Atcerējos arī sautējuma recepti, ko pati bieži izmantoju, ja negribas ilgi neko čakarēties.
1. Olīveļļā sacepj visādas garšvielas, es parasti lieku nedaudz rozmarīnu, nedaudz vidusjūras garšvielu maisījumu, piparus,melnās sinepes u.c.
2. Sagriežu burkānus, sīpolus. Nedaudz pacepu. Tad pievienoju sojas granulas sausas un rīsus, nedaudz pieleju sojas mērci. Kādas 10 min pacep. Ja ņem brūnos rīsus, tad nedaudz ilgāk.
3. Tad pievieno sagrieztu kāpostu, papriku, būtībā var šaut klāt visu, ko vien sirds kāro, pielej ūdeni ap 500ml. Sautē līdz viss ir mīksts, un rīsi gatavi.
4. Beigās var arī pielikt saldo krējumu vai kausēto sieru, lai krēmīgāka garša.