tā kā man brendi bijuši, nebijuši - nepirktu.
kurpes noteikti ir arī kvalitatīvas un kalpotu ilgi, bet cenu visdrīzāk sastāda 30% kvalitāte, 70% brenda vārds.
Nu, ja tev brends ir vienaldzīgs, tad kavlitatīvus apavus vari nopirkt arī par pusi no minētās cenas, kaut tas pats Lloyds - ideāla kvalitāte. Ja uzrunā brends, dizains, tev tā ir daļa no dzīves - pērc.
Nepirktu... kvalitāte, kvalitāte... nezinu, es labāk nopērku 20 pārus kurpju pa tādu summu, varbūt viņas nav tik kvalitatīvas, bet vismaz staigā ar dažādiem apaviem un arī pietiekami ilgi. Ja vien neplāno ar šiem apaviem staigāt līdz mūža beigām.
Internetā noteikti nepirktu - nezini kāda īstā apavu kvalitāte; vai izmērs vispār der un vai varēsi viņās normāli pastaigāt, nevis steberēt kā aizšauta stirna.
Galu galā, ja pērc dārgas kurpes, tad arī pārējam apģērba komplektam un aksesuāriem jābūt labas kvalitātes, citādi tās kurpes vienkārši ''pazudīs'' kopskatā.
Nepirktu... kvalitāte, kvalitāte... nezinu, es labāk nopērku 20 pārus kurpju pa tādu summu, varbūt viņas nav tik kvalitatīvas, bet vismaz staigā ar dažādiem apaviem un arī pietiekami ilgi. Ja vien neplāno ar šiem apaviem staigāt līdz mūža beigām.
tieši tāda iemesla dēļ es nepērku dārgus apavus, jo man vienas kurpes noriebjas tāpat pēc pāris sezonām. gribas kko jaunu. bet, lai pirktu apavus par ls 220, tad jau tādus jānēsā pusi dzīves :D
skatiitos pec situacijas, ja tie butu mani pedejie 210ls un pec tam atlikuso meenesi man butu jaamocas ar taupibam, laikam nepirktu. kaut gan, - man kurpes nav nekaads fetiss, es varu staigat ar vienam slopenem visu vasaru, ja man patiik :D tapec nevareesu spriest, tacu , piemeram, tetoveejuma vai vienaa citaa lieta, kas ir mana atkariba :D es teretu uzreiz, ja man tgd atnaktu tie 200ls, nedomajot kaa bus pec tam :D
Kāpēc tāds uzskats, ka ar apaviem par 200ls staigā mūžu? Tie taču var būt vienkārši vieni no visiem apaviem un, piedodiet, bet šis IR jāpiemin - citās disusijās meitenes runā par algām, kas sākās no 600ls neto un uz augšu, bet kad runa ir par kvalitatīvām lietām un cenām, kas augstākas par vidējo - oi, kam to vajag, es labāk CCC nopērku - ironiski un diezgan smieklīgi arīdzen. Mans komentārs mazliet nosmirdēja tādā Banditas stilā, bet citreiz nevar klusēt.