Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Maxima

Reitings 88
Reģ: 22.05.2012
Sveikas !
Vai kāda no jums šobrīd strādā maximā ?
26.09.2013 15:29 |

Reitings 88
Reģ: 22.05.2012
Varbūt kāda var padalīties pieredzē ?
Kā tur ir ? Vai tiešām ir tik šausmīgi, kā citi runā ? :D
26.09.2013 15:29 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
Domaju ka jau visos lielveikalos, bet nu atsauksmes nav tas pasas labakas! A kura tiesi velies? Cik zinu mazakas veikalos un ne centra ir vienkarsak tiri del ta , ka mazaks cilveku plusms.
Alga ir maza un pienakumu daudz, ari kasierem ir jakrame plaukti un jaskatas deriguma termini.
Varbut labak tad mcdonalda vai kada estuve pamekle darbu?
26.09.2013 15:37 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Man draudzene strādā.
Nu, priekš tā, ka darbā paņem teju vai 100%, ja piesakies, un nav nepieciešamas priekšzināšanas, gan jau ka ir ok.
Grūti, ilgas stundas, daudz kas arī no menedžeriem konkrētajam veikalam atkarīgs...
26.09.2013 15:39 |

Reitings 59
Reģ: 14.08.2013
Tur IR šausmīgi. Kad vēl Prismā strādāju, tad nāca cilvēki kas bija no Maximām, un stāstīja šausmu stāstus.. :D Tāpat arī par Drogām...
Bet tiešām, ja var izvēlēties, ir taču daudz citu veikalu un darba vietu tamlīdzīgu..
26.09.2013 15:41 |

Reitings 7743
Man arī liekas tīrākā šausmene, bet, redz - cilvēki strādā, laikam jau nav nemaz tik slikti. Laikam pusdienas dod par brīvu, man nesen pastkastē bija buklets iemests. :D Liekas, ka no tiešās priekšniecības daudz atkarīgs. Man viena pus paziņa strādā, neteiktu, ka nelaimīga izskatās.
26.09.2013 15:41 |

Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Es šobrīd strādāju un šodien arī došos rakstīt atlūgumu. Priekš manis tur ir vienkārši drausmīgi. Darba daudz un tās ilgās stundas, visu dienu uz kājām. Kolektīvs un vispār attieksme ir drausmīga, noliktavās bardaks. Maiņas vadītāji arī vienkārši drausmīgi. Miers nekāds.
26.09.2013 15:44 |

Reitings 13628
Tai Maximā, kas mums pie darba, jau man liekas gadus 2 strādā vieni un tie paši cilvēki. Tad jau laikam nav tik slikti..
26.09.2013 15:51 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Skatoties kur tieši maximā vēlies strādāt - veikalā, ofisā, noliktavā. Ja par ofisiem, tad mamma strādā - viss labi :)
Labāk strādāt lielajos XXX veikalos. Mazajos biežāk bomžatņiks, jo veikali mazi, grūti visu sakārtot, cilvēki lecīgāki tur parasti.
26.09.2013 15:56 |

Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Esmu tur nostrādājusi tikai 3 nedēļas, bet mani nervi to vairs nevar paciest. Man prakstiski nebija brīvdienu un fiziski ir ļoti grūti.
26.09.2013 16:04 |

Reitings 7743
Tai Maximā, kas mums pie darba, jau man liekas gadus 2 strādā vieni un tie paši cilvēki. Tad jau laikam nav tik slikti..

+
Mums arī līdzīgi, nav mūžīgā kadru maiņa, daudzas pārdevējas tās pašas, kuras bija, kad sāku šeit dzīvot, redzu arī jaunas sejas, bet tās nepazūd, tātad - strādā jau labu laiku. Jā, stundas garas, dienas beigās parasti izskatās kā nodzīti zirgi. Rīgā visas mazās maximas, kurās biju, riktīgi bomžatņiki, viss netīrs, kkādi bomži tusējas, fuj.

Es uzskatu, ja ir vēlme - ir jāpamēģina, nekur jau darbs nav medus maize, visur ir jāstrādā, lai nopelnītu un balstīties tikai uz runām, pieņēmumiem un citu pieredzēm ir kā ir. Nav jau jāpaliek gadiem ilgi tur, tāpēc jau ir pārbaudes laiks.
26.09.2013 16:05 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Es strādāju par vecāko kasieri. Neteikšu, ka ir šausmīgi, darbs paliek darbs. Protams tās garās stundas, bet labāk strādāju, nekā sēžu mājās bez darba.
Maxima X veikalos kasierēm papildus jākrāmē arī plaukti. Un no attieksmes ir arī atkarīgs tas, kā Tu pati izturies pret darbu. Protams, ka ir foršāk strādāt, ja vadība ir normāla, kas Tevi neuzskata par kaut kādu kājslauķi.
Darbu var atrast, tikai strādāt gribētāju ir maz.
Pat tagad skatos, ka Maxima nāk pretī - dienesta viesnīcas pa brīvu tiem, kas nav no Rīgas, atmaksā transportu un bezmaksas pusdienas.
26.09.2013 16:05 |

Reitings 55
Reģ: 17.05.2013
Šovasar strādāju vienu mēnesi Maximā, tur atgriezīšos tikai pašā bezizejas stāvoklī- BRIESMĪGI.
Kad pieteicos darbam, domāju- kas var būt tik traks? Liec preces un viss, par ko visi sūdzas un čīkst? Pēc pirmās nedēļas jau gribēju iet prom, vadības attieksme- nekāda, pusdienas nevar paspēt paēst, visu laiku skraidi un liec preces. Maximā, kurā es strādāju, tika samazināts darbinieku skaits, un uz mani tika "uzkrauts" gandrīz pusveikals, strādāju dienā aptuveni 14h, kājas sāpēja tik ļoti, ka uzriez mājās atnākot- gultā.
Tagad saprotu, kāpēc maximās tik bieži darbinieki mainās
26.09.2013 16:12 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Priekš manis tur ir vienkārši drausmīgi. Darba daudz un tās ilgās stundas, visu dienu uz kājām. Kolektīvs un vispār attieksme ir drausmīga, noliktavās bardaks.

Kolektīvu veido pats kolektīvs nevis kāds cilvēks no malas. Arī par noliktavām atbildīgi darbinieki, kas tur strādā nevis kāds svešais. Visa sāls ir attieksmē pret darbu un tā izpildi.

Es uzskatu, ja ir vēlme - ir jāpamēģina, nekur jau darbs nav medus maize, visur ir jāstrādā, lai nopelnītu un balstīties tikai uz runām, pieņēmumiem un citu pieredzēm ir kā ir.

Tieši tā - katrs mēra pēc savas mērauklas - kas vienam kaulus lauž, citam nieks vien ir.
26.09.2013 16:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits