Labrit :)
Skatos, ka te daudzām pēdējā laikā slikts noskaņojums, laikam rudens depresija. Galvu augšā, meitenes, ir taču tik daudz pozitīva. Protams, man arī nedaudz skumīgi, ka vasara pagājusi, bet es atrodu labas lietas. Ko es esmu sapratusi - kas man liek justies labāk, ir kaut kāda patīkama rituāla ieviešana ikdienā. Piemēram, tagad ar draugu esam pasākuši katru darba dienas vakaru ieritināties segā, viņš sagatavo parasti tēju un sagriež augļus un tā mēs sēžam un pļāpājam par visu, kas noticies pa dienu un tad vēl noskatamies Ugunsgrēka kārtējo sēriju. Un katru dienu es ar nepacietību gaidu to. Agrāk bieži vien katrs sēdēja pie sava datora, bet šī ieraduma ieviešana ir padarījusi manu ikdienu labāku. Tagad vēl iesim kopā sportot no oktobra. Nevaru sagaidīt. Novēlu visām atrast kādas patīkamas nodarbes sev rudenī :)
Jā, auksts gan ir, labi, ka man ir draugs , kas silda rītos un vakaros un ļoti laba un silta sega :D
Jātaisās uz manikīru, skaistumkopšana mani arī iepriecina šajā drēgnajā laikā :) Jauku dienu.