Neērti un stulbi

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Sveikas. Pavasarī ,vasaras sākumā sarakstījos, satikos ar puisi no skolas... vienā reizē ,kad viņš man uzrakstīja es pēkšņi pateicu- mums vairs nevajag tikties. Jo viņš bija diezgan uzmācīgs, cītīgi centās mani pierunāt uz sexu. Es tā negribēju, zinot ,ka būs neērti pēc tam skolā un nevaru tā vnk!

Visu vasaru nesarasktījāmies, viņš ne reizi nav skatījies manu profilu/ rakstījis/ nekādu zīmi devis ,ka gribētu mani atgūt. Un problēma ir tajā ,ka tagad man ir neērti skolā. Un es īsti nesaprotu viņu. Vienreiz viņš ierauga mani, pasaka kaut ko draugam un pats pagriežās pretējā virzienā aiziet prom. ??? Tad es viņu šad tad pasveicinu, pieklājības pēc. Viņš atsveicina. Vienreiz bija tā- bijām sasveicinājušies ,bet otreiz saskrējāmies un viņš tā pailgi skatās uz mani ,ka gandrīz neērti palika. Es nezinu kāpēc jūtos ļoti neērti. Es nezinu kā uzvesties! Negribu kā muļķe izskatīties no malas. Bet šobrīd tā jūtos. Tā pat kā viņš man tāds no malas liekas.

Tad atkal sēžu mājās un domāju ,ka brīžiem viņš bija tik jauks un iespējams es viņam biju īpaša tomēr, varbūt viņš vēl par mani domā? :D Ai, izklausās baigi naivi ,bet man riebjas tāda neizpratne - KAS IR KAS? Problēma laikam ir tajā ,ka es neizinu ko es gribu/negribu no viņa. Tāpēc nezinu kā uzvesties, ļoti neērti jūtos kā viņu ieraugu atkal.
24.09.2013 15:48 |

Reitings 745
Nu es nezinu kāapēc ,man ir kaut kāds apjukums galvā kad iedomājos par visu savu domāšanu un viņu. Es negribu to visu ,bet nevaru vienkārši nedomāt!

ja gribētu,ko veidot- uzrakstītu, pienāktu, parunātu, nevis ar acīm hz mahātos,lai tu kaut ko saprastu

tikai pagājušo mācību gadu es biju tā ,kura var teikt uzsāka runāt, viņš bija tas kurš deva visādus mājienus, pirms tam, un viņš arī vienmēr aicināja tikties pēc tam. bet viņš ir tāds neapņēmīgs un tāpēc neko nevar saprast. kaut es piekrītu... labāk būtu nesaprast un nedomāt. bet vot saskatījos mīlas filmas un sadomājos :D Tad vēl tuva radiniece sāka "nevajag palikt aukstai" ,jo tāda es patiesībā visbiežāk esmu. Un tieši tāpēc ,jo manas emocijas ir pārāk nekontrolējamas.

Bet laikam jau labāk palikt aukstai un ja atkausēs kāds ,atkausēs, ja ne -nē.
24.09.2013 16:15 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Nerea, nē, nu jā, 18 gadi jau īsti nav baigais vecums, bet man autore kkā vairāk atgādina 15gadīgu meitenīti, kura uztraucas par to, kā viņš paskatījās u.t.t. 18 gados jau biš savādāk tā kā būtu jādomā :)
24.09.2013 16:17 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Kāds īsti ir jautājums? Nesapratu :D
Kā uzvesties, kad šo ieraugi? :D

Ir divi varianti - ja gribi atsākt romantiskāku kontaktu, smaidi, flirtē, pa gabalu kaut bezdievīgi kā salkanākajos Stīlas romānos piesarksti un smaidot nolaid acis, viņu ieraugot vien :D
Ja vnk gribi izturēties kā pret čomaku - ej normāli garām, uzsmaidi, uzsit *high five* vai whatever :D

Nē, nu toč, problēmas :D
Un kāpēc vispār neērti?
24.09.2013 16:19 |

Reitings 745
Izskatās, ka Tev ir 15-16 gadiņi, nevis 18.

Labi ,to saka sieviete ,kura izmanto izteicienu "sexy time" ? :D
Es gan nevaru noliegt ,ka no malas šī diskusija izklausās gaužām naiva.

Bet naiva es sāku kļūt ja man ir aizdoma ka vaaaaaarbūt tur kaut kas vairāk bija un tad es nevaru beigt domāt.

Un piedod man ,Inese, bet es ticu ,ka ir īpaši cilvēki nevis vienkārši divi kuriem īpaši forši kopā ir nogrūzties un pārējie domā ,ka viņi ir kruts pāris utt. Bet es reizēm esmu naiva un gribas domāt ,ka tas kas nekas varbūt nav , "varbūt bija mīlestība, un ja nu"
24.09.2013 16:21 |

Reitings 745
Kāpēc neērti? Nu ir visādi sīkumi, kuros es iedziļinos, tas ir stulbi! :D Noskatījos filmu, ko viņš ir skatījies, twitterī rakstīja ka viņam patika. Interesēja tā filma un tagad es jūtos kā tā meitene no tās filmas un viņš man asociējas ar to puisi ļoti :D :D :D ( es nezinu kāpēc viņš) jo pirms viņa ir bijis kaut kas par ko es tiešām esmu pārdzīvojusi un kas bija "dziļāk" ,pēc šī puiša es baigi nesēroju.
24.09.2013 16:26 |

Reitings 1012
Kāpēc nedrīkst lietot "sexy time"? :D

Nesaprotu, kas Tevi tā aizskāra :) Es taču arī uzskatu, ka
"...ir īpaši cilvēki nevis vienkārši divi kuriem īpaši forši kopā ir nogrūzties un pārējie domā ,ka viņi ir kruts pāris utt.".
Es vispār jau centos Tevi uzmundrināt, jo no malas izskatās, ka viņam vajadzēja tikai seksu.
24.09.2013 16:26 |

Reitings 745
Nu es nezinu kāpēc!
Bet man gribas ierakties zemē tā vietā lai viņu sveicinātu. :D Es laikam nemāku saņemt sevi rokās un izdarīt tā bez emocijām un skaisti.
24.09.2013 16:33 |

Reitings 1493
Nu sākumā tad izdomā - gribi ar viņu kaut ko veidot vai nē.
Jo, no kaut kādiem aprakstiem Cosmo vai kaut vai draudzenes no malas jau neviens Tev nepateiks - grib vnk sexy time (:D ) vai kaut ko vairāk, un vai vispār viņu vēl interesē.

Atceros gan pati, ka tai vecumā gribējās jau uzreiz "pēc acīm" nolasīt, ko viņš domā, lai, izrādot kaut kādu interesi, neizskatītos kā muļķe.
Tagad saprotu:
* Tā kautrēšanās jau ir pašai no sevis, izskatīties kā muļķei. Normāli cilvēki normālā pasaulē runājas, izrāda simpātijas, ja tā grib, un tur nav, no kā kautrēties ;) Pat, ja atraida, tas NAV pasaules gals. Vismaz zināsi un beigsi mājās klusībā tvīkt, čalot par viņu ar savu draudzeni un reāli neko nedarīt - vot tas GAN ir muļķīgi :D
* Mēs, sievietes, piedodam visādas nozīmes dažubrīd nenozīmīgiem čaļu žestiem vai arī iztulkojam tos pa savam. Bet viņi patiešām ir no "citas pasaules", tāpēc tas vnk nav reāli.

Tāpēc es tā secinu - tas, ko šobrīd dari, patiesībā līdzinās zīlēšanai kafijas biezumos. Ja gribi kaut ko panākt vai vnk - pa īstam ar viņu kaut ko pamēģināt - vnk DARI!
24.09.2013 16:34 |

Reitings 8272
tas sexy time man arī šķebina :D

nu nē, tagad nesasauc visu, ko viņš skatās un dara ar tevi un sevi :D nu nedari tā vnk :D tu nedzīvo pasakās :D
es arī biju kādreiz tajā vecumā, kad katru puiša ierakstu mēģināju iztulkot pa savam, katru ieteikto dziesmu, bildi un vēl nez ko... tā darīt nevajag...it sevišķi, ja tas nav konkrēti uz kko attiecināms, lai gan tu domā savādāk. vnk beidz sevi mānīt. tas, ka puisim ir kādi īpaši nodomi un viņš ir mainījis savu domāšanu un vēlmes attiecībā uz tevi ir kādi 2% no 1000.
jā, vienmēr pastāv BET un kkāda maza iespēja, ka viņš nav tāds pats kā visi citi. šeit šī iespēja ir pārāk niecīga, lai tai vsp ticētu. es ceru, ka tu saprati manu domu.
24.09.2013 16:36 |

Reitings 745
Atceros gan pati, ka tai vecumā gribējās jau uzreiz "pēc acīm" nolasīt, ko viņš domā, lai, izrādot kaut kādu interesi, neizskatītos kā muļķe.

tieši tā ,tu saprati. gribas vnk situāciju izrpast! nevis es sapņoju uz viņu skatoties kko

Man ir tāds juceklis galvā ka es pat šobrīd nezinu ko gribu no jums ,meitenes ,dzirdēt. :D Laikam jau es zinu, ka tur nekas nebūs un nevajag!
24.09.2013 16:37 |

Reitings 8272
tas, ka tu agrāk viņu mēģināji uzrunāt un bakstīt - teikšu godīgi - tā darīt nevajag (pēc manām domām).ļauj puisim būt iniciatoram. ne velti viņš sadomājās, ka tu viņu gribi :D
tas, ko tev kāda tante/māsa/draudzene saka - labāk, lai paliek runu līmenī un nekaries virsū katram puisim. ļauj sev izbaudīt to, ka tevi kāds iekaro.
24.09.2013 16:39 |

Reitings 745
Sany Nu kārties kaklā jau nekāros. Vienkārši viņš visu laiku agrāk profilu skatījās un es vēstulē pajautāju - ko labu ieraudzīji? tādā veidā aizsākot saraksti :D
24.09.2013 16:43 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Ja sarakstīšanās notika pavasarī, agrā vasarā, domāju viņam līdz šai dienai bijušas vēl 100 aizraušanās. Neko tu viņam nenozīmē. Skatās uz tevi? Iespējams, pati to izdomā, iespējams, pastāstīja kaut ko saviem draugiem tai pavasarī, iespējams, iesmēja kopā ar draugiem. Nu un?
24.09.2013 16:44 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es gan neatceros,ka es 18 gados šitādas problēmas "meklēju". "Oj, kā viņš uz mani paskatījās, ganjau es viņam patīk..vai viņš mani ienīst? ko nu būs, ko nu būs".
24.09.2013 16:44 |

Reitings 1701
Bet naiva es sāku kļūt ja man ir aizdoma ka vaaaaaarbūt tur kaut kas vairāk bija un tad es nevaru beigt domāt.

Ja arī tur kaut kas vairāk bija, tad tieši tā - BIJA. Ir pagājuši sazin cik mēneši jau. Atrodi sev citu aizraušanos (ar citu puisi, ar hobiju utt.), lai nepaliek laiks domāt muļķības.
Sveicinās? Jo pieklājīgi cilvēki pēc atšūšanas/neveiksmes nepaliek rupji un nesāk ignorēt otru.
24.09.2013 16:48 |

Reitings 8272
nu labi, bet tik un tā silti iesaku likties mierā un beigt tulkot viņa smaidus, acu skatienus, žestus, iešanas virzienus, gaitu, balss toni, kā arī beidz sekot visām viņa profila aktivitātēm. vnk izbeidz to un ļauj visam iet savu gaitu.
ja viņš tevi sveicina, atbildi un viss. ja 'tik šausmīgi tu viņam patiktu, tad arī viņš zina, kā tevi atrast soc.tīklos.
ja tu viņam galīgi riebtos, tad viņš ar tevi ne gribētu pārgulēt, ne tevi sveicināt. varbūt viņš tevi uztver kā vnk pazīstamu meiteni un viss. iespējams, ka neērti tevi nesveicināt.
24.09.2013 16:49 |

Reitings 745
Kāpēc jūs daudzas runājat par "varbūt pastāstīja ka dabūja tevi un iesmēja" ?

Nu man vnk nav gadījies ka kāds saka- o ,ar to jau tu gulēji. un man būtu šoks. Nav bijis tā. Tiešām puišiem baigi aktuāli ir sadi*st ka gulēja ar kādu ,kuru nemaz negulēja? Es atkal domāju ka tas ir aktuālāk kad vēl vispār ne ar vienu nav gulējis pateikt ka tipa ir, lai "neatpaliek" :D nopietni, par šādām puiši tēmām neesmu iedziļinājusies...
24.09.2013 16:51 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tiešām puišiem baigi aktuāli ir sadi*st ka gulēja ar kādu ,kuru nemaz negulēja?

18 gados? noteikti. veči ir lielākas bābas nekā sievietes. Kurš gan teiks- viņa mani atšuva, es paliku ar pilniem riekstiem.kurš? Protams,ka visi lielīsies,ka pārgulējuši ar tevi un uzmetuši, un tu tagad tur slienājies gar viņu.
24.09.2013 16:54 |

Reitings 1012
Nu vispār jau puiši tādā vecumā tā dara. Ne visi, bet daudzi jā... Lai palielītos draugu priekšā, lai kkā atriebtos, ka atšuva viņus, u.t.t. Arī par mani tā 1x teica un daudzi domāja, ka esam kopā, lai gan es viņu tad atšuvu un nekas mums nav bijis. Tā lūk....

Reitings 1701
Tam taču nav nozīmes, ko viņš, iespējams, pastāstīja, ko nē. Mosties, tas bija pirms pāris mēnešiem, ir jau septembra beigas, nevis pavasaris, vasaras sākums!!

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits