Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Astrologi vs zīlnieces

Reitings 467
Reģ: 29.03.2010
Sveikas!
Jau sen ir interesējušas dažas lietas sakarā par pagātni (nenokārtotas attiecības ar jorpojām neskaidru iznākumu), kā arī lietas nākotnē.
Kāda ir jūsu pieredze par astrologiem vai zīlniekiem?
Manuprāt, zīlniece gan būtu par daudz (negribu, lai man pasaka visu priekšā, bet dod kādus mājienus, idejas ko mainīt sevī), kā jutāties pēc apmeklējuma?
26.09.2013 21:00 |

Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Esmu bijusi pie astrologa, tīri intereses pēc.

Jau ieejot uzreiz minēja 2 profesijas, no kurām viena noteikti esot mana. Nebija neviena :D
Stāstīja par visu,ko zvaigžņu kartē redzēja.
Neteikšu, ka es biju ieinteresēta, ja man būtu bijuši konkrēti jautājumi,varbūt būtu paticis vairāk un justos lietderīgāk izmantojusi laiku.
26.09.2013 21:10 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Mans zīlnieks nemaz neteica visu priekšā,runāja zemtekstos.Ar laiku tikai sapratu,ko viņš ar to domāja.Mans zīlnieks tāds īpatnējs cilvēks,vēl gāju pie vienas vecas tantes (daļēji čigāniete),bet tantuks baigi labi visu pateica kas un kā,tagad spēka vairs nepietiekot,tāpēc neapmeklēju.
Nu ko es varu teikt,es vienmēr eju ar konkrētu jautājumu,nevis "ko man vajadzētu mainīt sevī",bet vēl konkrētāk.Man vienmēr interesē konkrētas atbildes,konkrētās lietās.Par astrologiem...tur pie tiem esmu gājusi arī,tikai dažos jautājumos,vairāk par profesiju un darbu.

Reitings 153
Reģ: 31.08.2009
Ja vien tiešām esi gatava mainīt savu dzīvi un sevi, tad iesaku meklēt atbildes vēdiskajā sistēmā ! :) Gan joga, gan vēdiskā astroloģija, gan numeroloģija utt. Pati nesen esmu izmainījusi savu dzīvi un varu teikt,ka tas tiešām strādā. Ja vien interese neaprobežojas ar: es esmu auns un mans puisis skorpions, ko mums darīt? ...

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Un ak jā,tante pie kuras gāju un zīlnieks,kuru apmeklēju nekādu atlīdzību neprasīja/neprasa,bet parasti aizvedu kādu dāvanu.Nezinu kas tur par lietu,bet viņiem naudu nepatīk ņemt,to vienmēr atceros.Par dāvanām ir pateicīgi,bet paši to neprasa.Es vienkārši ar tukšām rokām nevaru aiziet.Nezinu kā ir citiem.Man patiesībā interesē cik vispār tādi cilvēki prasa.Par astrologu gan maksāju.
26.09.2013 21:13 |

Reitings 153
Reģ: 31.08.2009
Protams, ka aŗi šādas lietas maksā..
tas tak ir viņu darbs. Arī viņiem kkas jāēd ir :D
Manuprat, astrologiem cenas ir dažādas. varetu but kkur no 20-40 ls.
bet zīlniekiem laikam viss pa stundām notiek. Stundā 10 vai 20 ls.. citi par ziedojumiem. Kkā tā. Tāda ir mana pieredze.
26.09.2013 21:16 |

10 gadi
Reitings 7334
Esmu bijusi pie manuprāt ļoti laba astrologa-numerologa Valērija Iļģuciemā (ja kādu interesē, googlē var atrast kontaktus un atsauksmes arī), viņš stāsta par pagātni/tagadni un nākotni. Ļoti precīzi manuprāt. Par nākotni saprotams, ka nevar pārbaudīt, vai cilvēks stāsta patiesību, bet man tgd ir radusies tāda situācija, ka ir nelielas problēmas ar veselību, diezgan specifiskas. Pārsteidzoši, bet Valērijs trāpīja desmitniekā, kad stāstīja man vēl pirms pāris gadiem, ka būs tas un tas... Šodien tieši pēc ārsta apmeklējuma atcerējos viņa vārdus... Par manu pagātni un tagadni viņš pateica 99,9% visu pareizi. :) Manā skatījumā viņš vispār ir kaut kāds ekstrasenss, bet nu tas tā, lai jau ir - numerologs :)
Tagad vēlos aiziet pie Edītes Igaunes, palasīju daudzas labas atsauksmes, likās patīkama sieviete.
Bet ja tu gribi tādu kā psihologu nevis astrologu, tad droši ej pie A.Rača vai kādu no viņa skolniekiem, bet es neredzu jēgu tādiem maksāt naudu, kuri neko nepasaka un pat nenolasa tavu astroloģisko karti :D
26.09.2013 21:36 |

Reitings 154
Man te ar papildjautājums meitenēm par visiem tiem zīlniekiem un astrologiem - jums kāds no viņiem ir tā konkrēti pateicis, piemēram - pēc 387 dienām Tev būs kāzas ar Jāni Bērziņu, kuru Tu satiksi uz Ģertrūdes ielas un Brīvības ielas krustojuma, vai tomēr viss ir tādās vispārīgās frāzēs kā - nākotnē es redzu kāzas, būsi laimīga, darbs nenesīs gribēto apmierinājumu, veselība būs pašvaka utt.utjp. :D ?
26.09.2013 21:42 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
sēdi mājās un nekas nenotiksies. :D nekādas zīlnieces astralogus nevajag. :D
26.09.2013 21:44 |

10 gadi
Reitings 7334
GRD - tas astrologs-numerologs, par kuru es runāju, teica par gadiem - tādā un tādā gadā apprecēsies, tik un tik gados piedzims 1.bērns (noteica bērna dzimumu un profesiju). ;) Pateica, ka līdz 27 gadiem nebūs daudz naudas, pēc tam uzlabosies finansiālais stāvoklis, pateica kādā sfērā strādāšu, pateica arī, lai mācos vācu valodu, jo nedzīvošu LV utt. Daudz ko pateica, es tgd pilnīgi visu nerakstīšu, bet bija konkrēti laiki, nevis vnk nākotnē būsi laimīga... :D
Par to Raču and CO - nu tur ir diezgan liels sviests, daudzi pazīstamie bijuši vai nu pie viņa, vai pie viņa audzēkņiem... Tur labāk neiet, ja vajadzīgs psihologs vai vnk lai kāds uzklausa, nav jāiet pie kaut kādiem pseido-astrologiem, kuri neko nepasaka.... Nu tas ir mans viedoklis! :)
26.09.2013 23:48 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Brazil bet tur jau jāzin dzimšanas laiks, kad piedzimi, es jau vairs nezinu. :D kontaktus vari iedot, cik tāda vizīte maksā?
26.09.2013 23:58 |

Reitings 467
Reģ: 29.03.2010
Kāda vēl pieredze?
Ir viena konkrēta lieta, par ko šaubos - ir vai nav vērts...un nevēlos, lai man iegalvo, pēc cik gadiem precēšos utt.
28.09.2013 17:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits