pa māju pļūtenēs

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
labs rīts!

ar vīru iesākām sarunu par to, kā es izskatos mājās.
man priekš sevis ir likums- nekādu treniņbikšu/t.s.pļūteņu/ citu lamzīgu apģērba gabalu nēsāšanu, kamēr mani redz mans vīrietis, lai gan jā- ērtāks apģērba gabals nav izdomāts.

vīrs saka- lai es savus likumus metu pie malas un tik staigāju, jo viņš tik un tā apģērbu neievēro (un tā tas lielākoties arī ir).

kā ir jums? mājās atlaižat vai ir ievērot līdzīgu likumu?
27.09.2013 08:55 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Draugam plutenes besī ļoti un uzskwta tapat ka Dominikai tevs, ka maja smukai jabut, man ir dzemperkleitna un vilnas zekites ka majas terps auksta laika. Gribetu juicy couture sporta terpu, bet kur var pasutit uz Latvija izdevigak?
27.09.2013 17:53 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mans vienīgais likums ir - lai ir ērti. Un aukstajos gadalaikos - lai ir silts. Nekādu stilošanu vai nez kādu pucēšanos ne es, ne draugs mājās nepiekopjam. Staigājam kā ir ērti.
27.09.2013 17:59 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Sobrid nav kam puceeties, bet kad biju ar ex mums vnk bija super saskanja shajaa jautaajuma. Abiem patika gjeerbties taa chut bomarīgi :D Man urlu bikses, kkadas janciigas maikas, vinjam ar uz to pusi. Līdz tuvaakajam veicim aiziet no problems. vinsh veel man aizdeva savu kreklu uzvilkt :D Ari uz pasakumiem ne visiem puceejaamies, bet kad uznaaca, tad pa siko, citiem pat gruuti bija atpaziit.
Kraasojos gan visu laiku, jo bez make-up slimiigi izskatos ;p
27.09.2013 18:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pljuutenees es eju arii uz kino vai uz ielas, taa kaa tas ir dienas kaartiibas apgjeerbs. Sapuceejusies kleitinjaa pa maaju saakshu staigaat tikai tad, ja viirietis drasees blakaam smokingaa un baltos cimdos.
27.09.2013 18:56 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
mājas ir vieta, kur atpūsties un atslābināties, nevis vēl iespringt par izskatu (abām pusēm).
27.09.2013 19:22 |

Reitings 194
Reģ: 06.08.2013
Vienmēr mājās atnākot pārģērbjos, jo nu nejūtos es ērti staigājot svārkos vai pieklājīgā kostīma kleitiņā + zeķubiksēs. Pa mājām parasti staigāju foršās treniņbiksēs (par pļūtenēm gluži nesauktu) un pieguļošā maiciņā, ja aukstāks, tad džemperītis ar kapuci un čīb-zābaciņi/ vilnas zeķītes. Mati un seja ir sakopti + kādi skaisti auskariņi un kaklā ķēdīte un kopskats ar visām treniņbiksēm ir tīri simpātisks man liekas.
Nu jau ex puisis gan atnākot mājās nekad nepārģērbās. Uz darbu gāja uzvalkā, atnākot mājās novilka žaketi, bet tās pašas uzvalka bikses un krekls palika. Vienīgi brīvdienās atļāvās ielīst džinsos. Šķiet tāds apģērbs kā treniņtērps viņam pastāvēja tikai sporta nodarbībām. Un atvaļinājumā vai vasaras nedēļas nogalēs - šorti. Bet tā ikdienā pa mājām nē.
27.09.2013 20:14 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Glavenais, lai ērtas, siltas un tīras drēbes.
27.09.2013 20:17 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
man ir svarigi lai ir erti, bet ari smuki. nu nejutos es labi kautkadas plutenes(kas tas vispar par vardu), lielas maikas. Ir tacu glitakas drebes. manam virietim man skiet vairak vai mazak vienalga ko velk, svarigakais jau lai ir tirs.

vienigais ko virietis nesparot, drizak vinam riebj, ir legingi. Un vel komplekta ka daudzas te valka, ar leileim dzemperiem utt. esot sausmigi. par laimi manu sirdi tas nelauz, man pasai legingi liekas briesmigs apgerba gabals.
27.09.2013 20:43 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
mans vīrietis atkal kā atnāk no darba, tad visu novelk nost un staigā apenēs :D Tagad, kad vēsāks, tad šortus vēl papildus uzvilka. Bet ja mums nebūtu bērns, tad labprāt vispār pliks staigātu. Kad mazā aizmieg, tad arī pat apenes velk nost, saka ka nepatīk mājās staigāt ar drēbēm :D

Un mums šodien apkuru pieslēdza. Juhūūūū!!!!
27.09.2013 20:49 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
man jasmaida kad tiek teikts-lieli dzemperi, trennuskas, sipolins izskatas miligi. nu kas taja miligs? tas ir vienkarsi vienkars, neko neizsakoss, prasts paskats, neka miliga.
27.09.2013 20:50 |

10 gadi
Reitings 2673
Beibe.Marta - es tiešām esmu redzējusi daudzas meitenes, kam tas piestāv.
Protams, ne jau izejot sabiedrībā, bet mājās, vai kkādā izbraukumā pie dabas man liekas ļoti piemēroti.
27.09.2013 20:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vispaar laikam saaku saprast, kaapeec it iipashi A-eiropas viirieshi saak skriet uzreiz pie citaam sievieteem kaa pashu sieviete nav formaa. Tiktaal esat pieradinaajushas pie taa, ka jaaizskataas vienmeer perfekti, ka peecdzemdiibu pirmaa meenesha puncis vai gripas laika neskuutaas kaajas ir pilniibaa attaisnojams iemesls kraapshanai. Vajag ljaut viirieti iemiileet juus arii bez kosmeetikas, parastaa apgeerbaa, tad atkritiis daudzi stresi. Nedomaaju, ka lielaakaa dalja ir taadas shausmones, ka pat vienkaarshas treninjbikses kopaa ar savaaktiem matiem speej padariit viiriesha aciis miiljoto sievieti par kaut ko neiekaarojamu un negliitu.
27.09.2013 21:24 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
es arī pa māju velku to kas pagadās, katrā ziņā nepucējos. Velku drauga t-kreklus. Tiešām galvenais lai ir ērti.
27.09.2013 21:31 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Vispaar laikam saaku saprast, kaapeec it iipashi A-eiropas viirieshi saak skriet uzreiz pie citaam sievieteem kaa pashu sieviete nav formaa. Tiktaal esat pieradinaajushas pie taa, ka jaaizskataas vienmeer perfekti, ka peecdzemdiibu pirmaa meenesha puncis vai gripas laika neskuutaas kaajas ir pilniibaa attaisnojams iemesls kraapshanai. Vajag ljaut viirieti iemiileet juus arii bez kosmeetikas, parastaa apgeerbaa, tad atkritiis daudzi stresi. Nedomaaju, ka lielaakaa dalja ir taadas shausmones, ka pat vienkaarshas treninjbikses kopaa ar savaaktiem matiem speej padariit viiriesha aciis miiljoto sievieti par kaut ko neiekaarojamu un negliitu.
+++

Man nav problēmu aiziet trennuškās uz vietējo veikalu pēc piena un maizes,bet tie skatieni...ārprāts.
Cilvēkiem jātiek vaļā no kompleksiem. :)

Un tās,kuras saka,ka mājas paskats nav skaists,iesaku piedomāt tad vai gadijumā jūsu seja ir pietiekoši glīta,lai bez špakteles izskatītos ņemamas,jo skaista meitene būs skaista arī kartupeļu maisā. ;)
27.09.2013 21:35 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Man žēl to meiteņu, kas pat mājās nevar atļauties atslābināties. No sirds žēl.
27.09.2013 21:44 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Mājās izvēlos ērtu apģērbu, jo vēlos atpūsties un brīvi kustēties. Man pietiek, ka jau dienā esmu ierobežota, kamēr esmu darbā. Vismaz mājās vēlos ne par ko nedomāt un šļūkt apkārt ērtā apģērbā, nedomājot par stilīgumu.

lieli dzemperi, trennuskas, sipolins izskatas miligi. nu kas taja miligs? tas ir vienkarsi vienkars, neko neizsakoss, prasts paskats, neka miliga.

Tev tas nav mīlīgi, kādam citam ir. Tava gaume nav pareizākā uz šīs pasaules un nav tā, ka ja tu tajā neredzi nekā mīlīga, tātad - tajā nav nekā mīlīga.
27.09.2013 21:54 |

Reitings 43
Reģ: 26.08.2013
vasara - mini šortiņi + krekliņš
ziema - legingi + džemperīši + vilnas zeķītes

Ikpalaikam draugam gar degunu paeju garām apakšveļā, tas tā lai viņu uzkurinātu :D :D :D
27.09.2013 22:01 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ģērbjos.. pieklājīgi:) Tā, lai izejot dārzā, nebūtu jāmulst no kaimiņiem. Vasarā- ērtas maxi kleitas. Aukstākā- džemperkleitas ar legingiem. Gribu nopirkt sarkanu plīša kostīmu, manuprāt, izskatās mīlīgi, un pat atļaušos tāda iet arī uz piemājas veikalu.
Vārdsakot, mājās- jo košākas krāsas, jo labāk, lai visiem priecīgāk.
27.09.2013 22:05 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nezinu, kas ir pļūtenes. Bērnībā tā saucu apakšbikses. Tāpēc man nav tikai mājaš velkamo pļūteņu, toties mīlu mājās uzreiz pārģērbties - treniņbikses, krekliņš un tagad arī jaka. Agrāk valkāju džinsenes, bet tagad šķiet baigi neērti.
Brīvdienās nekrāsojos, neredzu jēgu. Draugs neko nav teicis, viss čiki.
27.09.2013 22:06 |

10 gadi
Reitings 2673
Tā, lai izejot dārzā, nebūtu jāmulst no kaimiņiem.

Atcerējos gadījumu, ka šovakar sēdējām pie draugiem dārzā un tur kaimiņiene (ap gadiem 40) iznāca savas dobes paravēt. Viņa bija paīsā mājas halātā ar rāvējslēdzēju.
Beigās izrādījās , ka apakšā viņai pilnībā nekā nav :D

Tad nu viņa apmēram šādi ravēja:

tikai ar dibengalu pret mums
27.09.2013 22:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits