Blakusparādības no vitamīniem

Reitings 223
Reģ: 27.08.2013
Labrīt!
Mokos pašā rīta agrumā un domāju, kā lai tieku uz darbu, jo ir TIK slikti. Zinu, ka esot stāvoklī tas nav nekas neparasts, bet iepriekš jutos labi, kamēr nesāku dzert vitamīnus. 6dien no rīta jutos mazliet švaki, vakarā sāku lietot vitamīnus, un tad pakāpeniski no 7dienas palika ar vien sliktāka dūša, šorīt jau 2x esmu apciemojusi sirsniņmāju, nezinu, kā darbā varēšu izturēt.
Vitamīni, kurus dzeru, ir FolGravid.
Vai kāda var padalīties ar pieredzi? Vai ir iespējams, ka no parastiem vitamīniem jeb uztura bagātinātājiem, kā viņus gudri dēvē, var būt tādi nelabumi?
25.09.2013 06:31 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Marta, ja jautā to man, tad nē. Ne es ēdu vīnogas, ne plūmes, kādus salātus protams sanāk kādreiz apēst, bet nejau katru dienu un tikai no tādiem produktiem.
26.09.2013 14:31 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ieteiktu no sākuma veikt analīzes un vsp noskaidrot, kas trūks organismā un uz dullo nedzert grūtnieču vitamīnus. ārsts tad arī pateiks, vai ir nepieciešami vitamīni un konkrēti kādi.
ja tu uzņem pilnvērtīgu pārtiku, tad tev nevajadzētu būt pārlieku lielam vitamīnu deficītam organismā. katrā ziņā par vitamīnu dzeršanu/nedzeršanu konsultējies ar ārstu. jebkurā gadījumā dabīgie vitamīni (es biju domājusi augļus un dārzeņus) ir daudz labāki par sintētiskajiem.
26.09.2013 15:29 |

Reitings 223
Reģ: 27.08.2013
Vitamīnus es dzēru vienmēr vakarā, ap 7iem, 8iem, tieši pēc ēšanas, un, kā jau rakstīju, uztaisīju es eksperimentu vienā dienā- izdzēru citā laikā, pēcpusdienā, kā rezultātā slikti man palika jau vakarā.
Vitamīnus lika dzert ārste, jau sazvanījos ar viņu, pateicu, ka paliek slikti- viņa teica, lai mēģinu dzert mazāk viņus, kādu dienu izlaižot, bet man vairs roka neceļas tai paciņai klāt skarties.
27.09.2013 13:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)