Es pilnībā piekrītu Alondrai un tām, kas saka, ka daļa(kādam lielāka, kādam mazāka) muskuļu pēc intensīvas sportošanas beigšanas tomēr paliek, ja nu vienīgi netiek ievērotas tiešām drastiskas diētas un cilvēks turpina kustēties. Es jau vairs sen aktīvi nesportoju, periodiski ko padaru, paskrienu, aizeju uz zāli, bet lielāko daļu laika neko īsti nedaru un muskuļi tāpat man ir, taču noteikti mazāk, nekā savulaik, kad aktīvāk spēlēju basketbolu, gāju uz citiem sporta treniņiem, sportoju skolā, tolaik man bija kompleksi par saviem augšstilbiem(lai gan TIK lieli un neproporcionāli jau viņi ar nebija). Tāpat muskuļu ir diezgan daudz, bet tagad viss forši un proporcionāli, nav tā, ka pavisam pazūd.
Jāatzīst, ka vairākus mēnešus pēc ceļa operācijas gan man, neoperēto(kura daudz aktīvāk tika nodarbināta) sasprindzinot, muskuļu bija krietni vairāk nekā otrai, taču vizuāli(izņemot celulītu) to manīt nevarēja, tā ka kājai forma paliek tā pati. Es secinu, ka, ja cilvēks turpina kustēties, muskuļi strauji nevar pazust(var būt kādai pazūd), taču, ja kustās ļoti minimāli(kā es uz operētās kājas ļoti minimāli balstījos), tad gan pazūd strauji.