Es pat tām profesionālajām futbolistēm neredzu tādas kājas, par ko jāraud, ka traki ikri, nudien! Domājams, ka tas ir vienkārši gaumes(?) jautājums.. Tas, ka muskulis trenējas, jā, bet tas, ka paliek reljefs(pēc ntajiem gadiem), par kuru ir vesela diskusija, stipri apšaubāmi un principā nē, tas nav pat individuāli, jo tie ir zinātniski, vispārzināmi pētījumi par to cik ātru zūd muskuļu masa. Sievietēm vienkārši bieži nepatīk vispār nekādi muskuļi, tāpēc arī laikam ir šī disonanse starp jūsu komentāriem un maniem. Jo ko vispār nozīmē - pazūd ikrs? Nu tas jau tiešām nav reāli, kaut kāds nebūt viņš būs vienmēr, atšķirās individuālā izpratne par to, kas ir LIELS ikrs, LIELS muskulis. Atminos šāda tipa diskusija dr.lv fitness sadaļā - sieviete arī uzdeva līdzvērtīgu jautājumu, kā atbrīvoties no lielā ikru muskuļa, tikai lieta tāda, ka kāja izskatījas liela, muskuļota tikai viņas acīm, man tā būtu pavisam parasta, skaista kāja :D
Man zināma sieviete, kas reiz bija LV izlasē pieccīņā, viņa arī teica, ka palikuši lieli, lieli ikri pēc šī visa, bet es nezinu cik daudz tur bija muskulis un cik daudz tomēr tas tauciņš jau uzaudzis pa virsu - jo patiesi, kāja kā kāja.
Sany, par biksēm, izklausās gandrīz pēc zinātniskās fantastikas - virs ceļa divus(!) izmērus par lieui, bet nabaga ikram vēl aizvien par mazu.. Šeit man tomēr jāsaka, kamēr neredz, gandrīz grūti noticēt :)