pa māju pļūtenēs

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
labs rīts!

ar vīru iesākām sarunu par to, kā es izskatos mājās.
man priekš sevis ir likums- nekādu treniņbikšu/t.s.pļūteņu/ citu lamzīgu apģērba gabalu nēsāšanu, kamēr mani redz mans vīrietis, lai gan jā- ērtāks apģērba gabals nav izdomāts.

vīrs saka- lai es savus likumus metu pie malas un tik staigāju, jo viņš tik un tā apģērbu neievēro (un tā tas lielākoties arī ir).

kā ir jums? mājās atlaižat vai ir ievērot līdzīgu likumu?
27.09.2013 08:55 |

Reitings 139
Reģ: 27.08.2012
bet trenuškās un sīpoliņā nav nekā seksīga ...

Ja māte daba nav devusi simpātiskus sejas vaibstus un labu augumu, tad, protams...
Vispār man patīk trenuškas, tās apspīlētās, izskatās jau ņammīgi, izceļ dibenu, ja laba figūra :)
27.09.2013 13:51 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012

Ja māte daba nav devusi simpātiskus sejas vaibstus un labu augumu, tad, protams...

te nu jāpiekrīt.
27.09.2013 14:22 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
esmu laikam liela egoiste, jo gandrīz visos komentāros lasāms- "man vīram patīk, ja es...", bet man ir totāli vienalga, kā patīk viņam, daru tā, kā patīk pašai.
pa māju visbiežāk staigāju drēbēs, ar kurām varu doties arī ārā- uz veikalu, ratu pastaigā. vasarā tie ir svārciņi + maiciņa, ziemā džinsi + maiciņa vai džemperis. izvēle ir šāda ne tādēļ, ka es kautrētos uzvilkt treniņbikses, bet gan tāpēc, ka man nav treniņbikšu un tiešām ir ērti džinsās- neko nežmiedz, nespiež.
par krāsošanos- ir dienas, kad paskatos spogulī un bez kosmētikas man patīk, kā izskatos, ir dienas, kad nepatīk bālums un neizteiksmība- tad arī uzkrāsoju acis. bet tikai tāpēc, ka man tā gribās.
27.09.2013 14:32 |

10 gadi
Reitings 16
Reģ: 12.06.2012
Pārsvarā staigāju T-krekliņā vai džemperītī aukstākā laikā un pieguļošās treniņbiksēs. Izskatos labi. Drauga drēbes gan nekad nevalkāju.

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vīrietis bieži ir teicis, ka vismīļāk es izskatos mīkstās mājas biksēs, krekliņā un pūkainā džemperītī, ar čupčiku un nekrāsojusies. Vai arī pēcdušas halātā, ar austiņām uz kapuča :D

Pa mājām nēsāju mājas bikses un krekliņus. Aukstā laikā velku siltas zeķes un jaku vai džemperi. Mājās cacoties nemēdzu, tā ir mana miera un atpūtas osta, kur varu justies ērti un nepiespiesti.

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012

nu citām jau arī vīrietis celtnieka kombinzonā liekas seksīgs... Manā skatījumā ir lietas, kas nav apvienojamas un ar izskatu tam nav nekāda sakara ...

Kailā sievietē ir speks un seksīgums, protams, ja māte daba ir apveltījusi ar dotumiem ... ;)
27.09.2013 14:37 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010

ir cilvēki, kuri seksīgi izskatās jebkādā apģērbā. un var jau pārmaiņas pēc izskatīties arī mīlīgi...
27.09.2013 14:38 |

Reitings 182
Reģ: 14.09.2013
tomēr, dažkārt šķiet, ka ir tā- kā tik mājās, tā mēs atlaižamies un tikai ejot ārā sabiedrībā sevi izceļam, reāli,- esot skaistas citiem, bet ne draugam/vīram. (protams, vīram/draugam mēs esam skaistas vienmēr- par to mēs viņus arī mīlam )

mājās jau gribās atlaist, jo tās tāpēc ir mājas, kur justies piln;ibā ērti. tas nenozīmē, ka'atlaižas raksturā - ķipa staigā noplukusi vai netīrās biksēs vai neglītā izskatā. Vienkārši ērtas trenniņbikses jau nav neglītas. Tas arī viss.
27.09.2013 14:41 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Staigāju parastās kleitiņās, legingos un tunikā vai ērtās sporta tipa biksēs un topiņā. Tā kā mājās mums vienmēr ir ļoti slikti, reizēm velku stipri vasarīgas drēbes. bet vienmēr cenšos izskatīties sakopta un tīrās drēbēs. Esmu ievērojusi, ka pat b-dienās man vajag uzkrāsot vismaz acis, citādi nejūtos pēc cilvēka. :D
27.09.2013 14:45 |

Reitings 182
Reģ: 14.09.2013
Turklāt es ikdienā papēžkurpēs nemaz tā nemēdzu staigāt. Bet dažāda veida čības un staigāšana biezajās zeķēs besī. Nezinu, kāpēc. Tātad - vai nu plikas pēdas vai papēžkurpes.

tev kājas nesalst?
27.09.2013 14:51 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Man ir nodalīts majas un izejamais/darba apģērbs. Mājas jau tāpēc ir mājas, kur gribi relaksēties, atbrīboties un justies komfortabli, tāpēc velku atbilsošu apģērbu. Pašlaik tās ir treniņbikses, silta, nedaudz apspīlēta plīša jaka (velku, kad braucu slēpot) un siltas zeķes. Vīram nav nekādu pretenziju pret to, jo viņam ir svariga mana pašsajūta, nevis samākslotība un stīvums.

Kā arī, nesaprotu tos cilvēkus, kuri atnakot no darba nepārģērbjas, it īpaši, ja darbā ir "business" vai "smart" dresskods.
27.09.2013 14:51 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Velku tīras, kārtīgas drēbes, pati esmu sakopusies, tādēļ neuzskatu par vajadzību staigāt svārciņos, apspīlētā topiņā un augstos papēžos. Citreiz esmu džinsās, citreiz ērtās biksēs (jā, arī trenūzenēs). Parasti tās ir maikas, topiņi, ērtas jakas, ko velku. Kaut kur jau reiz šo rakstīju un absolūti piekrītu - esmu tādā paskatā, lai nav kauns, ja jāatver durvis un nav jāpārģērbjas, lai to pašu miskasti iznestu. Par džinsām runājot - visas nav tādas cietas, neērtas, man ir vienas džinsas, kas ir gandrīz vai kā auduma, plānas, ērtas.

Jā, mājas ir tā vieta, kur varu atlaist un būt tādā paskatā, kādā vēlos. Vīrietis mani nemīl mazāk tikai tādēļ, ka ierauga mani treniņbiksēs un paspūrušiem matiem, kas, manuprāt, ir pieaugušu cilvēku loģisks uzskats. Godīgi - nevaru iedomāties, kādam jābūt vīrietim, lai sagaidītu sev blakus 24/7 cacu, kura augstpapēdenēs tīra grīdu un gatavo ēst. Es nevaru iedomāties, ka liktu vīrietim visu dienu būt man līdzās, piemēram, uzvalkā, man ir ērti, ja arī otrai pusītei ir ērti.
27.09.2013 14:54 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
nu citām jau arī vīrietis celtnieka kombinzonā liekas seksīgs.

atkal jau - skatoties kāds vīrietis zem tā kombinizona. Man vizuāli muskuļains vīrietis celtnieka kombinizonā, kas dara fizisku darbu, liekas ļoti seksīgs. Pagājušajā vasarā pie Nacionālā teātra mainīja bruģi, bija karst, un tur jauni puiši, puspliki, iesauļojušies, muskuļaini strādāja. Uhhh... Labāk tāds, nekā slieka uzvalkā :D
27.09.2013 15:02 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man, piemeram, pliutenes ir loti neerti. Staigaju sortinos vai legingos. Aukstaka laika siltas zekes un savu silto vai milota baiku, un viss ir sexy:)
27.09.2013 16:00 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Mani tevs macija, ka sievietei ir jastaiga pa maju smukai. Stastija ar ko atskiras Eiropas sievietes no Austrumu sievietem. Eiropas sievietes pirms iziesanas no majas pucejas, krasojas un skaisti gerbjas, lai izpatiktu citiem un atnakot majas pargerbjas treninbikses vai halata, nomazga kosmetiku un pacel matus uz augshu, lai ir erti. Savukart austrumu sieviete, izejot no majas, ieterpjas parandza, bet atnakot majas uzvelk savas skaistakas drebes, rotas un priece viriesa aci.
Man jau liekas, ka pa maju var staigat erti+smuki+seksigi. Manam virietim ir svarigi, ko es gerbju majas un vinam besii plutenes. Es velku legingusun kadu topinju + baicinju, ka ari man ir vairak smuki terpini no VS. Vasara kokvilnas klietinas, sortini. Bet nu jaatzist, ka plutenes un lielais t-krekls ir kaut kada veida bauda ari :D
27.09.2013 16:13 |

Reitings 11698
Man gan gribas teikt,ka smuki var izskatīties ar puiša kreklā. Viena puiša kreklā izskatīties kā Koļa, bet tajā pašā laikā otra-izskatīties seksīgi un fifīgi.
karoče - arī mājas drēbes ir jāmāk iznest :D
Un vispār- es sāku apsvērt domu,ka īsti nezinu,kas ir pļūtenes:D
27.09.2013 16:21 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Esd par pļūtenēm saucu bikses tādā stadijā, kad dibengals izstaipījies un karājas
27.09.2013 16:23 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es pa maaju staigaaju loti vienkaarsi,bet tomeer taa smuki,lai "nenobaidiitu" ne viiru ne kaiminus,kurus satieku biezi,izejot maajas prieksaa ...!
Es piekriitu tam,ja mees maajaas pavadam daudz kopaa ar saviem viiriesiem,mums tomeer vajadzeetu buut taadaa normaalaa izskataa.Es loti labi zinu,kas manam viiram nepatiik un nekad to nevelku.Vins arii zin,kas man nepatiik un arii censas ietureet taadu normaalu izskatu,ja labo pat masiinu.
Man patiik tagad uzvilkt legingas un kaadu kokvilnas dzemperiiti-taa ,lai buutu eerti straadaat un arii atpuusties.Kosmeetiku vispaar gandriiz nelietoju-maajaas nekad!
27.09.2013 16:58 |

Reitings 11698
Man pļūtenes ir Nike sporta bikses,kas ir tādas šļūcējtipa:D
27.09.2013 17:02 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es sasmeejos par Surli Murli ielikto bildi-peeksni iedomaajos sevi taadaa izskataa!Viirs dabuutu sirdstrieku!!!:DVins taads nopietns viirietis!:)
27.09.2013 17:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits