Situācija tāda. Šobrīd kādus pāris meen, man būs jāpadzīvo ar meiteni pazinju, kopiigi irēta dzivokli. Maksajam visu uz pusēm, ta ka tiesibas vienlidzigas.
BET meitene ir vnk kkads murgs ar savu vēlmi visu darit pa savam kontrolet!! Paris piemeri - koplietojamās mantas maina atrashanās vietu bez jebkadiem paskaidrojumiem vai vsp info ka tas tgd staves tur un tur, mana pc bez atljaujas parinstaletas, izdzestas programas, jo vinjai licies, ka tadas neizmantoju, visu ko uzskata par nevajadzigu met ara, regulari ēd manu paiku, ar pretargumentu "Tu droshi njem manējo" bet sory tie pamatā ir salati, olives, vai cita trushu bariba, ko needu vsp, daudz kas tiek izlietots, vietaa nenopirkts, uzstaditi debiili noteikumi, te tas nevar stavet, tur nevar sedet, uz divana nedrikst gulet. Un tie ir tikai dazi no piemeeriem, lai neaizietu pagals te.
Es mu runajusi simtiem reizu, lidz pat balss pacelshanai. Tad ir asaras aciis: "Es jau tikai gribeju Tev kaa labāk! " un apvainoshanaas uz pus dienu. Atriebties nepatiik, jo tas liekas diezgan mulkjiigi. Lieki piebilst visas otraas pusiites ir notinushas deej shitās ipashibas, jo citādi meitene simpatiska, jauka, gudra. Kaa rikoties Ok, tie ir tikai paaris meeneshi, bet jutu ka pamazam zaudeju pratu!!