pa māju pļūtenēs

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
labs rīts!

ar vīru iesākām sarunu par to, kā es izskatos mājās.
man priekš sevis ir likums- nekādu treniņbikšu/t.s.pļūteņu/ citu lamzīgu apģērba gabalu nēsāšanu, kamēr mani redz mans vīrietis, lai gan jā- ērtāks apģērba gabals nav izdomāts.

vīrs saka- lai es savus likumus metu pie malas un tik staigāju, jo viņš tik un tā apģērbu neievēro (un tā tas lielākoties arī ir).

kā ir jums? mājās atlaižat vai ir ievērot līdzīgu likumu?
27.09.2013 08:55 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Čāč, es arī domāju par tām grīdām - man te kaut kā nekādas sekas nav redzamas - ne caurumi, ne švīkas :D
27.09.2013 11:25 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
man augstpapēžu kurpes+ mājas atgādina moniku no seriāla ''sirdsmīļā monika'. viņa pa māju drasēja ar augspapēžu iešļūcenēm :D
27.09.2013 11:29 |

Reitings 138
Reģ: 16.08.2013
Manam draugam arī patīk, kad man nav kosmētika. Kad gadās uz veikalu aizbraukt bez kosmētikas, viņš saka - beidzot pēc normāla cilvēka izskaties :D Kaut arī es krāsojos diezgan minimāli.
Es kā atnāku mājās, tā uzreiz pārģērbjos ērtās drēbēs. Parasti šortiņi vai mīkstās treniņbikses + apspīlēts ērts krekliņš. Piedomāju, lai arī smuki izskatītos. Draugam patīk, bet pats diezgan atklāti atģērbies staigā pa māju un grib lai es arī :D
27.09.2013 11:29 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
bet vakarā, sēžot dīvānā un skatoties filmu, man kājās ir kurpes

Tas ir vēl smieklīgāk, nekā es domāju. Piedod, vnk man tas liekas ļoti dīvaini. Priekš kam? Man tas lauž smadzenes... :D
Nav jau runa par cm. Labi, ok, katram ir sava izpratne. Ir tak meitenes, kas causpīdīgās zeķubiksēs pa ielu staigā, nepiesedzot dibenu, ir meitenes, kas apakšveļas korsetēs uz klubu iet. Vai tad var aizliegt? Galvenais, ka tev un tavam vīrietim patīk :)
27.09.2013 11:31 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
pa māju staigāju diezgan izskatīgās sporta biksēs :D un džemperī vai maikā :)
+garajās zeķēs nu jau, jo paliek drusku vēss.

ko piesējāties tām augstpapēdenēm? ja cilvēks tā jūtas labāk, kapēc nē.
27.09.2013 11:32 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Senak Lv zinaju vienu meiteni, vina bija precejusies un bernins ari bja. Vina bija pilniga vira paklautiba un kontrole, kas briziem likas nenormala. Ara vina vareja iet tikai ar vinu, naudu vins vinai nedeva, bet maksaja par visu. Piemeram, vins aizveda vinu uz salonu, tad zvanija vairakas reizes uz salona telefonu, lai iedod klausuli vinai, ta parbaudot vai vina tiesam tur ir, un velak atbrauca pakal un nomaksaja rekinu.
Ari majas vinai bija jacelas loti agri, pilniba jasaved sevi kartiba, ar iztaisnotiem matiem, perfektu make up un apgerbu un tikai tad celas vins un vareja modinat bernu. Vina vienmer izskatijas ka lelle, skaista, sakopta, ar dargu apgerbu. Domaju, ka vina pat nezin ko nozime vards "plutene" haha :D Bet vai tas ir normali, gruti spiest.

Es saperku H&M uz ataidem drebes prieks majam, vasaras tas ir kosas trikotazas mini kleitinas, dazadas variacijas. Rudeni un ziema, overknees zekes, gari dzemperi vai dzemperkleitas, legini. Dzivoju viena, bet tapat gerbjos normali, nepatik man nekopts izskats.
27.09.2013 11:34 |

Reitings 541
Sany, kā - kāda jēga? Patīk. Tā es jūtos labi - savākta un kārtīga, attiecīgi varu arī organizētāk izdarīt to, kas mājās darāms.
Par tusiņiem, kino un veikaliem - nu tur visur es arī nokļūstu, kājām ejot vai braucot ar riteni, un tās arī nav manas iecienītākās uzturēšanās vai izklaides vietas.

Nezinu, kas ar tām nogurušajām kājām - man nav pārāk izplatīta sajūta. Ja reiz man kādu dienu liekas, ka manas kājas ir nogurušas, tad es sēžu, pekas sastutējusi un galda, ne jau velku kājās kurpes tikai tāpēc, lai uzvilktu.
27.09.2013 11:35 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Pašlaik varu staigāt pa māju kā vien gribu, neviens uz mani tāpat īpaši neksatās, jo nav jau kam. :D
Kad dzīvoju kopā ar nu jau bijušo puisi, tad staigāju terniņbiksēs, kas bija brīvas, bet mans izmērs, tā kā nebija baigās pļūtenes. :D
Treniņbikses, silta jaka un villnas zeķītes. Galvenais, lai pašai silti un ērti. Pa māju necacojos. :)
Šad ta arī drauga jaku vai džemperi uzvilku, jo viņam bija daudz vairāk siltu drēbju nekā man. :D
Es nekādi nesaprotu kā var māju tīrīt augstpapēžu kurpēs? KĀ? :O Man tas šķiet briesmīgi neērti. Es kārtojot māju maršēju no viena istabas uz otru un ja kājās būtu kurpes, tad tā kārtošana mani jau pēc 20 minūtēm nogurdinātu. Bet ja jau kādai tā ir ērti, tad kāpēc ne?! :)
27.09.2013 11:37 |

Reitings 541
Riry, Tu tiešām teikumu izlasi, kā pašai patīk? Pārlasi vēlreiz to manu teikumu, pamanīsi, ka teikuma sākumā ir "Nevajag vispārināt un domāt, ka".... tas attiecās arī uz teikuma daļu par dīvānu un filmu.
27.09.2013 11:38 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
pirmais, ko izdaru, ienākot pa durvīm, novelku krūšturi un uzvelku ērtas mājas drēbes, un es, goda vārda, nesaprotu, kāds tam sakars ar attiecībām un iekāri?
27.09.2013 11:43 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mani ieintrigjeeja taa papeezhu neesaasana pa maajaam :D Izejot es vairs nekur nevelku papeezhus, bet maajaas dazhas smukas veel saglabaajushaas, zheel, ka seezh neuzvilktas.

Reitings 8407
Es staigāju parasti ar apspīlētu maiciņu, vasarā ar šortiņiem un ziemā treniņbiksēs, tad man vēl ir čības - zābaciņi, lai silti, kādreiz vēl kāds džemperītis ziemā vai ietinos savā flīša halātā.

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Tīrīt māju augstpapēžu kurpēs.. Ha. Varēsi pēc gadiem izbaudīt sekas.

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
es pa māju matus čupčikā sasienu, kājās siltās zeķes, legingi, krekliņš un jaka, jā, tā kā pļūtēne izskatos, bet ērti, silti un bez kosmētikas, draugam nevajag lai es pa mājām tēloju miss world :D
27.09.2013 11:49 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Vasarā- šorti un maiciņa vai kleita. Kad aukstāks, tad hūdiji un sporta bikses. Paldies Dievam, ka manam draugam ir veselīga izpratne par to, kā sievietei ir jāizskatās mājās, un man nav jāmetās krāsoties, tiklīdz šis pa durvīm ienāk, vai jāvelk uzreiz augspapēdenes un zīda peņuārs.
Lai gan atzīstu, kad esmu viena mājās, tad visādus brīnumus varu mugurā savilkt. Tad man toč vienalga.
27.09.2013 12:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
agrak valkaju svarkus un maiku, kadu jacinu. tagad tiesam esmu sporta bikses vai kada kleita, jo velku to, kas vienkae=rsi der un vederu nespiez!
27.09.2013 12:00 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Tu tiešām teikumu izlasi, kā pašai patīk?

tas attiecās arī uz teikuma daļu par dīvānu un filmu.

Kā teikumu veidoji, tā es arī izlasīju :)
27.09.2013 12:06 |

Reitings 8272
nē nu tikai nesaki, ka tā kājas gaisā sacēlusi esi ar augstpapēdenēm. man tāpat kā Riry smadzenes mežģās :D
ja tu kājas sacel gaisā, tad viņas ir nogurušas. un uz nogurušām kājām, lai viņas ātrāk atpūstos, nav jāvelk augstpapēdenes. bet nu labi, kāda nu kuram ir veselīga izpratne. nezinu, es neguļu visu vakaru kājām gaisā jo tjipa man tā ērti. es tā daru, kad ir piekusušas, sāpīgas kājas. bet nu citiem jau laikam savādāk :D
27.09.2013 12:14 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Kādreiz, kad biju viena un dzīvoju pie vecākiem, es staigāju drausmīgā paskatā. :D

Tagad, esot attiecībās, es mājās ģērbjos apmēram tāpat kā izejot ārā, tikai izvēlos ērtākos no pieejamā skapī. :D Man nemaz laikam nav tādu mājas drēbju vairs. Ja nu vienīgi džinsus, kad velku, tad pārvelku, atnākot mājās. Maikas, džempīši, džinsa šorti, parastie šorti, legingi, harēmbikses, garas adītas jakas. Bet es nekad pie tā baigi nepiedomāju. Kas ir, to uzvelku. Ja draugs kaut ko pīkstētu, es izlidinātu ārā viņa vecos naikšortus, kas tiek valkāti bez maz katru dienu.
27.09.2013 12:14 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Pirmais, ko izdaru atnākot mājās - pārģērbjos. Noteikti novelku krūšturi.
Parast velku šortiņus ar piespīlētu t-kreklu; legingus ar platu t-kreklu; vecas vasaras kleitiņas; kājās adītas zeķes gandrīz vienmēr. Ja auksti, tad kapučdžemperis.

Kā jau meitenes minēja - galvenais, ja kāds atnāk ciemos, lai nav kauna.

Es nesaprotu kā var pa mājām džinsās staigāt - tas man liekas nenormāli neērti.

Draugs vienmēr saka, ka esmu skaista, pat tagad - slimai esot, ar izpūrušiem matiem un šķībām acīm :D tā kā par mājas drēbēm viņam noteikti nav aizspriedumu.
27.09.2013 12:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits