Zivi kā karbonādi pēdējo reizi cepu pirms kādiem 4 vai 5 gadiem. Tas bija tajos laikos, kad sāku izmantot uzturā. Šobrīd tas šķiet galīgi garām!
Zivis ēdu katru nedēļu, ne mazāk, kā 1-2 reizes.
Pēc šī brīža metodēm es ieteiktu zivi "iemarinēt", drīzāk iesmērēt ar sāli, melniem pipariem, timiānu, izspiestu ķiploku, vēl pa virsu var sviestiņa šķēlītes salikt.
Liktu uz cepampapīra un krāsnī iekšā uz kādām līdz pārdesmit minūtēm.
Ja nav cepampapīrs, var arī uz follija. Kādreiz tinu iekšā, bet eksperimentējot sapratu, ka tas nemaz tik ļoti nav nepieciešams. Uz grila gatavojot, labāk tīt iekšā.
Ja marinādē izmanto citronu vai kādas citas skābās sastāvdaļas, nekādā gadījumā nelieto folliju.