Pārvakšanās no vecākiem pie puiša. Pāris jautajumi par Jūsu pieredzi.

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Sveikas meitenes. :)
Jau sestdien plānoju pārvest mantas pie puiša, visu laiku iekšā tāds neliels stresiņš valda, jo tak ne katru dienu sanāk spert tik lielu soli. Labprāt priecātos, ja Jūs padalītos ar savu pieredzi.

1) Cik daudz mantas Jūs ņemāt līdzi pašā sākumā? Ko labāk atstāt mājās? Ko pirkāt jaunu?
2) Kā atradāt sev vietu puiša dzīvoklī? Vai visām mantām atradās vieta?
3) Kā ar meiteņu lietiņām, kosmētiku, depilācijām, nagu krāsošanām dzīvojot ar puisi? Kur, kā, lai otram tas nav pa acīm? ,
4) Kā ar pieslīpēšanos, īpaši, ja abiem tā ir pirmā pieredze un ir pieraduši daudz ko pa savam?
5) Cik ilgā laikā sajutāties kā mājās? Cik ilgs laiks bija aprast?
6) Kā mainijās attiecības?
7) Cik bieži mēdzāt apciemot vecākus sākumā?
25.09.2013 12:32 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
1) Cik daudz mantas Jūs ņemāt līdzi pašā sākumā? Ko labāk atstāt mājās? Ko pirkāt jaunu?

Visu ņēmu :)

2) Kā atradāt sev vietu puiša dzīvoklī? Vai visām mantām atradās vieta?

Mierīgi :) Jā,skapis uz pusēm , plauktiņi ar , viss ok :)

3) Kā ar meiteņu lietiņām, kosmētiku, depilācijām, nagu krāsošanām dzīvojot ar puisi? Kur, kā, lai otram tas nav pa acīm?
Viss ir tieši acīs :D

4) Kā ar pieslīpēšanos, īpaši, ja abiem tā ir pirmā pieredze un ir pieraduši daudz ko pa savam?

Dabiski, vienkārši dzīvojāmies un nekādu neērtību, likās,ka visu mūžu kopā dzīvojuši jau esam :D

5) Cik ilgā laikā sajutāties kā mājās? Cik ilgs laiks bija aprast?

Pirmajās minūtēs :)

6) Kā mainijās attiecības?

Uz labo pusi :)

7) Cik bieži mēdzāt apciemot vecākus sākumā?

Apciemojam abi vismaz 1x mēnesī, sanāk arī ka 5x pat :D mēdzam ar maniem vecākiem, ģimeni saskrieties arī rīgā ,kopā iepirkties, paēst, katru otro dienu sms vai zvani :)
25.09.2013 13:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
1 - vienu mazo koferi ar drebem, tad dazi apavu pari, virsjakas.
2. - man tika pieskirta puse no skapja, velak iekartojam katrs savu skapi.
3. - kosmetiku tureju palielia piitaa grozinaa un grozinu tureju uz diezgan liela galda pie spogula. man noveicas, ka tads jau istaba bija iebuvets.
4. - mums patika, ka beidzot esam divata :) Bija sadi tadi sikumi pie kuriem sakuma bija grutak pierast, bet bija labi.
5. - pirmo nedelu vel nejutos ka majas, likas, ka tulit jacelas un jabrauc prom, bet es atri pieradu. Un ta bija pasakaina sajuta, nakot majas zinat, ka VINS ari tur bus:)
6. - nemainijas, palika tikai labakas. Varbut neliela rutina ar laiku, bet to var kliedet dazadi, kaut aizejot brivdienu rita uz tuvejo kafejnicu pabrokastot, varbut apmeklet sporta zali/baseinu kopa utt.
7.- ik pa paris nedelam :)
25.09.2013 14:00 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Piebilde - kopigi nopirkam lielo king size segu, divus jaunus spilvenus :) Ari dazus traukus iepirkam.
25.09.2013 14:01 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
1) ņēmu līdzi visas savas sezonas drēbes, kosmētiku. No manas puses "pūrā" nāca līdzi trauki, produkti, gultasveļas,u.c. sadzūves mantas. Kopā pārvācos 2 dienās, vēlāk tik kko pa bikam stiepu no vienām mājām uz otrām.
2) Man nebija "puiša dzīvoklis." Abi kopā ievācāmies.
3) Visu daru drauga klātbūtnē (nu, izņemot bikini vaksāciju). Visas higiēnas preces ir skapītī, kurā viņš arī ielien savas mantas ņemt. Sākumā gan bija mazliet kauns rādīties visā savā "skaistumā". Sākām dzīvot pēc vairāku gadu attiecībām, un draugs bija mani redzējis tikai pilnībā saposušos vai vismaz pieklājīgā izskatā.
4)Sākumā gāja grūti. Joprojām slīpējam. Gadu dzīvojam kopā, un daudzas lietas vienalga daram katrs pa savam un pūkojamies. Bet trači nesanāk.
5) Pirmajā naktī raudāju :D Bet pieradu jau pēc nedēļas. Tgd vispār chill :)
6) Attiecībās parādījās vairāk uzticēšanās un initimitātes ne tik daudz seksuāli, cik garīgi. Tas vien, ka mans draugs var man pateikt "es tevi tik ļoti mīlu" arī tad, kad es ar zaļu sejas masku un nevaksētām kājām sēžu un trīs mezglos saliekusies taisu pedikīru.. nu tā ir lieliska sajūta :)
7) Dzīvojam kaimiņos ar abu vecākiem, tāpēc tiekamies regulāri :)
25.09.2013 14:07 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Paldies par viedokļiem :)
25.09.2013 22:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
1) Man bija pavisam vienkārši - iekļauties 20 kg :) Tā nu es 20 kg no savas dzīves ieliku koferī :) Drēbes un apavi :)
2) 2. pusīte man piešķīra plauktus, atvilknes :) Protams, ar laiku es veicu revīzijas un kārtību nedaudz pamainīja pa savam prātam :)
3) Arī šādām lietām man tika wc piešķirta vietiņa :)
4) Patiesībā nejutu nekādu pielsīpēšanās diskomfortu :) Gluži otrādi.. patīkami ir brīvos brīžus pavadīt patīkamā sabiedrībā :) Man dota diezgan liela rīcības brīvība. Tā kā draugs daudz strādā, viņš vēlas, lai mājas lietas paliek manā ziņā.. tāpēc es neapgrūtinu viņu ar liekiem jautājumiem un rīkojos pēc labākās sirdsapziņas :)
5) Cik ilgā laikā sajutāties kā mājās? Hmm.. man uzreiz teica, lai jūtos kā mājās. Protams, pret jauno dzīvesvietu uzreiz izturējos rūpīgi saaudzīgi ar mīlestību.. kā pret savām lietām .. bet patiesībā to nemaz nejūt kurā momentā ir tas klikšķis, kad sāc jaunu dzīvesvietu uztvert kā mājas :) Es to atklāju nejauši. Kad vienā jaukā dienā pārkāpu slieksni un nopūtos ''beidzot.. mājās..'' :)
6) Kā mainijās attiecības? Pozitīva dinamika.. iepazīstot vienam otru tuvāk.. vēl vairāk iemīlējāmies :)
7) Ne visai bieži sanāk attāluma dēļ :)
25.09.2013 22:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)