Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mēģināt?

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Sāksim ar to, ka stāsts ir par aizņemtu vīrieti :) Komentārus 'liec mierā aizņemtos' jau zinu, paldies, ne tāpēc esmu šeit.

Pazīstami esam gadus trīs, kaut kas vairāk mums ir aptuveni mēnesi. Iepriekš tikāmies reti, bijām zināmi tikai tā, starp citu. Aizņemts viņš ir aptuveni pusgadu. Zinu par attiecībām, ka tajās uzticības nav, tās nav tā īsti vajadzīgas ne vienam, ne otram, tomēr savā ziņā abiem ir izdevīgas. Abi vēl ir jauni, bērnu nav, vēlme pēc nopietnas dzīves arī īsti ne. Puisim ļoti simpatizēju, to zinu, tomēr mūsu 'attiecību' sākumā pieļāvu kļūdu, pasakot, ka attiecības man nevajag. Viņš manis dēļ bija gatavs šķirties, tomēr tad saprata, ka tā īsti jēgas nav (jo attiecības man tiešām nevajadzēja..).
Tagad situācija ir stipri mainījusies. Puisis ir iedzīvojies situācijā. Pa laikam tiekamies, mums ir vienreizēja emocionāla saikne arī, ne tikai fiziska. Tur tiešām ir tā dzirkstele! To ir teikuši arī mūsu draugi. Tomēr par šķiršanos vairs runas neiet, arī es neesmu viņu nekādi centusies 'sasaistīt' ar sevi.
Tagad domāju - teikt viņam, ka būtu gatava attiecībām vai neteikt? Pirmkārt, man vienmēr ir bijis bail būt kopā ar tiem, kas krāpj. Ja tagad krāpj savu draudzeni, kāpēc lai nekrāptu mani? Naivi vien varu teikt, ka, manuprāt, starp mums tā lieta ir 'īstāka'... Otrkārt, nezinu vai visu nesabojātu, to pasakot (respektīvi, arī mūsu draudzību). Treškārt, paļaujos uz to - ja gribētu, pats būtu izdarījis (izšķīries, centies mani tomēr iekarot ilgstošākām attiecībām)...

Sanāca diezgan neloģisks situācijas apkopojums, centos uzrakstīt svarīgāko.
Zinu, ka par šo tēmu saņemšu daudz komentāru, kurus, iespējams, negribētu dzirdēt. Rēķinos ar to, jo visu situāciju izskaidrot ir grūti, tomēr man gribas uzklausīt viedokli no malas, arī tāpat vien parunāties, tāpēc uzklausīšu! Varbūt izskanēs arī kāds risinājums... Kā jūs rīkotos? Ko teiktu/neteiktu?

Un komentārs vienkārši meklēt citu, pamest to visu, likt mierā pāri utt šoreiz nederēs manas spītības dēļ. Kāpēc gan man vienkārši pamest to, ko tik ļoti gribu...
21.09.2013 23:55 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
ja gribētu, pats būtu izdarījis

un vēl pielauztu tevi uz nopietnību.
22.09.2013 00:02 |

10 gadi
Reitings 1649
Reģ: 29.01.2009
Pasaki, ka gribi ko vairāk un tad skaties, kas notiek. :-)
22.09.2013 00:02 |

Pasaki, ka gribi ko vairāk un tad skaties, kas notiek. :)

Tieši tā. Ja jau tev viņš tik ļoti patīk un zini, ka ar to otru viņam praktiski nekā nav, kā arī aizmirst par viņu negribi, tad jau citas iespējas nemaz nav. :D Labāk noriskēt, nekā visu laiku domāt ''kā būtu, ja būtu''. Var jau būt, ka nemaz nekrāps Tevi, ja jau Jums tik ļoti labi saskan. Un ja arī krāps, tad izšķirsieties, pārdzīvosi un dzīvosi tālāk. ;)
22.09.2013 10:07 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Pasaki,ko vēlies,tev nav ko zaudēt. ;)

Cilvēkiem vienreiz vajadzētu iemācīties pateikt otram,ko tieši viņi vēlas,cosmo tev nesniegs atbildi.
22.09.2013 11:26 |

Reitings 8272
pasaki. viņš tev neko nesaka, jo varbūt negrib tevi aizbaidīt. ne velti daudzas baidās kko teikt vīrietim, kad viņš ir pateicis, ka nopietnu neko negrib.
par to, vai viņš tevi nākotnē varētu krāpt, nekad nezināsi, kamēr pati nepiedzīvosi. arī tie, kas nav krāpēji, nenozīmē, ka pēkšņi nevar piekrāpt.
parunā ar viņu par dzīves vērtībām. tad tu redzēsi, ko viņam arī nozīmē attiecības un kādas viņš grbiētu. pajautā, kas viņa attiecībās ar to sievieti ir nogājis greizi.
23.09.2013 12:45 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man automātiski zustu respekts pret vīrieti, kas ir attiecībās, vienalga nopietnās/nenopietnās, dzīvotu zem viena jumta ar sievieti un meklētu/satiktos ar vēl citām. Un dzīvotu ar savu draudzeni jo tas ir izdevīgi - nē paldies.
Ir jāpieņem lēmums, saprotams ka grūti, bet nu...

Protams, mēģinātu, ja būtu tās jūtas, dzirkstele, ja nemēģinās - nezinās tak kā būs.
23.09.2013 12:53 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Ja buutu iistaa miilestiiba kraapsana nebuutu! Jo iistaa miilestiibaa tev pat nekas taads praataa neienaaktu! Ja meklee kaut ko, tad aciimredzams , ka tur nav miilestiibas, cilveeks nav laimiigs! :)
23.09.2013 12:57 |

Reitings 15092
No komentāriem par tēmu labāk atturēšos, bet mani tiešām uzjautrina, ka mīļākās un potenciālās mīļākās vienmēr tik labi visu zina par notiekošo citu cilvēku attiecībās! :D
23.09.2013 12:58 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Tev gadījumā jau divi veči nebija? Un tagad trešo plāno ieviest? Njā, nu dažām laikam veicas, man jāsaka.
23.09.2013 13:03 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
No komentāriem par tēmu labāk atturēšos, bet mani tiešām uzjautrina, ka mīļākās un potenciālās mīļākās vienmēr tik labi visu zina par notiekošo citu cilvēku attiecībās!

+ ;)
23.09.2013 13:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits