sava vieta, kur tai pat laika ari izdvesa paris vardus. tad mes apmainijamies ar saldumiem, kur es vinam iedevu cepumu, bet vins man chupa chupu, kuru es izmetu miskaste, kad bija jakapj no vilciena araa. Luk taa. Un berna mate ipashi netrauceja musu kontaktam ar bernu, jo ari vina ir ieintereseta, kaa uz to visu reages vinjas puika. Tik pat labi vins vareja sakt raudat skalji, un pieverst visa vagona uzmanibu.
Es domaju, ka tu lieliski saproti, par ko es runaju un ko es ar to domaju.
Tapec nevajag te lekties viens otram auguma, kurs nu paraks un kuram nu taisniba te. Izsakiet domas un pietiek, Nevis raksties muljkjibas.
29.09.2013 18:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man arii ir bijusas domstarpiibas ar to pasu Kubieti,piemeeram,bet es nekad neesmu atlaavusies vinu apmeetaat ar rupjiem vaardiem!Man vispaar nav tas raksturiigi-tu mani taa apsaukaa,es tevi veel vairaak apsaukaasu:D
Tiem cilveekiem ,kuriem pasiem nav nav beernu ,ir kaadreiz loti gruuti iejusties beernu mammu aadaa!Tas tacu pilniigi saprotams.
29.09.2013 19:04 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Es domāju,ka,ņemot vērā cik valdība ir ieinteresēta demogrāfiskajos jautajumos(vismaz tā viņi izliekās),ja mēs Rīgas domes satiksmes departamentam nosūtītu jautajumu par šiem sabiedriskā transporta lietošanas noteikumiem,es varu galvot 100 %, ka viņi saldsaldā balstiņā noraidītu jautajumu par zīdaiņiem kā traucēkļiem citiem pasažieriem. Ar zīdaiņiem domājot visus bērnus līdz vecumam,kad tie vēl nevar izteikt un skaidri formulēt savas domas,nerunā.
Tas tā,starp citu.
29.09.2013 19:08 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Mani pārsteidz,ka neesmu nekad redzējusi reāli,ka kādam nepatīk sveši bērni,ka pieiet klāt vai kā citādi grib draudzēties,kā te saka. Laikam lielākā daļa tikai liekulīgi smaida tajā brīdī.

the_one, man lielākoties ļooti nepatīk sveši bērni, nav ne mazākās vēmes ar viņiem 'draudzēties', bet jā, pasmaidu un cenšos ignorēt, ja mani neaiztiek un saprot, ka jāiet prom, ko citu?
29.09.2013 19:12 |

Reitings 554
Reģ: 08.05.2013
Visu nelasīju, bet dažkārt arī sanāk braukt, piemēram, ar vilcienu. Man tad ir divas izvēles, vai nu bērnu ar varu turēt, lai iegrožotu vai ļaut viņai ar kādu draudzēties, bet kā lasu arī draudzīgi bērni dažām nepatīk. Man viņa ļoti sabiedriska un ar visiem grib draudzēties un runāties:)
29.09.2013 19:14 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Ance biezi apvaino citas foruma daliibnieces rupjaakaa veidaa, pasakot mulkje, idiote un stulbene. Nav jau pirmaa reize. Tikai vienreiz redzeeju, ka pati rakstiija, ka internetaa jaabuut piesardziigam, ko saka, bet pati...
Par teemu... Visiem nepieciesams izmantot sabiedrisko transportu, kaada jeega maz runaat par to,kas traucee... ja visiem taapat viss traucee, man traucee tas, ka puush auksto gaisu autinjaa, man traucee tas, ka man priekshaa seezh blondiine, kas atgaadina ex drauga esosho, man traucee, ka man blakus seezh smakojosh vecis.. ai, nu taa vareetu turpinaat un turpinaat! Paciet, seedi un klusee. Un tie noteikumi ir relatiivi. Pasaki bomzim, lai aiziet nomazgaaties, jo vinja smaka traucee vai pasaki 1 gadiigam beernam, ka jaabuut klusam, jo citus tas traucee. Sviests
29.09.2013 19:18 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Hippie Chick, nu kapēc jāsmaida?! Tas māti noteikti atbruņo,sanāk tāda maldināšana.Labāk ir sēdēt ar dzelzs seju, tad vismaz ir skaidrs, lai nelien un bērnu nelaiž klāt.
29.09.2013 19:20 |

Reitings 300
Reģ: 03.09.2013
Es tagad lasu un brīnos - Ance reāli uzdirsa Leksijai, bet sazin kādēļ visi lamu vārdus pieraksta Leksijai. Leksijai bija savdabīgas domas, bet viņa sākotnēji tās izteica bez apvainojumiem, uz ko saņēma apvainojumus.

Tas tapec,ka es te reti komenteju,a Ancei te jau druškas,kas metas aizstāvēt.Nu lai jau lien dir**,es cilvēkus nekad neapvainoju par to,ka viņiem savādākas domas,uzskati.Tā jau ir-ja cilvēkam uzskati nesakrīt ar vairākuma uzskatiem,jāiet ārstēties!
29.09.2013 20:49 |

Reitings 300
Besī tādas kuces kā tu!

Jā,tieši kuces!Es nevaru savādāk nosaukt cilvēku,kas par otru neko nezinot var braukt virsū. Man te pārmeta,ka es redz omei nevaru pakaļ aizbraukt,ka tērēju laiku vaksācijām utt.,žēl,ka visu laiku strādāju,lai palīdzētu slimam radam,a mani vēl par to apliek simts un vienā vārdā.
29.09.2013 20:51 |

Reitings 300
Es tagad lasu un briinos-piemeeram Ance ,izsaka savas domas un naakosaa komenteetaaja Leksia jau lieto taadus vaardus kaa "kuce" utt.Cilveeks var domaat savaadaak,bet var tomeer izteikties pieklaigi-pamatojot savas domas civilizeetaa veidaa.

Pagaidi,nu bet vai es te pirmā sāku?!?!?!Es nevaru saprast,kas jums visām ir?!
29.09.2013 20:54 |

Reitings 1873
Leksia, a ko Tu zini par tām mātēm,kurām vajadzētu varēt atļauties vecus golfiņus? Varbūt viņām ar jābrauc ar sabiedrisko,jo nauda aiziet citām vajadzībām,kuras nav plānotas.
29.09.2013 21:00 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Leksia, Ance nav mana draudzenīte, man ļoti nepatīk viņas rupjības un viņa bieži ir vienkārši nejauka (bieži tieši "bērnu" diskusijās, jo pati ir baigā mamma), bet spriešanas spējas viņai tomēr ir spēcīgākas. Tava kategoriskā un nedaudz aprobežotā nostāja šajā jautājumā ir galīgi garām...

Cilvēki, iemācīties taču nespriest GALĒJĪBĀS! Domājiet elastīgāk, skatieties plašāk.

Tu saki, lai visi pērk paši golfus un nesūdzas par sabiedrisko, tajā pašā laikā tev žēl savas vecmammas, kurai ar drausmīgo sabiedrisko jāpārvietojas, beeet vai uz viņu neattiecas likums "lai pati pērk golfu"? Labi, es pat nespēju te iedziļināties, cik pretrunīgi un nejēdzīgi tas viss ir. Vairs neiesaistos šajā sarunā.
29.09.2013 21:01 |

Reitings 300
Nu bet es taču to tā pateicu un pateicu,vaitad viss tā jāņem pierē?Varbut ne tā izteicos,bet neuzskatu,ka tāpēc esmu pelnījusi apvainojumus,ka esmu nekam nederīga mazmeita,sieva,ka man jāiet ārstēties.Es Anci labi zinu un zinu daudz ko par viņas dzīvi,daudz ko pat ne tik labu,bet vai es te kaut ko izpaudu un uzdirsu?Lai gan uzdirst oj kur būtu par ko!
29.09.2013 21:04 |

Reitings 1873
Leksia, a ko tad pati neņem vērā savu ieteikumu un ņem Anci pa pilnu?
29.09.2013 21:06 |

Reitings 300
cruel,vienkārši man besī cilvēki,kas dirš virsū!
29.09.2013 21:08 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
jā, būšu ļauna un teikšu,ka nevaru izturēt, ja sabiedriskajā transportā kāds bērns nepārtraukti brēc, vienalga 1 gads vai 4 gadi.
zinu arī vienu, tikmēr,kamēr nevarēšu atļauties uzturēt gan bērnu,gan auto. man nebūs bērnu. tikai tad,kad būs sava automašīna. jo, pirmkārt, braukt ar sabiedrisko transportu ar tiem milzīgajiem ratiem - briesmīgi, otrkārt, negribu traucēt sabiedrību, treškārt, daudz parocīgāk.
29.09.2013 21:09 |

Reitings 1873
Leksia, a Ancei varbūt besī cilvēki,kas runā tādas muļķības.
29.09.2013 21:09 |

Reitings 300
aj,viss,negribu es runat par Anci :D
29.09.2013 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits