Sveikas. Pavasarī ,vasaras sākumā sarakstījos, satikos ar puisi no skolas... vienā reizē ,kad viņš man uzrakstīja es pēkšņi pateicu- mums vairs nevajag tikties. Jo viņš bija diezgan uzmācīgs, cītīgi centās mani pierunāt uz sexu. Es tā negribēju, zinot ,ka būs neērti pēc tam skolā un nevaru tā vnk!
Visu vasaru nesarasktījāmies, viņš ne reizi nav skatījies manu profilu/ rakstījis/ nekādu zīmi devis ,ka gribētu mani atgūt. Un problēma ir tajā ,ka tagad man ir neērti skolā. Un es īsti nesaprotu viņu. Vienreiz viņš ierauga mani, pasaka kaut ko draugam un pats pagriežās pretējā virzienā aiziet prom. ??? Tad es viņu šad tad pasveicinu, pieklājības pēc. Viņš atsveicina. Vienreiz bija tā- bijām sasveicinājušies ,bet otreiz saskrējāmies un viņš tā pailgi skatās uz mani ,ka gandrīz neērti palika. Es nezinu kāpēc jūtos ļoti neērti. Es nezinu kā uzvesties! Negribu kā muļķe izskatīties no malas. Bet šobrīd tā jūtos. Tā pat kā viņš man tāds no malas liekas.
Tad atkal sēžu mājās un domāju ,ka brīžiem viņš bija tik jauks un iespējams es viņam biju īpaša tomēr, varbūt viņš vēl par mani domā? :D Ai, izklausās baigi naivi ,bet man riebjas tāda neizpratne - KAS IR KAS? Problēma laikam ir tajā ,ka es neizinu ko es gribu/negribu no viņa. Tāpēc nezinu kā uzvesties, ļoti neērti jūtos kā viņu ieraugu atkal.