Just Friends

Reitings 204
Reģ: 02.01.2012
Labu vakaru visām!

Gan jau mana tēma aizsāktā , būs tā pati vecā, ko darīt , ja esat ar pretējo dzimumu draugi, bet sanāca viens flashlight, pēc viena vakara?
Precīzāk manā gadījumā, atsaldēju kājas parkā (vēsā naktī) un paprasiju paziņam , vai drīkst piekļauties viņam klāt? Uz ko viņš atbildēja apstiprinoši . Pēc tam nejauši/tīši paskatījos uz augšu uz viņu seja, un tad notika kapitāls " flashlight ", skūpstījāmies kā vidusskolnieki tur. Aizgājam līdz mašīnai, jau līdz pēdējai fāzei, bet man bija jāatgriežas mājup ,jo darba sanāksme agri no rīta bija uz ko bija jāsagatavojas vēl vakarā.
Tā viņš man negribēja laist, bet neko darīt.
Tagad tāds laiks arā , kad vairs nesam saskrējušies un ne runajuši.
Sociālos tīklos rakstīju, kas noticies? Kur viņa karstasinīgā iekāre pazuda un vai varam vēl pastaigāt par to parunāt?
Uz ko viņš man atbildēja, ka viņam ir pašlaik daudz kas darāms, ka viņš neizvairās no manis, ka viss normāli.

Nav man 5.klašu izglītība un koridors,pēc tāda teksta saprotu, ka es biju izklaide vienam vakaram, tas ko pašlaik esi stipri jūtu, laikam ir jāaprok.
Bet, ja man ir parādījušas jūtas un simpātijas pret viņu, mēģināt attīstīt? Kaut viņs ir teicis, kad apnikušas viņam attiecības un negrib iespringt.
Es domāju , tas vakars būs labs atspēriena punkts, bet kā nesanāk , tā nesanāk nekādīgi, tāa kāa ieintriģēt.
Ko darītu Jūs manā gadījumā?
22.09.2013 22:47 |

Reitings 11
Reģ: 01.07.2013
Ha..nu te ir tā skarbā dzīves patiesība, ka reti kurš vīrietis neizmantotu iespēju ar sievieti.

Ja tu vīrietim tiešām patīc, viņš prasīsies no darba vaļā, lai satiktu tevi, saku no pieredzes. Pagājušā vasarā iepzinos ar vienu vīrieti, viņam ļoti iepatikos un mēneša laikā viņš bija jau izprasījis divas pilnīgi brīvas dienas- darbadienas, lai tās pavadītu ar mani, bet pirms tam cēlies pat piecos dažas dienas, lai ietu uz darbu un darāmo paveiktu līdz termiņam, darbs viņam bija nopietns, tāpēc nepamatoti kavējumi bija nepieļaujami.

Patiesībā tev nav jādara nekas, pat jājautā kad atkal satiksimies,jāzva viņam vai kas tamlīdzīgs, visu izdara vīrietis pats, ja tu viņas tiešām patīc,.. tā teikt - viņš tevi nelaiž vaļā, jo grib tevi pa nopietnam, ne tikai seksam.
23.09.2013 12:27 |

Reitings 11
Reģ: 01.07.2013
Ak jā, un uz tādu vīrieša reakciju nav jāgaida ilgi - viņš jau uzreiz zina vai grib tevi jo girb tevi, vai velas tikai seksu ar tevi.
Es ar to vīrieti, kurš mais dēļ ņēma brīvu, nebiju ne atteicībās, ne ilgi pazīstama - pats sākums.
23.09.2013 12:30 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Riry, +++

Tas, ka viņam gribas ar tevi pamīcīties kkur parkā nenozīmē, ka viņš grib ar tevi attiecības ar visām izrietošajām sekām.

ir tādi brīži dzīvē, kuri ir jāķer, vienkārši jāizbauda un jālaiž vaļā, jo tā bija mirkļa burvība, un turpinājuma var arī nebūt..
23.09.2013 15:23 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Nu varbūt cik ātri tas flash uznāca, tikpat ātri arī pārgāja..

atkal jāpiekrīt Zakjim :D
23.09.2013 15:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits