Esmu bijusi pie manuprāt ļoti laba astrologa-numerologa Valērija Iļģuciemā (ja kādu interesē, googlē var atrast kontaktus un atsauksmes arī), viņš stāsta par pagātni/tagadni un nākotni. Ļoti precīzi manuprāt. Par nākotni saprotams, ka nevar pārbaudīt, vai cilvēks stāsta patiesību, bet man tgd ir radusies tāda situācija, ka ir nelielas problēmas ar veselību, diezgan specifiskas. Pārsteidzoši, bet Valērijs trāpīja desmitniekā, kad stāstīja man vēl pirms pāris gadiem, ka būs tas un tas... Šodien tieši pēc ārsta apmeklējuma atcerējos viņa vārdus... Par manu pagātni un tagadni viņš pateica 99,9% visu pareizi. :) Manā skatījumā viņš vispār ir kaut kāds ekstrasenss, bet nu tas tā, lai jau ir - numerologs :)
Tagad vēlos aiziet pie Edītes Igaunes, palasīju daudzas labas atsauksmes, likās patīkama sieviete.
Bet ja tu gribi tādu kā psihologu nevis astrologu, tad droši ej pie A.Rača vai kādu no viņa skolniekiem, bet es neredzu jēgu tādiem maksāt naudu, kuri neko nepasaka un pat nenolasa tavu astroloģisko karti :D